Imperator napisal/-a:ne, centriranje gum nima veze s centrirnimi obrocki. to je tak obrocek (no shit), ki ga nastavis gor na pest, preden das feltno gor.
cokaman napisal/-a:no...te ki se dajo na renoju dobit...apexove...sem se zadnjic ze zanimal...
jest sm vidu samo Eibach...zgleda da je odvisno od servisa.
Uradno Renault pod dodatno opremo ponuja samo Eibach fedre....Apexov...zihr ni narazpolago pod njihovim katalogom dodatne opreme.....moj nasvet nikar Apexov gor dajat.... ce hoces met visini primerno udobje in stabilnost v ovinku.... edino ce ti izgled na prvem mestu, kajti Apex da gratis se kaksen centimeter proti tlom (se posedejo).
cokaman napisal/-a:no...te ki se dajo na renoju dobit...apexove...sem se zadnjic ze zanimal...
jest sm vidu samo Eibach...zgleda da je odvisno od servisa.
Uradno Renault pod dodatno opremo ponuja samo Eibach fedre....Apexov...zihr ni narazpolago pod njihovim katalogom dodatne opreme.....moj nasvet nikar Apexov gor dajat.... ce hoces met visini primerno udobje in stabilnost v ovinku.... edino ce ti izgled na prvem mestu, kajti Apex da gratis se kaksen centimeter proti tlom (se posedejo).
ja no tak hudo pa spet ni pri Apexih, ce pa ne vrjames pa pridi pogledat Eibach pa so se majn komfortni, pa dosti drazji
cokaman: ce bos ga spustil, se mores tudi v naprej sprijaznit da robnika nebos mogo niti povohat vec nobenga, po MB-ju bos mogo bol pocasi vozit (stanje cest), pa pozimi bos delal Nigradu usluge No jaz sn se ze to vse navado in me ne moti
Vozim Renault z Michelin, sanjam Ferrari z Bridgestone