Naključno padel mimo enega Mazdaša:
RUF se v bistvu super pelje ko se navadiš:
Impreza 22B res leti!
Lep detajl Impreze:
Igrača z namensko podrtimi kolesi
Ki ima legendarne feltne (pazite detajle!)
Pa še en izlet v London:
So pa te dosti bolj merodajne kot klasični time attack kjer vsi izberejo najhitrejši avto pa gasa. Vedno godrnjam ko vidim prve na drift ali time trialu, da imajo isti avto. Jaz budala imam pa vedno neke svoje.
Dons mi je sodelavc razlagu, da si je iz UK PS store snel dol academy.... sam si morš nov račun nardit na en random naslov iz UK bom ga jutr še enkrat vse uprašu podrobno. pa baje so zdej naši pobje prvi gor
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Zdele sem si še en račun v UK naredu in si že vlečem GT academy 2012 dol p.s. ampak maš pa velik več stvari na razpolago če nisi iz Slo vidm bloody hell
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Vidim, da je to kar popularno goljufanje, sem bral na GTplanetu. So pa tile natečaji nekaj boljšega ker res lahko nekateri navdušenci pridejo in prilezejo nekam kamor drugače ne bi nikoli. Gran Turismo ima talent.