Xenon za Cliota 2

Vse o videzu avtomobila
Odgovori
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

On je mislu original xenon zarnico in ne xenon look :D tko da pomoje se ni cist nc zmotu :wink:
samojura
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a samojura »

thesharky napisal/-a:On je mislu original xenon zarnico in ne xenon look :D tko da pomoje se ni cist nc zmotu :wink:
kaj res so tak drage, da bi ena xenonka prisla 36.000?? vrjetno obe, potem je to full drago in mene nebojo srecale :shock:
samojura
samojura

Extreme napisal/-a:
Espace napisal/-a:@zblojenc; Fake Xenon zarnice so navadne halogenske zarnice H1, H4 ali H7, le da oddajajo priblizno taksno svetlobo kot Xenonske zarnice.
Tukaj imas primer skalice (cena okoli 5000 SIT)
Slika
Kako pa kaj te fake xenon zarnice svetijo? mislim je ista vidljivost kot pri navadnih zarnicah al je kaj slabsa ?
mene tudi zanima svetilnost teh zarnic, a jih ima kdo noter, bi prosil komentar in sliko, ce je mozno??!!!
ze v naprej mu hvala :roll:
samojura
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Zaj pa tak :) Kak sploh naj se izrazim fake xenon zarnice :) Firma je neka japonska v intersparu (okoli 3k)...mam zdaj ze kakih 6 mescov v kombinaciji z belimi pozicijskimi luckami.

Ki svetijo tak:
Slika

In to potem se kratke luci FAKE XENON:

Slika

To so bele pozicijske ki se jih da kupit v a3m top avto ( hoce ) cena pa je okoli 1000sit za obe.

Modrih pa kolko jaz vem ni dovoljenu imet v avtu...vsaj ce te policaji ostavijo...te bele pozicijske pa imajo samo majhen odtenek modre barve pa se ta prihaja od white/blue fake xenonskih zarnic...Ne vem kak naj razlozim...kdo nima dnarja pa bi rad mel belo svetlobo z modrim odtenkom si naj kupi fake blue xenon + bele pozicijske !

P.S. SLIKE SO SLABE KER JIH DELA SONY :) Ce hoce kdo videt naj me kontaktira na pm pa gremo v MB na kako pijaco pa pokazem da nebote 3k zastonj ven vrgli

@samojura 1 : tista cena pa je za prave xenon luci :)
@samojura 2 : Am Bele pozicijske pa zato da se ne vidijo rumene ker ne pase zraven !

LP Matej
Zadnjič spremenil MaTe0, dne 21 Mar 2006, 23:24, skupaj popravljeno 2 krat.
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
thesharky
Kraj: Potujoča ribarnica

Odgovor Napisal/-a thesharky »

samojura napisal/-a:
thesharky napisal/-a:On je mislu original xenon zarnico in ne xenon look :D tko da pomoje se ni cist nc zmotu :wink:
kaj res so tak drage, da bi ena xenonka prisla 36.000?? vrjetno obe, potem je to full drago in mene nebojo srecale :shock:
Ce imas xenonske zaromete potem te pride tok zarnica...ce imas pa navadne zaromete in ti jih verjetno mas, vsaj predvidevam, rad pa bi imel kao xenon look oz fake xenon :D potem te pride cca. 3000sit.
Tko da si loh mirno brez skrbi.
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

Vceraj sem kupil fake xenon v a3m-u na brncicevi in mi je DANES desna zarnica ze crknila :mad:

reku je de ce crkne v manj kot 10 dni de mi jo zamenja. Pa kva bom usake 2 dni na brncicevo hodu po lampe? :mad:
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
MaTe0

V A3M ne kupovat takih stvari...men je crknila v roku 14 dneh zarnica za lucku na stropu...A3M je na slabi luci pri meni :)
Uporabniški avatar
SpEkTr
Kraj: Dvorje

Odgovor Napisal/-a SpEkTr »

