zadi boš tud menjal luči?
Megane coupe 1.6 16v by Marac (lajšanje...)
-
Digital Designs
Ker sem danes imel občutek da je eden izmed zadnjih lepih dni, sem poslikal avto, tako da lahko rečem to je end of season 2010. čez en mesec gre rumenko v garažo in se bodo delale določene stvari na njem. Upam da bo do marca vse gotovo in začnem 2011 hodit na showe 
Imam pa veliko slik od danes
Več je na http://www.mojalbum.com/markokoz/nedelj ... toshooting

Pa še ene mal bolj umetniške, ker sta 2 soseda prišla tud avto pogledat.

Imam pa veliko slik od danes

Pa še ene mal bolj umetniške, ker sta 2 soseda prišla tud avto pogledat.

Evo winter setup. Zadaj bi radil distančnike
Sory sunko, ko sem tvojo temo videl sem moral

Ko bo sneg na cestah itak ne gre ven iz garaže.
Sem pa začel resno šparati za f7r. In srčno upam da bo drugo leto nekaj drugega brnelo v mojem meganu

Sory sunko, ko sem tvojo temo videl sem moral

Ko bo sneg na cestah itak ne gre ven iz garaže.
Sem pa začel resno šparati za f7r. In srčno upam da bo drugo leto nekaj drugega brnelo v mojem meganu

Zadnjič spremenil MarcY, dne 06 Feb 2011, 18:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Pa malo pokažem kako moj avto spi čez zimo:

400km prevozil od oktobra. Ukvarjam pa se čez zimo z mehanskimi zadevami avta, da bo tip top za sezono. čez en mesec bo update na kompelt zavorah, sedaj čakam dele da prispejo
Zamenjal sem spodnji nosilec (ugotovil tud da sm vstran vrgel 60e, ker sem že 2 taka vtrgal, zato je nasledna stvar clio172ph1 nosilec z powerflex, baje paše, nekaj se odreže da ne naslanja.)
Takšne delajo zdaj(prej je bil vsaj nek železen, pa tud guma je bla videt bolj masivna):

olje je že tud pripravljeno, čakamo na vse možne filtre po avtu

za božič me je presenetlo nekaj zanimivega:
Zanimiva zadeva in sestavlanje.

Za finish pa brez mal styling čez zimo ko je dolgčas ne gre seveda:
rumene led v notranjosti, vse je vezan na stropno luč, tako da lepo deluje ko se vrata odprejo, in kasneje tudi ugasne postopoma.
Slabe slike.press
work desk:

400km prevozil od oktobra. Ukvarjam pa se čez zimo z mehanskimi zadevami avta, da bo tip top za sezono. čez en mesec bo update na kompelt zavorah, sedaj čakam dele da prispejo
Zamenjal sem spodnji nosilec (ugotovil tud da sm vstran vrgel 60e, ker sem že 2 taka vtrgal, zato je nasledna stvar clio172ph1 nosilec z powerflex, baje paše, nekaj se odreže da ne naslanja.)
Takšne delajo zdaj(prej je bil vsaj nek železen, pa tud guma je bla videt bolj masivna):

olje je že tud pripravljeno, čakamo na vse možne filtre po avtu

za božič me je presenetlo nekaj zanimivega:
Zanimiva zadeva in sestavlanje.

Za finish pa brez mal styling čez zimo ko je dolgčas ne gre seveda:
rumene led v notranjosti, vse je vezan na stropno luč, tako da lepo deluje ko se vrata odprejo, in kasneje tudi ugasne postopoma.
Slabe slike.press
work desk:

Zadnjič spremenil MarcY, dne 06 Feb 2011, 18:04, skupaj popravljeno 1 krat.
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Spet so me prsti boleli, ker nisem nič delal na avtu. Seveda sem to videl pri forumašu Nos
Sprednji znak v sijaj črno:
Material:
šprickit in brusenje:

black it is:

Sprednji znak v sijaj črno:
Material:
šprickit in brusenje:

black it is:

Zadnjič spremenil MarcY, dne 06 Feb 2011, 18:05, skupaj popravljeno 1 krat.
hvala za nasvet. za ritjo se ne vozim več odkar sem šipo menjal zarad kamenjaDoctor DJ napisal/-a:lepo lepo, sam pol se ne vozit komu za ritjo, pa pazi ko boš pral z wapom, se ti bo barva luščila
Sem uporabil plastik prajmer pa vse to tk da nekaj cajta bo. Perem pa doma z šlaufom in ne z wapom