ja kaj si pa mislu fant. Ce nimas dimenzije feltn vpisane v Homologacijskem kartoncku, mors na A test... 15" pa tvoja 19ska nima homologiranih. Mislim da so dovoljene najvec 13" ce gre za 94 letnik. Ce pa gre za 95 letnik pa mislim, da so homologirane tudi 14". Ce mas homologacijski kartoncek, pac poglej notri.
blackwolfcar napisal/-a:ja kaj si pa mislu fant. Ce nimas dimenzije feltn vpisane v Homologacijskem kartoncku, mors na A test... 15" pa tvoja 19ska nima homologiranih. Mislim da so dovoljene najvec 13" ce gre za 94 letnik. Ce pa gre za 95 letnik pa mislim, da so homologirane tudi 14". Ce mas homologacijski kartoncek, pac poglej notri.
Tocno tako in cist nic drugace no lahko se je sam ni pa ravno najbolje, kajti znas imeti big pizdarijo ko pac je nebi trebalo.
95 letnik je pa mam 14-ke gor ja. Ma s tem se bomo spomlad ukvarjal ko bojo sle Alu feltne gor. Do takrat se p ne bom s tem obremenjevau Jutr se naslon za roko gor namontiram..upam d mi bo ratal
Guano_Apes napisal/-a:95 letnik je pa mam 14-ke gor ja. Ma s tem se bomo spomlad ukvarjal ko bojo sle Alu feltne gor. Do takrat se p ne bom s tem obremenjevau Jutr se naslon za roko gor namontiram..upam d mi bo ratal
lp
ce imas tistega univerzalnega ni nic strasnega. Jest sem svojega samo pritrdil na voznikov sedez z dvema vijakoma, tolk da se je s sedezem skupaj premikal in ga se pred tem prilagodil (visina,sirina). sem 100%, da ti bo uspelo. Bos pa pol full frajer, ker u 19ko naslonjalo res sede (k je dost siroka), k se ze tko lepo peljes, pol pa se roko nekam naslonis
Need 4 ultra speed napisal/-a:kolko si dal pa letnik? Ker jaz prodajam r19 1.8 '94
95 letnik je. Dau sn pa 120k. Mal smo tut glihal. Sm meu pa res sreco da sm dobu tak avto za tak majhn gnar.
Blackwolfcar, hvala za vzpodbudne besede. Js sm tut optimist
Lepa 19-ka za taki dnar. Cestitke!!!! Zadnjic je ena druzinska kolegica prodala svojega yugeca 55-ko letnik xy za 75k nekemu makedoncu!
Stari super avto, za super dnar!
za 75k hocm js 4 yugece ne p enga
Blackwolfcar si meu kr prov! Res ni tk zajeban sn ga zmontiru na voznikov sedez tk kot si reko. zj morm pa se zadn konc nekok prekrit kr je res grda tista lukna umes
Dans sm se pa odlocu d pobarvam rebre od ventilacije. Sm na netu vidu sliko
enga ko je meu tak pobarvan in se mi je takoj zadopadl. Tk d sm sou takoj u napad
Pa se slikce:
Evo to je to