Je možno, ker v soboto je eden bil pred salonom v Kopru, so pa ga hitro odpeljali z avtovleko.Sport Driver napisal/-a:Ali je možno da sem jih danes videl že na tovornjaku v smeri proti Novem mestu ? Nisem prepričan ampak bilo je nekaj oranžne barve z belo streho ?
Renault Captur 2013
- Aleš_Megane
- Kraj: Koper
Re: Renault Captur 2013
- Sport Driver
Samsung QM3, Korejski rebadge Capturea:

Tole mi je pa že bolj všeč, so se končno le spametovali in ne bodo Korejskih avtomobilov prodajali z Renaultovo značko pri nas.

Tole mi je pa že bolj všeč, so se končno le spametovali in ne bodo Korejskih avtomobilov prodajali z Renaultovo značko pri nas.
ammm a ni ravno to?
kdo pa ve kaj je bilo prej, captur ali qm3, avta sta ista
kdo pa ve kaj je bilo prej, captur ali qm3, avta sta ista
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Se že kaj ve glede predstavitve v Sloveniji in če bomo tudi "mi" na vrsti za novinarji? 
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Re: Renault Capture 2013
4x4 pogon ne bo na voljo.Zeus napisal/-a:Zlo všečen mali SUV, za moj okus najlepši v razredu. Sploh tist oranžno-črn. Če bodo res ponudili tudi kombinacijo z 1.6 dCi in 4x4, kot je omenil Shooter, potem bo to še boljše =).
P.S.: A lahko eden od moderatorjev prosim že spremeni naslov teme ker prav bode v oči
V eni nemski reviji sem prebral da bo na voljo 4x4 v konbinaciji 1.6dci vendar naj bi cena bila krepko cez 20jurckov.No zdej kaj je pa res pa sam bog ve.....
Zdravo!
Mi smo že imeli izobraževanje za Capturja
Vozili smo 2 testna oranžna s črnim streham
dci90, avto me je res presenetu in res dober zgleda... zadaj je sploh dober če ima dodatno namontiran spodnji del odbijača v sivi barvi... pa tut zelo dobro se pele
kar se funkcjonalnosti tiče je res zakon... motorji bodo samo 0.9 Tce in 120 EDC od bencinarjev dizli pa samo dci 90 in dci 110 energy ampak šele konc leta 2014! (kar nisem mogel vrjet!) 4x4 pa sploh nebo ker je narejen na osnovi CLIA in ni na isti kot JUKE... pa avto v živo sploh ni tako visok
Dober je!
Mi smo že imeli izobraževanje za Capturja
Ja avto je res lep, zadaj bi sicer lahko bil malo lepši (luči), drugače pa zelo všečen 
slovenska predstavitev
http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=2&id=3625" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=2&id=3625" onclick="window.open(this.href);return false;
The only thing constant in life is change.
Francois de la Rochefoucauld
Renault Laguna Coupe Monaco GP
NE!
Če le ne bo na kak dan ko pišem maturo 
Mene pa zanima kateri motor v Captur-ju se vam zdi najboljsi, da mu najbolj pase in je hkrati vzdrzljiv in preverjen? Kako se obnesejo avtomatski menjalniki, so kvalitetni, ali je 100 problemov?
BMW E39 530dTA
- GreenOasis
Mislim da je daleč najbolj preverjen 1.5 dci
Verjetno pa je tudi motor z 120 KM z avtomatskim menjalnikom kos vsem naporom...
Verjetno pa je tudi motor z 120 KM z avtomatskim menjalnikom kos vsem naporom...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
res so dolgo rabilidrhouse napisal/-a:http://avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=13561
No, končno... Se nam obeta mogoče tudi v Cliu?
Se potem mogoče obeta tudi TCe 120 z ročnim 6 stopenjskim menjalnikom?
The only thing constant in life is change.
Mogoče v prihodnje, zaenkrat se da sam z avtomatskim dobiti,je tašča kupila enega....