Renault Dialogys

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
MDeeJay
Kraj: MARIBOR CITY

Odgovor Napisal/-a MDeeJay »

Tadej napisal/-a:Fora v portih je, ker ce jih nimas odprtih na fwju pol mas LowID kar pomeni da majo pred tabo prednost vsi k majo porte odprte ;)

Tudi mula ma svoje care, najdes res vse kar ces, sam moras pa cakat...
samo ce pa mam v winsih odprt firewall za ta 2 porta pa vseeno nic!Pa mislim, da se mi je to zacelo dogajat, ko sem menjal modem saj je tastar bil presvoh za hitrost kabla, ki ga imam!!!Prej sem mel vedno High ID!!!
Če nimam prav naj me nekdo popravi ali izbri?°e moj post!!!
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

Bom dans zvecer objavil URL do vseh treh isotov, samo sele zvecer da mi linijo ne zafilate :D
Uporabniški avatar
killah bee
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Evo sem dal dol tanajnovejso verzijo, tisto ki jo je omenil Solero, Multilanguage.

Zadevo instaliram, pozenem in prvo kar mi napise pove da rabim Acrobat readerja, ki ga seveda ze imam. Poldam OK in mi program vseeno zazene, kjer se pojavi prva stran znekim delovnim nalogom :shock:

Naj mi en pove, kako hudica lahko gledam kaksne dele in njegove cene :?

Lahko kdo napise kak kratek turtorial :D
Maxxo

Odgovor Napisal/-a Maxxo »

Sheme so v rubriki PR. Readerja si instaliraj v. 5.0 (je na instalacijskem cd-ju), ker z novejsim ne deluje.

Nekje bi blo fajn dobit posodobljene in bolj popolne cene za v program.
Uporabniški avatar
Dr_S

Odgovor Napisal/-a Dr_S »

Na tej prvi strani nastimas cenik Slovenija, da imas Slo cene.

Pri meni so cene kar podobne kot so na servisu.
Go HARD or Go HOME
scrat

Odgovor Napisal/-a scrat »

Tadej napisal/-a:Bom dans zvecer objavil URL do vseh treh isotov, samo sele zvecer da mi linijo ne zafilate :D

Kje je zdj link :wink:
Uporabniški avatar
Tadej

scrat napisal/-a:
Tadej napisal/-a:Bom dans zvecer objavil URL do vseh treh isotov, samo sele zvecer da mi linijo ne zafilate :D

Kje je zdj link :wink:

Sorry neki je vmest prslo pa me ni blo doma... Dans bom dal in to ne samo eno ampak dve, ja prav ste slisali dve verziji novega Dialogysa. Samo na TOPLEECH SHOP :D

Mi je se tega Renault.Dialogys.2006.4CDs.Multilanguage.rar zdownloadalo kateri zaseda 1.59GB...
Uporabniški avatar
Tadej

MDeeJay: Ali uporabljas kak router?
scrat

Na kak nacin bom lahko zadvo dol potegnil? Samo prek mule al mas ftp?
Uporabniški avatar
Tadej

www bom na web dal...
Uporabniški avatar
Solero
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a Solero »

Renault dialogys 2006: install

IMPORTANT PLEASE FOLLOW THESE INSTRUCTIONS EXACTLY

Before you can install the dialogys program, you must first install 3 other programs.

These can be found on the dialogys setup CD.

Browse the Setup CD to X:\languages\installers\ (where X is your CD drive)

1 Acrobat Reader Run the ar40eng.exe file

2 Java Runtime Run the j2re-131.exe file

3 QuickTime Run the QuickTimeInstaller.exe file and follow the instructions until you get to the “choose an installation type” window, you MUST select “custom” then “select all” – continue to install. If it comes up that you have a newer version already installed you must remove that program first, otherwise the full version will not load. (You can always reload the newer version again free from their website)

4 Restart your computer

5 Insert dialogys disc 1 and run the file “InstallPC.exe” and follow the instructions

6 Insert dialogys disc 2 and repeat step 5.

---------------------------------------------------------------------------------------
Dialogys installation and troubleshooting page.

Installation.

To install and run this software, the following instructions must be carried out exactly, to the letter.
Exit all programs.
Insert disc 1. It will autoplay - after a couple of screens look out for the 'quit' button - press this button and leave the program.
Use Windows Explorer or My Computer and browse CD1. Navigate to the relevant language folder and then to the 'installers' folder.
Install Acrobat Reader (unless already installed).
Install Quicktime Player. Ensure that when prompted whether you require Full, Minimal or Custom install, choose 'Custom' and select all the available options.
Install Java Runtime Player.

Insert Disc 2.
Run the program called 'installpc.exe' and follow all the prompts.

Insert Disc 3.
Run the program called 'installpc.exe' and follow all the prompts.
Reboot the computer.
You will see a shortcut on your desktop called 'Dialogys MPF' whish can be used to run the software you have just installed.

Troubleshooting.
If the shortcut fails to run the program, you will need to navigate to your 'program files' folder, then to the 'dialogys' folder. Run the program called 'dialogys.bat' and the software should run.
If the program starts but just appears as an empty area, then the installation was not completed correctly. Action the installation exactly as it appears above.
-------------------------------------------------------------------------------------

Nekaj malega.. navodil za instalacijo :wink:
Cene so tocne na Dialogys 2006 a brez trgovske marze.. Najbolj natekocem si z cenami v kolikor imas "delovno postajo,neposredno povezano z centralnim racunalnikom / streznik", pricemer imajo dostop do tega le pooblascene delavnice ter serviserji,prav tako so upraviceni do sprotnega posodabljanja in vpogledov v servisne naloge,ki so bili opravljeni na Renault vozilih pri pooblascenih servisih znotraj Slovenije. :wink:

Lp
Uporabniški avatar
killah bee

Odgovor Napisal/-a killah bee »

Mi se ne moremo povezat na ta centralni racunalnik :D Zihr kej preverjajo al kako. Drugace pa meni zadeva zdaj normalno deluje( 2006 verzija ) 8)
scrat

Tadej napisal/-a:www bom na web dal...
Javi pliz kdaj bos gor vrgu.
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Cene so pa vcasih kr hudo mimo ceprav v vecini so pa kar tocne. Sem zadnjic gledal za en set dihtung za ABS blok pa je pisal da pride okol 2.000. Pridem na servis recem tole bi mel, kolk pride? Pa rece 18.000 :shock: . Zato je fajn da za tocno ceno se vedno poklices na servis. Js lepo prebrskam doma pogledam kaj rabim si prepisem katalosko in poklicem na servis in vprasam kolk je cena za to katalosko.
Uporabniški avatar
Tadej

Ce se kdo rabi naj mi poslje PM
Zadnjič spremenil Tadej, dne 19 Dec 2006, 12:30, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori