Clio GT 128 by Mark

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
Mark
Kraj: Maribor - Sl.Bistrica

Odgovor Napisal/-a Mark »

Meni tudi ni termin najbolj ustrezal, ampak sem si vseeno lepo zorganiziral in prišel dol okol 15:30. In bi šel še enkrat, če bi se odločal.

Drugače pa je avto še čisto stock, tudi izpuh.

Glede meritev se meni ne zdi katastrofalno. Se zavedam, da nimam rakete in za te konje se avto zelo lepo pelje in ga je užitek občasno pritisniti.
housexy

Odgovor Napisal/-a housexy »

Lep Clio.. !! Me zanima kje si naročil te dodatke (znak renault sport na volanu in tepihe) Rabil bi za Megana 3
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

housexy napisal/-a:Lep Clio.. !! Me zanima kje si naročil te dodatke (znak renault sport na volanu in tepihe) Rabil bi za Megana 3
na Megana 3 un znakec za volan ne pride v poštev se mi zdi.
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Mark

Meni se tudi zdi, da ne. Za cliote se drugače dobi na vsakem servisu (Rabiš kataloško ali št. šasije)

http://www.renaultsport.co.uk/roadcars/clioaccessories/
housexy

Odgovor Napisal/-a housexy »

Tako je znak na volanu odpade, tepihe sem kupil (68 eur) :) Sicer imajo rumene šive jaz bi raje imele bele tak kot ti.. ampak dobro boljši so kot prejšni! Sem mislil, da si kje prek neta naročil, ker tu pri nas je vse drago :? Hvala vseeno!
Uporabniški avatar
Mark

Bi naročil preko neta, ampak ni blo nikjer kakšne pametne ponudbe. Iz UK pa se takrat ni splačalo. Sem bil pol obsojen na servis. Saj so dali pol nekaj malega popusta :) Kataloške številke pa sem drugače pobral iz neta.
Uporabniški avatar
Mark

Avto prodan, bil z njim skoz zadovoljen (Edino poraba malo visoka) :) Sedaj sem bil skoraj 10 let na Renaultu.

Prodal pa sem, ker me je navdušil Golf VI TSI.

Tepihi Renault Sport, zimske ALU felge z gumami in vstavek volana naprodaj, če kdo želi. Vse super ohranjeno. Glej pod oglase.
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

čaka čakaj, kje že imam macolo
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

hehe, sam golf je res lepši :p , pa prostornejši, pa manj pije , pa tud črn je :twisted:
Odgovori