Laguna by > | S a S o | <

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
quattro88

Odgovor Napisal/-a quattro88 »

saso-2gi plemenc :P ne,salo na stran,skoda kaj si lagune nisn bols pogledo,v torek ce pries bom jo celo,kar se pa tice kroma,cist dovolj je,tak diskretno,ne pa nek kic,ja kekec pa naj ti rore popravi :) bo zgledalo bomba
pa felne so 1A 8)
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

pa mi traktoristi bomo mogli na eno nizanje skup it :lol:
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

quattro88 napisal/-a:saso-2gi plemenc :P ne,salo na stran,skoda kaj si lagune nisn bols pogledo,v torek ce pries bom jo celo,kar se pa tice kroma,cist dovolj je,tak diskretno,ne pa nek kic,ja kekec pa naj ti rore popravi :) bo zgledalo bomba
pa felne so 1A 8)
Bomo zrihtali te nastavke enkrat! :D
Uporabniški avatar
Clio1,4
Kraj: Kranj, Planina

Odgovor Napisal/-a Clio1,4 »

Tale lagunca je pa men zlo vsec, ampak najbolj zarad zadnjega dela. Lepo oblikovana, pa luci pasejo se pa se dobro. Ampak, zal je za mene prevelika. Drgac pa super avto. Vidim, da jo bos dodelov, lepo. Uzivaj in srecno se vozi z njo.
Pa srečno na cesti, ali kjerkoli ste!

Slika
sasojug

Odgovor Napisal/-a sasojug »

Tommy28 napisal/-a:Zakaj pa si ves cas prodajal Laguno????
Ker ta dva rora zadaj ne mors zgresit in je bila edina taka Laguna na netu.
Ja Lagun se se zmeraj naprodaj - (brez posebnega razloga- to bolj za reklamo- ker sem tudi ceno postavil relativno visoko.)
Drugace pa nimam resnega namena da bi jo prodajal-sploh pa ne zdaj ko ima sportne modifikacije...).
Pa saj se verjetno 98% vseh avtomobilov ki jih ima nekdo od nas prodaja- ce bi le kupci bili pripravljeni placati dovolj veliko...

Vsakrsna namigovanja o mojem sorodstvu s plemenkotom- odlocno zanikam. Ne zanikam pa, da ko sem plemenkota prvic spoznal ko je prisel je iz Celja v Slov. Bistrico- je bil taksen neobogljen fantek- nic ni znal (razen piti pivo, se pretepati, in preklinjati), no potem se je pricel druziti z mano in s casoma in izredno pocasi je pricel pridobivati kvalitete (sedaj je nekje na 15% mojih kvalitet- njegov maksimum je po moji strokovni oceni 47%- kaj vec pa je ze nevarno za njegovo zdravje). Fant se je malo bolj uredil (nima vec dolgih las), tudi pri konzumiranju alkohola, je presel na brezalkoholne pijace, agresija se umirja (pocasi). Jaz pravim dajmo mu cas saj po naravi ni slab clovek. :-) Pac rabi malo vec pozornosti, zato je v druzbi med glasnejsimi, rad pripoveduje njegove pravljice, bajke in legende. Jaz te pravljice poslusam, vendar zaspati ob njih ne morem, ker gredo vcasih v fikcijo in fantazijo, zato plemenkota vcasih odnese med oblake... :wink:

o predelavi auspuhov tako kot pri Kekcu- :a2_1serviser hm nic nebi imel proti, ce bi bila zadeva enostavna, tako pa je treba spet tromblic, svasaaprat uporabljat... jaz pa teh aparatov ne obvladam najbolje...
Mogoce bom zdaj sel do sosede kjer prenocuje in avto pusca Kekec ob cesti pa mu bom kr dol vzel tote nastavke :-)

Vas oziroma nas traktoriste bom pri nizanju pustil da greste sami naprej v boj za boljsi izgled, sam sem ljubitelj traktorjev

Zato, ker sem ljubitelj traktorjev, nizanje mojega Laguna ODPADE!!!

