Renault Clio 1.2 RN 95" update str 4.

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

jero_13 napisal/-a:zanimivo :) tud pri zaprtih sprednjiš šipah bo zgledal ko da se voziš z odprtimi. Ali bol enostavno zgledu bo kot dostavnik... Za moje pojme brca mimo.

Glede zicev pa super, sam problem je v barvi, mislm da se ti bosta zelena barva na sedežih in modra barva tepiha mal teple... Al dobi nekje siv tepih, ali pa zelenega, bo velik bolš zgledal kot pa s plavim :)

kam tk naprej štuliš, to bo še prišel vse.....naj počas lastnik dela. pa bo že lastnik pol vse pokazal :D

drgač pa glede šajb pa ni brc v temo, ka pa drugi avti ko majo temne pa se ne dajo odpret je pol tud brc v temo?? glede nato, da je vse sam temnil je zelo lepo izpadel
p.s. ima tuv ne se sekirat....
Uporabniški avatar
AVX
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a AVX »

Ja problem je v tem da mi je za zadnjo šipo stara amt zajebala folijo, ker ima pač bolezen šizofrenijo in ima ubistvu prisluhe, in mi jo je uzadnjič zakurila tisto folijo, češ da sem ji jaz to naročal, tako da bom mogu kupit nov komplet folije, to dol potrgat, pa na novo gor dat, zaradi številk na foliji. :S tko da ubistvu sta zdj samo zadnje bočne temnjene, zadnja pa ni. Drugače pa danes je na avtu nekaj čisto novega

Slika

Slike pridejo pa okol 17h ure.

Pa če se bo kdo vozil po avto cesti med 15h in 16h relacija maribor celje, se zna zgodit, da me bo videl :D
Uporabniški avatar
AVX

Odgovor Napisal/-a AVX »

Slika

Ugotovili smo še da so prejšne fedre bile praktično zlomljene, tako da je bila zamenjava feder, tako ali tako nujno potrebna :D
Uporabniški avatar
gaši
Kraj: Šentilj

Odgovor Napisal/-a gaši »

felne od ventilarja :wink:
Uporabniški avatar
AVX

Odgovor Napisal/-a AVX »

More pridet neki ja :D drug mesec, prej ne.
Uporabniški avatar
jero_13

Odgovor Napisal/-a jero_13 »

wily napisal/-a:...drgač pa glede šajb pa ni brc v temo, ka pa drugi avti ko majo temne pa se ne dajo odpret je pol tud brc v temo?? glede nato, da je vse sam temnil je zelo lepo izpadel
p.s. ima tuv ne se sekirat....
Kva se pa ti usajaš spet neki... Men je to temnenje po novih zakonih GRDO pa ni važn a je na jugotu al pa na S-klasi mercedezu. Ni fora v odpiranju šip ampak ker so zadnje na mrtvo črne sprednje pa praktično skoraj da bele... Če je njemu ušeč zakon, men zgleda avto kot dostavnik. jzt sm pač izrazu svoje mnenje, ti pa takoj neki napadaš. model dej se mal skuleri.

kok si ga to dol spustu drugač, -35mm al kej več?

Drugač me prou zanima kako bo zgledu avto ko bo use poštrihan pa ene mal hudejše litke gor :)

Aja kaj boš naredu glede zadnjega brisalca? Ga boš pustu gor, boš snel pa dal kak čep preko al boš pošvasu pa poklinov zadevo?
Slika

Drive it like you stole it.

Član Renault kluba Slovenije
Uporabniški avatar
AVX

Odgovor Napisal/-a AVX »

avto je ubistvu spuščen z FK fedrami -6 centi. Ne zgleda mu pa ne :cry: Tako da homologacijo urihtamo, potem gremo pa še do enga mojstra da jih usaj spredi še malo skupi stisne, pa upajmo da se bo še malenkost posedlo.

Zadnji brisalec in kljuka, sta že dol dani oz. sta že pošvasana. Tako kot bo tudi sprednja hauba pošvasana, in tudi kot bodo letvice pošvasane. Edino ona črna lajšna zaenkrat ostaja gor, ker imam neke plane za drugo leto :D Lahka pa povem, da še nisem vidu te zamisli na nobenmu cliotu :P
Uporabniški avatar
AVX

Odgovor Napisal/-a AVX »

Ubistvu smo ugotovili da je za 4 centi spušen, ker smo šli mal mirit, Tako da ja. Avto še vedno visok. To je problem ko nisem sam naročeval robe in je šlo pač preko frenda. Itq se še da pa use to zamenjat. Bodo pač te zaenkrat noter, se bom pa počasi navajo vozit znižan avtek :D hehe
Uporabniški avatar
AVX

Odgovor Napisal/-a AVX »

Slika
Slika
Uporabniški avatar
AVX

Odgovor Napisal/-a AVX »

Aja drugače sprednjega dela še nisem pokazal.