Pa kaj kupujete te fake xenon itd..Kupte eno navadno H7 mogoce mal boljso firmo oz. model in to je to. Pol pa ma da zdrzi 20.000 kilometrov po malem...Ne pa tko kot eni pacijenti, pozicijske modre..fake xenon, pa rumene meglenke...hehe swasta vidis na cesti
lp Dejan
Uporabniški avatar
y3rn3y
Kraj: Zg. Savinjska dolina

Odgovor Napisal/-a y3rn3y »

Imperator napisal/-a:Vceraj sem kupil fake xenon v a3m-u na brncicevi in mi je DANES desna zarnica ze crknila :mad:

reku je de ce crkne v manj kot 10 dni de mi jo zamenja. Pa kva bom usake 2 dni na brncicevo hodu po lampe? :mad:
A3M :puppydogeyes: , bols v sparu kupovat, bolsa kvaliteta :D
Slika
Imperator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Imperator »

SpEkTr napisal/-a:Pa kaj kupujete te fake xenon itd..Kupte eno navadno H7 mogoce mal boljso firmo oz. model in to je to. Pol pa ma da zdrzi 20.000 kilometrov po malem...Ne pa tko kot eni pacijenti, pozicijske modre..fake xenon, pa rumene meglenke...hehe swasta vidis na cesti
heh, tocno to kombinacijo mam jest. men kul zgleda :D
?†it ... spet mam prav!
Uporabniški avatar
MaTe0

y3rn3y napisal/-a:
Imperator napisal/-a:Vceraj sem kupil fake xenon v a3m-u na brncicevi in mi je DANES desna zarnica ze crknila :mad:

Res je :) Pa se poceni je bolj :) Res pa da v a3m bolj sportno vzdusje kot pa v sparu ko vidis klobase pa delikateso cez polico :) LOOL :)
samojura

MaTe0 napisal/-a:V A3M ne kupovat takih stvari...men je crknila v roku 14 dneh zarnica za lucku na stropu...A3M je na slabi luci pri meni :)
tocno tak, ko si reko jaz pa mam slabe izkusnje z njimi, ker predno nekaj kupis, te gleda v faco in ti pravi, kak je to ful superca, ko pa kupis, pa ugotovis, da ni v redu, pa ti obrne hrbet, pa zadrgo na hlacah gor potegne, da ti nebi slucajno dnara vrno, al pa vsaj kaki dobropis,...

ne vem no fantje kam se tako pride, ponavadi se v drugih trgovinah drugac obnasajo, halo kapitalizem jeeeeeee...
samojura
samojura

SpEkTr napisal/-a:Pa kaj kupujete te fake xenon itd..Kupte eno navadno H7 mogoce mal boljso firmo oz. model in to je to. Pol pa ma da zdrzi 20.000 kilometrov po malem...Ne pa tko kot eni pacijenti, pozicijske modre..fake xenon, pa rumene meglenke...hehe swasta vidis na cesti
no kolko pa pride ta H7, pa kere so boljse firme, da vemo? :cry: :wink:

@y3rn3y se strinjam s tabo, pa se bolj poceni = :scrambleup:
samojura
samojura

MaTe0 napisal/-a:
y3rn3y napisal/-a:

Res je :) Pa se poceni je bolj :) Res pa da v a3m bolj sportno vzdusje kot pa v sparu ko vidis klobase pa delikateso cez polico :) LOOL :)
@ mateo mater sn se nasmejo, ko sn to prebral, mas prav to s klobasami, ampak v A3Mu placas zato tolko, ko ce bi v sparu kupo 5 klobas pa te ene zarnice :mad:
samojura
Uporabniški avatar
SpEkTr
Kraj: Dvorje

Odgovor Napisal/-a SpEkTr »

A kolko pride? Poglej v trgovini. Jaz sem dal za obe kaj vem, okrog 3-4 jurje se mi zdi...
lp Dejan
Odgovori