pazi un velik dec ti bo zadnji brisalec stegnil
ali pa neka iz prtljažnika
sumljiv mi zgleda

Spodobi se in pravično je.. raje več kurim, vsaj smrdim neNos napisal/-a:to je pa resNejcZ napisal/-a:6.0 maš komot.. sam še zmeri je to velik če gledaš da bi ob isti vožnji na isti relaciji dobil dizla na 3 litre![]()
ampak... o dizlu sploh ne razmišlam
Najbolj optimalno porabo sem dosegel z 95% AC pri hitrostih do 120 km/h, brez klime, to je potem po BC-ju zneslo 4,4l, oz. realnih 4,9l po izračunu. Sicer pa se mi giblje poraba okrog 5,6l, pa imam v povprečju ene 70% AC, ostalo pa podeželska in mestna vožnja. Je pa res, da imam 195 gume.Deniss napisal/-a:rontajzel napisal/-a:Vsaka ti čast s tako porabo... Jst svojega 1.5 dCi-ja komaj spravim pod 6l/100km, pa lepo vozim.
6l??? men kur 5,5l mestna vožnja z klimo ON
Na uradnem servisu sem vprašal, pa sem zvedel, da naj bom vesel s takimi gumami, da imam tako nizko porabo. Do sedaj z avtom nisem imel nobenih večjih problemov (menjava zavornih ploščic, optika), mašina dela k urca, lepo vleče, mirno, delovanje, prevoženih le 75k.kmetek napisal/-a:Ja ma ali je nekaj narobe s tvojim avtom ali pa s tvojo vožnjo, ker tole je kar malo previsoka poraba za tole mašinco