2006 Renault Clio RS (Uradno!)
Clio RS:Pospesevanje z mesta do sto km/h traja 6,9 sekunde, najvisja hitrost pa znasa 215 km/h.
Polo GTI:kar 150 konjskih moci, ki zmorejo najvisjo hitrost pri 216 km/h. Od 0 do 100 km/h polo pospesi v 8,2 sekunde. Najvisji navor 229 Nm je izmerjen pri 1.950 vrtljajih,
Polo Gti cup:Za dejanske zmogljivosti poskrbi 1,8-litrski turbomotor s 132 kW (180 KM) in najvecjim navorom 235 Nm pri 2000 vrtljajih. To zadosca za najvisjo hitrost 225 km/h in pospesek do 100 km/h v 7,5 sekunde.
se polo GTI cup je malo pocasnejsi
Polo GTI:kar 150 konjskih moci, ki zmorejo najvisjo hitrost pri 216 km/h. Od 0 do 100 km/h polo pospesi v 8,2 sekunde. Najvisji navor 229 Nm je izmerjen pri 1.950 vrtljajih,
Polo Gti cup:Za dejanske zmogljivosti poskrbi 1,8-litrski turbomotor s 132 kW (180 KM) in najvecjim navorom 235 Nm pri 2000 vrtljajih. To zadosca za najvisjo hitrost 225 km/h in pospesek do 100 km/h v 7,5 sekunde.
-
etore
hmm in kaj si hoto ze povedatjure napisal/-a:Clio RS:Pospesevanje z mesta do sto km/h traja 6,9 sekunde, najvisja hitrost pa znasa 215 km/h.
Men tud nedjsly napisal/-a:Rad bi videl tistega, ki se pribliza tovarniskim podatkom 0-100.
Nisem expert, a meni se ni uspelo priblizati bolj kot na 0.3 s tovarniskemu podatku.
Pa vam? Ste se kdaj merili od 0-100?
Enigma motorsport
pa dost je od pogojev odvisno, tocne meritve itd.drmocar napisal/-a:Men tud nedjsly napisal/-a:Rad bi videl tistega, ki se pribliza tovarniskim podatkom 0-100.
Nisem expert, a meni se ni uspelo priblizati bolj kot na 0.3 s tovarniskemu podatku.
Pa vam? Ste se kdaj merili od 0-100?Moj bi mogu met 10,5 ,moj najbolsi cas je pa bil 10,8. Jah so kr struckoti tistile k v tovarni testirajo avtomobile
jaz se nikoli nisem meril.
?†it ... spet mam prav!
je gdo gdaj pomislil da se pospesek v tovarni izmeri na valckihdjsly napisal/-a:Rad bi videl tistega, ki se pribliza tovarniskim podatkom 0-100.
Pa vam? Ste se kdaj merili od 0-100?
...::: Dolenjska Audio Crew :::...
Hehehe.. smesno.. A si se vprasal koliko sekund bi potreboval od 0-100km/h na valckih?? Skoraj pol manj kot je na "realnih tleh" pri normalni temperaturi okolice. Namrec imas samo tezo na prednji osi ("x" neko razmerje mas na prednjo os) in brez upora zraka..sal3 napisal/-a:je gdo gdaj pomislil da se pospesek v tovarni izmeri na valckihdjsly napisal/-a:Rad bi videl tistega, ki se pribliza tovarniskim podatkom 0-100.
Pa vam? Ste se kdaj merili od 0-100??
V glavnem ,ce zelis se da izracunat zadevo..
no, ste se zmenil ker je bolsi
dejstvo je da se polo ne more primerjat z RSom tako po konjih kot tudi po samem podvozju
Polo je v primerjavi z Rsom soft mali sportnik, pa nej rece kdu kar ce
Bi blo zanimivo pogledat podvozje s tehnicne strani, ker RSovo je cist spremenjeno glede na osnovne razlicice in skoraj identicno RS Meganom. Sicer bi blo zanimiv vidt na pisti to razmerje 

- killah bee
- Kraj: Ljubljana