Na zalost se morm strinjat. Men ne pasejo sploh. Pr homolomo pa ne bo problem ce mas papirjeSlicker napisal/-a:lepo bi blo ce bi biu avto crn. tko mi pa ne potegnejo. pa velik srece pr homolomo
Clio II ph2 1.5 dci - d_leonit-ITG filter(str. 33)
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
Zakaj pa mora bit crn avto da pasejo crne luci? Super se recimo crna ujame tudi z rdeco, belo... Baba cula, baba reklaSlicker napisal/-a:lepo bi blo ce bi biu avto crn. tko mi pa ne potegnejo
Sploh majo pa ti Clioti temne letvice na odbijacih in se ta luc prav lepo na njih ujame. Saj se celo zaklucijo v luc in zgleda prou super
Lp
Ja seveda sem:D! vendar sele drugo leto spomladi, ker sedaj bo itak kmal zimaImperator napisal/-a:na lepsih slikah lepse izpade
si kaj razmisljal o sportnem podvozju?
-Homologacije se nisem dobi, ker moram najprej se homologacijski kartoncek dobiti,ker se je izgubil se sam ne vem kako (sem poslal ze vlogo v revoz za nov homologacijski kartoncek)_west_ napisal/-a:kaj si nardil homologacijo za luci?aia pa kje si kupil te luci?
-Luci sem kupil pa pri avtooprema oz. DE desing.
lp
Dejan
Nekateri imate pa res veliko denarja odvec.
Drugace lep Clio, predvsem platisca, gume.
Zadnje L.E.D. luci mi niso tako vsec, saj morda spominja na ''garjastega'' Cliota. Ce bi steklo (plastiko) pobarval temno, da se ne bi vidlo LED-ic bi bilo po mojem mnenju boljse.
Glede cipanja iz 65 na 100 KM pa samo to, da sem jaz skeptik, ce ne bos korenito predelal avta.
S spostovanjem.
Drugace lep Clio, predvsem platisca, gume.
Zadnje L.E.D. luci mi niso tako vsec, saj morda spominja na ''garjastega'' Cliota. Ce bi steklo (plastiko) pobarval temno, da se ne bi vidlo LED-ic bi bilo po mojem mnenju boljse.
Glede cipanja iz 65 na 100 KM pa samo to, da sem jaz skeptik, ce ne bos korenito predelal avta.
S spostovanjem.