Megane Gt-line
Re: Megane Gt-line
Čudno da so se ti nastavitve resetirale,pri meni ko sem menjal akumulator,je vse ostalo v spominu. Tukaj govorijo o tem problemu oz omenjajo neki senzor
http://www.meganesport.net/community/sh ... pics/54584" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.meganesport.net/community/sh ... pics/54584" onclick="window.open(this.href);return false;
Jaz nimam original radio not. zato se je verjetno vse zbrisalo.
bom pogledal. Ce pa kdo ve iz prve roke pa kar na dan z besedo.
bom pogledal. Ce pa kdo ve iz prve roke pa kar na dan z besedo.
A res nobene nič ne ve okrog tega opozorila??
kaj pomeni ta napis nimam pojma. uro pa enostavno nastimas preko komand ob volanu.
Kako pa jo nastavim preko komand?? Mi poves prosim ker micgre res najetra da mi zdaj utripa... Samo dvomim da to gre... Ce nimas original radia.
Mogoče kaj pomaga? http://www.meganesport.net/community/sh ... ion-system" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.renault-klub.si/forum/viewto ... =3&t=45082
Evo tema o tem na našem forumu
Malo treba pogledat okol.
Še odgovor, ki ti bo lahko pomagal:
Evo tema o tem na našem forumu
Še odgovor, ki ti bo lahko pomagal:
Evo, samo v vednost, danes sem bil v Astilbi, mehanik, g. Igor, mi je povedal, da se je pokvarila dušilna loputa na izpuhu. To naj bi bilo kar pogosto pri Scenicih letnika 2011. Naročena je že, naslednji teden jo zamenjam.
Vse pohvale Igorju za prijaznost, strokovnost in ažurnost.
Vceraj mi ni bilo za iskat. Jato je vse lepo in prav. Aje potem pri benzu isto?? naj povem se to da se mi je danes lucka ugasnila. avto je skos vlekel normalno. in pa meni se je samo tale napaka izpisala in nobena druga....
se vedno cakam odgovor kako nastavit uro na komandah?
se vedno cakam odgovor kako nastavit uro na komandah?
Brez radia nebo šlo, nekje si ga sposodi da si nastaviš. Sicer pa a nimaš več original radio a si ga prodal?

všeč so mi dekleta,ki vedo bočno parkirat
imam ga samo ves ka je to dela da ga priklopim. ta ki ga imam not ima ogromen sop kablov zadaj ki jih je problem spravit v to malo luknjo..... upam vsaj da se preko testerja da kaj naredit...
Evo lucka spet gori. tak da bom jutri sel na servis vprasat kaj in kako. ocitno je avto cutil da je iz garancije mesec dni. 
No uro sem si nastavil preko komand ob radiu. Po 4 letih nekaj novega.
)). drzis spodnjo tipko pa se postavi na 00:00 in naro narihtas z glasnost gor/dol. Gor so ure. dol so minute. Jutri pa na servis da ugotovimo kaj pomeni ta lucka. Vse povsod zasledim samo v zvezi z dizli. Tudi v knjigi navodil. Bomo videli. Cudno je to da avtu nic ni. vse normalno edino oranzna lucka ti v temi v glavo seka
. porocam jutri
smt. hvala na informaciji za uro
smt. hvala na informaciji za uro
Pozdravljeni,
Evo bil sem na servisu, zadevo smo priklopili in izpisalo je dve napaki zarad katerih se pojavlja tisto opozorilo.

Šlo naj bi za nek senzor desno od oljnega filtra. Zadnja napaka pa je ventil za hlape. Nahaja se pri posodi za hladilno tekočino. Zadeve je odklopil jih prepihal in našprical nazaj priklopil, in zaenkrat ne gori nič Če semi spet pojavi grem takoj na servis da se vidi katera napaka sproži opozorilo in se potem zadeva menja.
Baje da ni nek strošek.
Živi bili i vidjeli
Ps. nevem zakaj mi shrani.si obrača slike v levo :S
Evo bil sem na servisu, zadevo smo priklopili in izpisalo je dve napaki zarad katerih se pojavlja tisto opozorilo.

Šlo naj bi za nek senzor desno od oljnega filtra. Zadnja napaka pa je ventil za hlape. Nahaja se pri posodi za hladilno tekočino. Zadeve je odklopil jih prepihal in našprical nazaj priklopil, in zaenkrat ne gori nič Če semi spet pojavi grem takoj na servis da se vidi katera napaka sproži opozorilo in se potem zadeva menja.
Baje da ni nek strošek.
Živi bili i vidjeli
Ps. nevem zakaj mi shrani.si obrača slike v levo :S
Prideva iz dopusta , operem avto , sedim nekaj na sopotnikovem sedežu in pridem na idejo kaj če bi to probal naredit, da bo v stilu z sedeži in pokrovi od ogledal na notranji strani vrat. Pa nič gremo v akcijo in končni izdelek se mi je kar dopadel. Zgleda bolj premium
Itaq ja

In kako se vam zdi?
Narejeno pa je tako da se komot odstrani in izgleda nazaj plastika.
Danes pa gre spet na čiščenje ventilov in izpuha
Nazaj na morje za vikend...
Lp

In kako se vam zdi?
Narejeno pa je tako da se komot odstrani in izgleda nazaj plastika.
Danes pa gre spet na čiščenje ventilov in izpuha
Lp
Evo z hitrga vikend dopusta.....

Vetili so opravljali delo cele 4 ure

Vetili so opravljali delo cele 4 ure