:smt040 traktor je prava stvar-predlagam da vsi ki ste avte znizali naredite Revolucijo- dvignite jih nazaj v prvotno + 15 cm!!! Bili bi prvi klub ki avte ne niza ampak dviguje in morda obstajajo v evropskih strukturnih skladih kaksna sredstva za sponzoriranje in pripravimo projekt ter dobimo denar- predlagam da se na forumu odpre dodatna rubrika na ta moj predlog. Jaz bom Idejni vodja projekta,... noben klub se ne bi branil 500.000 eur- za ta denar se lahko imamo dva dni zelo lepo (gremo na izlet v Triglavski narodni park, se zapeljemo do najvisjega prelaza, gremo na Triglav- v glavnem - idejno bom zadevo vodil jaz- in verjemite- lep nam bo ;)

Letnik 1961, 18-20 konjev, skupna teza 885 kg+ moja malenkost :-)
Slika

Vedno sem bi revolucionar- tako kot CeGevara

Vesel prvi maj - delovni ljudje!!!
Zaradi kršenja pravil foruma, smo umakili povezavo na stran. Za vse morebitne informacije se obrnite na vodstvo kluba. Hvala!
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

:rainbow1: :rainbow1: :rainbow1: :rainbow1: :rainbow1:

toti komentar te pa ubije,hahahaa

plemenko 2 kar se monetatorstva tice haha

dobr se je usake tolk nasmejat

haha
Uporabniški avatar
ervin99

Odgovor Napisal/-a ervin99 »

plemenko pa saso bi lahko bila moderatorja zabavnem koticku :lol:
@saso po tvojem opisu plemenko sklepam da je bil taki ko si ga spoznal :)
http://shrani.si/f/6/Zd/1Hbmh9P5/img1505-copy-copy.jpg
@plemenko ne zamerit samo mogu sm da vidim kaki bi bil po opisu ki je napisal saso :lol: :lol:
Uporabniški avatar
quattro88

:D :D :D nasmejat pa znas ljudi ja
OT:na traktorju pa obvezno kromiraj izpuh :twisted:
ervin99:si trofo z plemencom ja :D :D :D (brez zamere plemenc)
lepa laguna :P
Uporabniški avatar
andrej86

sasojug napisal/-a: Slika

Vedno sem bi revolucionar- tako kot CeGevara

Vesel prvi maj - delovni ljudje!!!
fak stari kwa s naredu z lagunom ? :shock: :smt025

ekstremni styling :shock:
zato si laguna prodajal

zaj se fali samo kaki komentar od mirkota vr6 :lol:
Uporabniški avatar
quattro88

andrej86 napisal/-a:
sasojug napisal/-a:
fak stari kwa s naredu z lagunom ? :shock: :smt025

andrej kaj ne vidis,volan je menjo,sportnega ma
sasojug

Odgovor Napisal/-a sasojug »

Zacne se tako- sedis v avtu in obcutek imas da nekaj manjka- hm res nekja manjka ampak neves KAJ??? (verjetno poznate ta obcutek). Studiras kaj narediti da bo ambient v avtu postane privlacnejsi in nato kapne ideja :!: zakaj pri vsem kromu NA avtu, nikjer pa ni kroma V avtu. Potrebno je samo dolociti se lokacijo kam krom prlimat in modelarstvo se lahko pricne.

tako najprej slika pustega ambienta (le kako nisem tega opazil prej...)
Slika

nato se pricne leplenje...
Slika

in na koncu vse skupaj izpade tako:
Slika
sedaj se pocutim v avtu dosti bolje, saj mi v oci odseva lepota kroma, za katerega bi dal Nobelovo nagrado tistemu ki ga je iznasel. Pa tako malo je bilo potrebno- samo ena kromirana linija in avto zazivi, pozivi...
Morate vedeti da krom je simbol za prestiz, pac pri Renaultu nimajo ljudi ki bi mislili v tej smeri. Takoj se prijavim na delovno mesto glavnega inovatorja pri Renaultu, ker jim manjka en tak clovek. Potem pa boste samo stali in se cudili lepoti ki jo lahko ponudi krom- in idejam kje vse se lahko le-ta uporabi...
Seveda pri vsem slikanju ne smem pozabit na reklamo. Vizitka na armaturi ni zgolj po nakljucju... 8)

Plemenko bo slej ko prej spet presaltal nazaj na krom, ker le z kromom je bil avto edinstven. Samo pri izvedbi si mora vzeti malo vec casa, da nebo nekaj pacal po avtu...
Zaradi kršenja pravil foruma, smo umakili povezavo na stran. Za vse morebitne informacije se obrnite na vodstvo kluba. Hvala!
Uporabniški avatar
andrej86

llloooollll :lol:

kje se tebi jemlje :lol:
Uporabniški avatar
quattro88

cist dovolj,da pozivi,a se ti nokia pregreva,da si jo na ventilacijo nastimau :D :D
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

hahahaha

pa to te ubije :twisted:

dobr izpade
jaz pa mam modro :P
Uporabniški avatar
plemenko

Odgovor Napisal/-a plemenko »

smehi , sami smehi... :lol: