velenje še vedno?darkdog24 napisal/-a:Po izobrazbi dipl.inž.tehnol.prom. zaposlen pa v slovenski policiji.
Naši poklici
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
- bestsoundever
- Kraj: Dravograd
S čim se boš pa ukvarjal?
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Glihkar sem se prijavil na zavod
Pomanjkanje dela, firma šla v mirovanje..
Drgač sem pa lučni mojster/tehnik/operater, precej izkušenj v live stvareh, reference Viktroji, Cvetličarna, Miss Universe, vsi dogodki TNT events zadnjih treh let ipd.
Tako, da, če kdo rabi lučkarja z vso pripadajočo opremo za koncert, party, turnejo, prireditev, tv oddajo, poroko itd.... -> PM ali mail
Drgač sem pa lučni mojster/tehnik/operater, precej izkušenj v live stvareh, reference Viktroji, Cvetličarna, Miss Universe, vsi dogodki TNT events zadnjih treh let ipd.
Tako, da, če kdo rabi lučkarja z vso pripadajočo opremo za koncert, party, turnejo, prireditev, tv oddajo, poroko itd.... -> PM ali mail
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Jaja če kdo kaj rabi, jst še vedno kondle čakam k mi jih je en oblubuWaxxx napisal/-a:Pol se pa midva večkrat nevede srečujema!rposed napisal/-a:Jst sem pa inženir elektronike, delam pa kot vodja obrata montaže, pralno - sušilnih strojev, v Gorenju d.d..
Če kdo kaj rabi, just call me...![]()
LP
Štrom for wife, UPS for life.
Lahk ti dam mrežni filter! Sej zgleda podobno ko kondić!obi napisal/-a:Jaja če kdo kaj rabi, jst še vedno kondle čakam k mi jih je en oblubuWaxxx napisal/-a:Pol se pa midva večkrat nevede srečujema!rposed napisal/-a:Jst sem pa inženir elektronike, delam pa kot vodja obrata montaže, pralno - sušilnih strojev, v Gorenju d.d..
Če kdo kaj rabi, just call me...![]()
LP