Nakup feder

Kotiček renojevih starodobnikov
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Odgovor Napisal/-a urosr »

Lej spredne definitivno kup nove, pol pa dej zmontirat rudolfu, pa ko se boš domu pelu boš kr vidu a so še zadnji hin, ce so še pa zadnji zanic jih pa doma enkrat menji ,ker to maš pa deset minut dela ce si smotan!
Uporabniški avatar
damjan
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a damjan »

ju3 ob desetih sem zmenjen pri rudolfu....sprednje definitivno bom menjal, za zadnje pa zej res ne vem.
dnar kr leti ven iz denarnice(no sej je samo tokrat :) ) pa bi mi 20 jurjev kr velik pomenlo.
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
damjan

menjal sem vse, šlo je 86jurjev, mam pa še za placat homologacijo(ce jo bom sploh naredu, ker je na optiki pokazalo, da je eno kolo spredaj za slab centimeter premaknjeno nazaj, ker sm na tej strani razbil felgo)
mati se križa, jz tut. pa sej bom pozabu, ce bo le kišta služla tak kot more še 2-3 leta.od zej naprej pa aktivno zacnem z šparanjem za Hyundai coupeja :)

torej, fedre naj bi ble -35mm, zaenkrat je avto na -50, ker je to šele prvi dan mogoc še kej skup pade...ko bo dokoncno poležen dam pa še vzadi torzijo premaknat, ce ne bo ok zgledal, ceprav se mi že zdej zdi, da zadeva ni dost spušcena zadaj, sm pa zram stal pa obcudoval potrpljenje tega možiclja, ki mi je rihtu to, vzadi ga je zajebaval da je blo kr kej.

amortizerji so trdi, tega nisem navajen, samo to ne pomeni da je slabo. avto se drži ceste ko klop, tut obcutek je zakon, ko se peleš v tem.
slik ni, ker mi je baterija crknala...
mam sam tole...oblubim da bom poslikal kej vec, enkrat ko bom mel voljo oprat to kišto.

p.s. uploadu s slike že 3krat pa jih ne pokaže v mojem albumu...bom enkrat kasneje poknu gor vse skup.
zj grem pa za knjige, da vsej v maminih oceh upravicim ta absurd ;)
[/img]
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Recem lahko samo da daj slike :P
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
damjan

Slike so slabe, sm vse skp delu z mojo nokio ;)
Preden sem šel...
Slika
Slika
Še daljnega julija 05:
Slika
Danes:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
pamečan
Kraj: Pameče

Odgovor Napisal/-a pamečan »

ti fajn zgleda! me veseli da je se vsaj eden tk nor ko js! sam pa res mas ti mal visjo ko js! zgleda da niso iste fedre!!
Uporabniški avatar
MaTe0

Saj lepo zgleda sam 100k dat zato:) Hja je kr nekaj v podni sam ko bodo lepse slike se bo se lepse vidlo....
Uporabniški avatar
damjan

pocakmo mal...morda se bo še kej posedl. v bistvu cakam na to, cez mesec grem pa s5 torzijo nižat, kr je na eni strani za cel cm višja. nej se mal še ulaufa zadeva

jah...dal sm enkrat pa nikol vec. avto še mislim met vsaj 2-3 leta, sploh pa sm sam še dokaj mlad in pol ne bom nikol vec. ko se bo zacela bajta pa otroc delat bo fak ;) pol pa na karavane ;)
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
MaTe0

Hehe PRav mas:) sam enkrat si mlad pa sam enkrat si lahko to privoscis:) sam kdo je pa rek da ko si v srednjih letih pa ko mas hiso pa vse porihtano da si ne mores karavana porihtat? hehe :) Ce je dnar gre vse :P Drgace pa se opazi kr, itaq pa se bo se vsedlo :)
Uporabniški avatar
damjan

ja, torzijo morm kljub temu dat s5 štelat. pa grem kr k rudolfu nazaj, nej mi na reklamacijo to dela, ne bom placval nekomu da mi to naredi. cez cca. 1 mesec torej spet nižat :P

glede dnarja ko so pa starejši pa: ja...ce nimaš otrok ;)
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
MaTe0

Zato pa ucit da bo cimvec z nas:) sam problem je v tem da se ti nekak v teh letih najbolj ne da:) Damjan ena offtopic :) Na eni izmet slik sem vido da se ekonomijo ucis:) Torej si na EPF? al? Pa se nekaj..Spomladi bos menjo felne? Ker jaz bom vrjetn tiste vzel od onega ko je s celja pa sem mislo ce bos mel kaj casa pa jih gres ti pogledat? ce si ze iz celja?
Uporabniški avatar
damjan

cuj, ce bi pa ekonomijo študiru, pol bi pa zle mogu šparat za po faksu kr šihta stoprocentno ne bi blo ;)
Obramboslovje študiram(vojska je moja destinacija) :)
za felge mi pa prek PM povej kako in kaj.
R5 1.7T 5v
Uporabniški avatar
MaTe0

JA saj:) Sluzbe ni:) Mah te pa sem narobe vido:) Za felne pa ti povem ko zvem kje je doma oni:)
Uporabniški avatar
đuro_Pb-g
Kraj: maribor

Odgovor Napisal/-a đuro_Pb-g »

zakaj si te placau tolko?? :? :?
Uporabniški avatar
pamečan
Kraj: Pameče

Odgovor Napisal/-a pamečan »

to tut mene zanima! :D
Odgovori