y3rn3y napisal/-a:Lepo napreduje!
Ceprav se mi zadnji spojler ne dopade prevec. Sam se mi zdi da bo hudo zgledal ko dodas se kar si preko PM-ja pokazal
Zdej pa mas da prides na kako srecanje da se kej vidmo
Meni se tudi spojler ravno ne dopade...mal prevec extremno (za moj okus seveda); brisalec bi bilo res bolje ven dat pa se nimas taksnega problema kot jaz, ker ga imas v sipi; auspuha mi ne zgledata simetricno izpod blatnika al se motim drugace si ga pa ze veliko lepse zrihtal kot pa je bil na zacetku
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom www.avtohisa-REAL.si
ne, vem sicer kasne mas plane za naprej, sam ce ti lohk svetujem;
- zadi nared clean look, pa zadnji brisalc dej stran
- zadnji in sprednji podalsek dej "zalit na odbijac"
RedWind napisal/-a:ne, vem sicer kasne mas plane za naprej, sam ce ti lohk svetujem;
- zadi nared clean look, pa zadnji brisalc dej stran
- zadnji in sprednji podalsek dej "zalit na odbijac"
drugace pa pohvale, res hud clio!!
ja sej zato sm napisau da ni dokoncan kr morm zalit podaljske na odbijac in spredni deu malce vec nizat
Lep clio edino zadnji ni po mojem okusu.Sedaj pa par vprasanj:
-Kak mas to spusceno ko je prvi konec visji od zadnjega(kere vzmeti)
-Kje si dal preoblec sedeze
xdss napisal/-a:Lep clio edino zadnji ni po mojem okusu.Sedaj pa par vprasanj:
-Kak mas to spusceno ko je prvi konec visji od zadnjega(kere vzmeti)
-Kje si dal preoblec sedeze
pa kaj so to 16 col
kp xdss
ko sm kupovau te apex vzmeti sm se zajebiu ker si vidu da je 2cm spredaj in 4sm zadi..
preobleku mi jih je en iz izole
ja to so 16 col s gumami 195/40/16
Hudo to....ob teh hudih felnah se mi zdi tud zadnji spojler hud....res lep clio..sam ker mam sam modro osvetljitev mi je lepsa modra:) pa se nekaj tiste sobe rdece mas na gumb? al ne? Ker da te nebojo skifi jebeli zato:) PA LP