Avantime 3.0 V6 Privilege

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
Drejchi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Drejchi »

Avto že drugi mesec v garaži in jaz sem vzljubil avtobus... :) res!

kupil tole...

Slika

pa še nekaj a nisem slikal...
Uporabniški avatar
Drejchi

Eno vprašanje za vse znalce...

Koliko bi prišlo barvanje celotnega vozila? Menjal bi barvo... Ne bi pa jemal vsega ven, ni potrebe, le zunanjost.

Želim tako barvo... :)

Slika
Zadnjič spremenil Drejchi, dne 29 Jan 2011, 17:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ziga00
Kraj: Vnanje Gorice

Odgovor Napisal/-a Ziga00 »

Barvanje je verjetno drago, če je kvalitetno. Kaj pa oblačenje v folijo? Mislim da pride celotno vozilo tam nekje 700€.

Lp
Uporabniški avatar
Drejchi

Glede na to, da se je ali pa se še bo kar nekaj vozil s tega foruma barvalo, bi si želel številko s stopjo gotovosti +/- 15% ali manj, da lažje planiram proračunske izdatke za leto 2011 :) Ali je ta projekt s finančnega vidika izvedljiv že v tem koledarskem letu ali ne...

Zadeva pa naj bi bila izvedena kar se da profesionalno, saj ne mislim ponavljati te dogodivščine že čez kako leto. Vsaka koristna in predvsem konkretna (cena, lokacija, potreben čas, kvaliteta dela) informacija je nadvse dobrodošla.

Hvala :)
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

da ti dam za primerjavo, barvanje komplet moje lagune 2 karavan, brez strehe je prišlo 1700€ :wink:
Uporabniški avatar
Drejchi

Torej ravno toliko, da imam problem... za <1500€ bi ga barval takoj, za >1500€ moram pa razmisliti ali si lahko letos to privoščim... in če bi, bi barval spomladi, da bo lep poleti, pozim je itak vseen kak je :wink:
Uporabniški avatar
robi1000

Odgovor Napisal/-a robi1000 »

Kvalitetno barvanje je hitro čez 1500€. Če ti je res bistvena samo zunanjost je bolj primerna folija. Pa še pri morebitni prodaji nimaš težav s pojasnjevanjem zakaj si se odločil za barvanje samo iz estetskih razlogov (dandanes to malo ljudi verjame). Prednost je tudi dodatna zaščita original barve in laka, mislim da nekateri nudijo celo razne garancije.
Clio 2.0 16V Williams 94'
"Moj avto zgleda serijski od daleč, a je daleč od serijskega..."
Slika
Uporabniški avatar
Stupo

Odgovor Napisal/-a Stupo »

Drejchi napisal/-a:Avto že drugi mesec v garaži in jaz sem vzljubil avtobus... :) res!

kupil tole...

Slika

pa še nekaj a nisem slikal...
Kaj pa je to zaena zadeva?
Kvalitetno barvanje pa zna biti hitro okoli 1500€, sploh če je kakšna metalna barva lahko še več.
Slika
Uporabniški avatar
Drejchi

IR sprejemnik za daljinc od radia... sem bil prepričan, da se on z mano zajebava, pa se očitno ne :( bo treba nekje dobit drug radio in probat... kabel in daljinc sta kul.

Da bo barvanje prec okol 1500€ mi je blo jasno že prej, saj za ta denar bi ga dal barvat takoj, 1700€ bi tudi šlo (kot pravi Doctor DJ, da je bila Laguna), kar je pa nad 2000€ pa za letos odpade... bom raje druge stvari naredu. Saj tudi sedanja barva ni napačna a odbitemu avtu pritiče odbita barva ;)

Problemov z razlaganjem o barvanju pri prodaji pa ne pričakujem, saj avta ne mislim prodati, že sedaj ni vreden skoraj nič in tako ali tako sem ga kupil z namenom, da pri meni ostane do takega ali drugačnega konca. Še malo počakam pa si še enega kupim za rezervne dele ;)
Takega avta pač ni več moč kupiti (novega!) in se ga verjetno nikoli več ne bo dalo. Tako odbitega :)
Slika
Uporabniški avatar
Drejchi

Barvali verjetno ne bomo... poizvedujem po folijah... :)

in ker bom tolk velik prišparal, sem kupil tole...

Slika

hmm... le kaj je notri? :)

Slika

čisto novi kiler! stari je obuškan pa šivan in fajštran od tiste poletne nesrečece, saj ni hudo, zato ga že tedaj nisem menjal, pa še na renoju so hoteli levo ledvico zanjga, ta je bil pa v primerjavi skoraj zastonj. Skupaj s poštnino iz združenega kraljestva ≈160€. Sedaj iščem kondenzer klime, ki je pravtako flajštar, šivan in bogi....

Pa še nekaj sem potem danes naročil in plačal... ko pride, čez kakih 14 dni pa update... :)
Uporabniški avatar
Drejchi

Se pozanimal za folije... zadeva ni tako poceni in lahko pride, odvisno od tipa folije, tudi 1500€. Jurja, jurja sto pa sigurno in poseg traja en teden...

Hmm... je za razmisliti...
Uporabniški avatar
Drejchi

teaser... 8)

Slika
Slika
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Uf... :o :shock:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
gaši
Kraj: Šentilj

Odgovor Napisal/-a gaši »

to mi delaj :smt043
Uporabniški avatar
LiLDee
Kraj: Šmarje pri Jelšah

Odgovor Napisal/-a LiLDee »

Zakon :) 8)
Odgovori