Slika
Slika
Slika

To bo za enkrat vse. Mogoče kmalu še sprednji in zadnji odbijač da se ga lotim in dokončam.

Drugače pa sanes sem se danes pogovarjal z tapetnikom in je povedal, če bom hotu, ima kamot čas sredi septembra oz zadnja 2 tedna v septembru sigurno čas. Sedaj morem še samo videt koliko bo hotel ličar od mene :DNe več dougo :D Bo kmalu dol šla. :D Nič bat. :D

Aja drugače sprednjega dela še nisem pokazal.

Slika
Slika
Slika

To bo za enkrat vse. Mogoče kmalu še sprednji in zadnji odbijač da se ga lotim in dokončam.

Drugače pa sanes sem se danes pogovarjal z tapetnikom in je povedal, če bom hotu, ima kamot čas sredi septembra oz zadnja 2 tedna v septembru sigurno čas. Sedaj morem še samo videt koliko bo hotel ličar od mene :D
Uporabniški avatar
AVX

Odgovor Napisal/-a AVX »

lossy-ijeva ideja :D

Slika

Slika

Slika
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

rižolino :lol: :lol: :lol:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
AVX

Odgovor Napisal/-a AVX »

Haha :D Pa ful delam na cleanu a ne :D Ah saj bo :D
Uporabniški avatar
AVX

Odgovor Napisal/-a AVX »

No ravno prejle sem zasledil od andreja zgodbo z policaji oz. policaju. No jaz sem jo bistveno lepše odnesu.

2 dni nazaj jaz veselo kruzam po avtocesti 130 km/h nakar me začeneta dohitevat dva črna avtomobila, jaz opazujem in opazim dve črni škodi fabiji zatemnjeni. Na kar se ena postavi pred mene druga za mene in v tem ko sta izvedla ta manever, se na obeh dveh vključi celi light show od policije. Na zadnjem steklu se je lepo izpisalo policija in vozite za mano. Pa so me lepo peljali iz avto ceste, in na najbljižje parikrišče izven avtoceste. Jaz lepo ustavim, odprem okno, počakam. Pristopi gospod policaj k avtu, pa reče, kontrola prometa, vozniško prometno prosim. Mu ju izročim, pregleda. Je reku, kaj pa homologacijski kartonček je?. Pa mu lepo povem, da pač je avto v postopku predelave in da pač nimam glih vpisano to noter, da pa imam v načrtu čez 2 tedna na homologacijo ter vpisati vse potrebne zadeve. Seveda policaj reče aha vredu, je reku boste še odprli malo haubo. Jaz odprem je preveru številko šasije. Potem me še vprašal če je bilo kaj alkohola. Sem mu povedal da pač nne. Opravila sma lepo alkotest pihnil 0.0 in to je bilo to. Zaželel mi je lepo in varno vožnjo naprej in da opravim homologacijo, čim prej. Prav presenečen sem biu. Potem pa seveda jo krenem proti domačemu kraju in v domačemu kraju me spet ustavijo policaji, recimo 20 minut razlike. In spet, istko kot prej, samo da pri temu policaju ni bilo treba pihati, niti haube odpirati. Povedal mi je zakaj me je ustavil, ker je pač avto vpadljiv in opzoroil da ga naj čim prej v barvo avta prebarvam, ker drugače ko me bodo mogoče da drugi policaji ustavili me bodo sumili, češ da sem povzročitelj prometne nesreče in da jo prekrivam in ni da ni. Jaz seveda sem rekel, da bom to storil takoj ko bo plača in sva se lepo razšla. Od predvčerajšnim naprej, avto ubistvu stoji doma, razen kadar imam resno nujna pota kakam, takrat se pač zapeljem. Drugače pa čakam ta veseli dan v mesecu in to je 15.ga :D
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

mam zadn odbijač ph3 v cleanu v rdeči metalic renojevi barvi za mali dnar če rabiš :D
Odgovori