No ravno prejle sem zasledil od andreja zgodbo z policaji oz. policaju. No jaz sem jo bistveno lepše odnesu.
2 dni nazaj jaz veselo kruzam po avtocesti 130 km/h nakar me začeneta dohitevat dva črna avtomobila, jaz opazujem in opazim dve črni škodi fabiji zatemnjeni. Na kar se ena postavi pred mene druga za mene in v tem ko sta izvedla ta manever, se na obeh dveh vključi celi light show od policije. Na zadnjem steklu se je lepo izpisalo policija in vozite za mano. Pa so me lepo peljali iz avto ceste, in na najbljižje parikrišče izven avtoceste. Jaz lepo ustavim, odprem okno, počakam. Pristopi gospod policaj k avtu, pa reče, kontrola prometa, vozniško prometno prosim. Mu ju izročim, pregleda. Je reku, kaj pa homologacijski kartonček je?. Pa mu lepo povem, da pač je avto v postopku predelave in da pač nimam glih vpisano to noter, da pa imam v načrtu čez 2 tedna na homologacijo ter vpisati vse potrebne zadeve. Seveda policaj reče aha vredu, je reku boste še odprli malo haubo. Jaz odprem je preveru številko šasije. Potem me še vprašal če je bilo kaj alkohola. Sem mu povedal da pač nne. Opravila sma lepo alkotest pihnil 0.0 in to je bilo to. Zaželel mi je lepo in varno vožnjo naprej in da opravim homologacijo, čim prej. Prav presenečen sem biu. Potem pa seveda jo krenem proti domačemu kraju in v domačemu kraju me spet ustavijo policaji, recimo 20 minut razlike. In spet, istko kot prej, samo da pri temu policaju ni bilo treba pihati, niti haube odpirati. Povedal mi je zakaj me je ustavil, ker je pač avto vpadljiv in opzoroil da ga naj čim prej v barvo avta prebarvam, ker drugače ko me bodo mogoče da drugi policaji ustavili me bodo sumili, češ da sem povzročitelj prometne nesreče in da jo prekrivam in ni da ni. Jaz seveda sem rekel, da bom to storil takoj ko bo plača in sva se lepo razšla. Od predvčerajšnim naprej, avto ubistvu stoji doma, razen kadar imam resno nujna pota kakam, takrat se pač zapeljem. Drugače pa čakam ta veseli dan v mesecu in to je 15.ga