Laguna coupé GT 2.0 dci, l.'08
Nasledni avto pri hiši. Take barve in s takim motorjem 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Itak, traktorji so zakon. Ko turbina prime in kr vleče, računalnik pa še vedno kaže 6Lmeganeman napisal/-a:No še en, k oje za traktorje:). Sam barva je pa grozna. Jst bi perla belo meln (če bi lahka zbiral), ker tu gor se vse pozna, vsak prahec, vsak ris...
Ej, perla je tudi lepa...
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Sam zato rabiš pa drugo vrsto goriva
Ma dizli so pocen nadomestek pravit turbotov. Tolk da se nam zdi fajn ubistvu pa nikamor ne gre.
Sam mam 1,5dci 105KM pa se mi zdi da gre dober, se v maminga 1.6 16v vsedem se mi zdi da ne gre nikamor pol pa podatke pogledaš ga pa 1.6 bencinar požre
To je sam iluzija navora.
Ma dizli so pocen nadomestek pravit turbotov. Tolk da se nam zdi fajn ubistvu pa nikamor ne gre.
Sam mam 1,5dci 105KM pa se mi zdi da gre dober, se v maminga 1.6 16v vsedem se mi zdi da ne gre nikamor pol pa podatke pogledaš ga pa 1.6 bencinar požre
To ti dam pravTadej napisal/-a:Tiste 2k obratov, pol pa je ze konc veseljadrhouse napisal/-a:Ko turbina prime in kr vlečeFino je k turbina zagrabi pri 1800rpm in vlece tam do 4000 ali 5000rpm
Sam hitrost pa tudi v 2k obratih lepo naraste
meganeman: to maš 180hp? Meni mi na AC, tempomat 130, pije 5,3 - 5,8. 6,4 (oz do 7) pa je že mesto.
Sm pa našel eno slabo točko še te lagune!
Športni zici pa usnje ne grejo skupej! Ker se je mal težje noter pa ven skobacat, ko so tako školjkasti se usnje zelo umaže in tudi obdrgne na bočnih školjkah. Predvsem nikol več bež usnja, ker se od novih modrih kavbojk vse gor pozna! Drugič nujno črno usnje, tam stric še po 11 letih nima nič umazano, men se pa vsak prstni odtis skor pozna!
Športni zici pa usnje ne grejo skupej! Ker se je mal težje noter pa ven skobacat, ko so tako školjkasti se usnje zelo umaže in tudi obdrgne na bočnih školjkah. Predvsem nikol več bež usnja, ker se od novih modrih kavbojk vse gor pozna! Drugič nujno črno usnje, tam stric še po 11 letih nima nič umazano, men se pa vsak prstni odtis skor pozna!
Sm se mal hecal pa sem posnel eno điro:) - izpod odbijača!
http://www.youtube.com/watch?v=uEx7H7Efw2g
http://www.youtube.com/watch?v=uEx7H7Efw2g
Razlika med Renault Laguna Coupe GT in Renault Laguna 4cont
Pozdravljeni,
Zanima me ce je kdo probal Coupe GT in Laguno berlino 4 control, namrec vozil sem Coupe GT in lahko recem da sem pozitivno presenecen z voznimi lastnostmi, kar pripisujem 4control sistemu in zelo trdi nastavitvi podvozja. Edina tezava je da je pac coupe in da ima zelo malo odprtino za prtlaznik, jaz pa rad koleserim in ni sanse da spravim kolo not (razen ce ga komplet rastavim) pa se cena je 11k visja kot za berlino. Torej, ali je 4control berlina enako trda kot coupe in kaksne so njene vozne lastnosti v vsporedbi s coupejem?
Hvala in LP,
Moebius
Zanima me ce je kdo probal Coupe GT in Laguno berlino 4 control, namrec vozil sem Coupe GT in lahko recem da sem pozitivno presenecen z voznimi lastnostmi, kar pripisujem 4control sistemu in zelo trdi nastavitvi podvozja. Edina tezava je da je pac coupe in da ima zelo malo odprtino za prtlaznik, jaz pa rad koleserim in ni sanse da spravim kolo not (razen ce ga komplet rastavim) pa se cena je 11k visja kot za berlino. Torej, ali je 4control berlina enako trda kot coupe in kaksne so njene vozne lastnosti v vsporedbi s coupejem?
Hvala in LP,
Moebius
kolikor sem jaz bral je razlika v medosni razdaliji, ki je pri coupeju krajsa in tudi sirina koloteka je sirsa pri coupeju, tako da je pisalo, da so nekje 15 procentov boljse vozne lastnosti. Kolikor mam izkusnje z Megani, so vozne lastnosti coupeja l.2000 in berlina izredno boljse. Coupeji se obnasajo precej bolj sportno (nizje sedisce, tre podvozje...), avto tudi kasneje odnese iz ovinka.
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Aja, nima vsak Coupe 4control?