WORD!killah bee napisal/-a:Bomba Clio
prekmurski clio II ph2 1.4 16v l. '02
raje crne LEDdejan80 napisal/-a: Zdaj kar se imam letos namen menjat so zadnje luci,rad bi dal crne lexus kaj pravite.![]()
Zato ce je kak interesent za te luci naj pise.
lp
Twingo 1.2 z vecjo dihtngo na glavi, debelejsimi auspuh rori in sportnim filtrom 
www.avtohisa-REAL.si
www.avtohisa-REAL.si
bravo dejan! Super si napravil!
Daj javi se kdaj po dopustu, ce ne prej ka skocimo na drink pa kaj pokomentejrava (znan ka se ze dugo zgucavava
)
Aja, za lucke zadaj daj crne LED ce mas zadosta $ ali eur (no saj niso toliko drazje)
Jaz bom verjetno naslednji teden narocil ene crne lucke iz nemcije in sicer kombinacija LED in navadnih zarnic. Sem ze pisal gor.
Pa tam majo tudi te crne LED ki bi tebi super pasale (ali pa poglej na ebay-u, so ceneje kot pri nas)
Daj javi se kdaj po dopustu, ce ne prej ka skocimo na drink pa kaj pokomentejrava (znan ka se ze dugo zgucavava
Aja, za lucke zadaj daj crne LED ce mas zadosta $ ali eur (no saj niso toliko drazje)
Jaz bom verjetno naslednji teden narocil ene crne lucke iz nemcije in sicer kombinacija LED in navadnih zarnic. Sem ze pisal gor.
Pa tam majo tudi te crne LED ki bi tebi super pasale (ali pa poglej na ebay-u, so ceneje kot pri nas)
RENAULT CLIO
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika