No kmalu bo potrebno zamenjat gume tako,da bi vas prosim,če ima kdo kakšen predlog kaj kupiti.Gledam jih na gume-direkt in se odločam za gume nekje do 70€.
Ima kdo izkušne z:
Toyo PROXES 4
Avon ZV5
Falken ZIEX ZE-912
Toyo PROXES T1-R
Če bom imel dobr dan morda tudi tole
Yokohama s.drive
Vsi predlogi so zaželjeni,seveda pa se držimo dorečene cene.
Pojdi na Gume-Direkt ... Jst sem lepo pogledu že enkrat prej na Tire Test, in se lepo vidi da je TR1 boljša guma Sam da men pač finance niso dopuščale za takšne gume.. Bo že 1x
Jst sm mal brau komentarje na te gume in jih ne morjo prehvalt.Res jih nenormalno hvaljo.Testi na gume-direkt so pa itak čist mim in so vsak dan drugačni tko,da mi ne pomenjo nič.T1R sm že enkrat imel pa me niso prepričale.
Serge| napisal/-a:Pojdi na Gume-Direkt ... Jst sem lepo pogledu že enkrat prej na Tire Test, in se lepo vidi da je TR1 boljša guma Sam da men pač finance niso dopuščale za takšne gume.. Bo že 1x
jaz sem kupu pri spanu proxes4 pa so zelo dobre gume.se span mi jih je priporocal bolj kot TR1.so novejsi model
R1R jih sploh ni v moji dimenziji,Yokohama parade tud nimajo na gume-direkt kje drugje bi jih dobiu pa tud ne vem sploh pa ne za kak pametn denar,če kdo kaj ve lahko sporoči.Firestone pa so menda zelo občutljive na temperaturo asvalta in pa menda jih zelo hitro radira.