Nujno- prodaja, težave z avtomobilom, težave s kupcem

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
marex
Kraj: Ljutomer

Re: Nujno- prodaja, težave z avtomobilom, težave s kupcem

Odgovor Napisal/-a marex »

mislim da se je zgodil pretep, kjer so bile tudi smrtne žrtve. Med njimi tudi škorc. :lol:

ah, šalo na vstran. Kak je se je res izpletlo?
Uporabniški avatar
schkorc
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a schkorc »

Kot sem že napisal, še vedno čakamo. V bistvu bom sedaj vedno čakal tiste pol leta, ko bom prodajal kak avto, kdaj se bo kdo spomnil kakšno zgodbo in hotel vračati avto...

V tem primeru avta verjetno niso pripeljali, ker jim je bilo dano vedeti, da na naslovu iz kupo-prodajne ne bodo mogli vrniti avta, da brat ne živi tam... Kar pa še ne pomeni, da je zgodba zaključena.

Kakorkoli, malo pobrskajte po net-u za podobnimi primeri... Mene je res minilo, da bi še sploh kdaj prodajal kak avto.

LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

Nvm, jst s prodajo nisem mel težav, pa je avto sel v bosno. Klical me je samo če imam ilracun od izpuha ter kako se odpre pokrov za dostop do tanka, ker mu nism povedu da je motorček v okvari. :lol:
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
boncl
Kraj: Kovor

Odgovor Napisal/-a boncl »

Nis edin k je imel z njimi probleme, jaz sem letos prodal od strica lantro enemu ki živi u ljubljani dec prletu s kolegom gor bila je nedelja nismo mogl naredit prepisa.Se mu je mudil ko svinja domov je hotu avto takoj odpelajt v redu šlo se je za usranih 100 evrov, pa da se kante znebim v redu nism kopliciral vozi avto pa narediva v ponedeljek dopoldan uraden prepis. Hočem napisat pogodbo na roek tip kao pozabu dokumente, v redu vztrajam da dobim nima nič, ni panike težim tolk časa da kolegu ki je bil z njim dopizdi mi da svoj pasuš, prepišem vse podatke in tip avto odpelje.
Pride ponedeljek tipa zjutraj kličem vse velja kao se dobiva popoldan da narediva prepis. V redu pride čas ga kličem nedosegljiv. WTF??'
Kličem dva dni nedosegljiv.
Ok ni panike.
Pobrskam s podatki od tipa po netu ugotovim da je imel ene podjetje ki ga je zaprl s starim železom, najdem naslov poiščem telefonsko in kličem, oglasi se strejša gospa ki pravi da na tem naslovu on ne živi da ga ne pozna ampak da je zraven nje romsko naselje ki spada pod isti naslov.
Ok ni panike zrskam telefonsko od ene ženske z istim priimkom, kličem tja povem koga rabim pravi da je njen bratranec ampak že par let ne živi sploh pri njej.
V redu brskam dalje grem na policijo razložim situacijo pravijo da 30 dni ne morejo nič.
Dobro ni problema uporabim veze ter po njegovem imenu in priimku ter tablici audija s katerim sta prišla zbrskam njegov trenutni začasni naslov in kličem tja.
Ni problema dec ne živi več tam.
Ok superca. Probam u sredo zvečer okrog 7 ure še enkrat itpa ki sm mu sekret od avta prodal še enkrat poklicat, čudež tip dvigne pravi da je telefon v avtu izgubil in me ni mogel poklicat, ter da je problem z avtom.
Ok v redu mu rečem da se za pol ure slišva, pravi i problema.
sem vzel kolega se usedu u avto in šel u ljubljano, tipa poklical mu rekel glej sem tukaj te čakam pridi bova prepisala, njemu nič jasno pride do tistih prepisov pravi glej meni je auspuh dol padu, sm ga sam zabil sm mu reku glej avto si pogledal vnaprej sm ti reku da je bogi auspuh da ima guma bulo da lepo vozi, dsi me klical z avtoceste rekel da gre 180 koliko je motor močn sm ti reku ne seri ga da ne bo kaj narobe.
Pravi ja glej nek ise morva zment, sm mu sam reku glej videno kupljeno me ne briga tukaj podpiši pogodbo avto je zdaj tvoj problem ne moj si vedu kaj kupuješ, dva dni te nisme dobil na telefon, sploh nisem vdu kdo in iz kje si, se neki ven maže kao ja telefona nism najdu avto ni neki brezveze bluzi.
Pol sm mu pa samo prbil glej imam podatke tvojega kolega preko njih sem vaju iskal tip ne živi na nobnem naslovu kjer je prijavljen, sem preveru imam kolega pri policiji morm ustavt postopek iskanja vaju čeprov sem hga malo nategnil s to izjavo, je tip sam bled ratu me prov prestrašeno začel gledat kaj in kako, spraševat če sm ju prjavu sm mu sam reku de neše ampak da če ne bi telefoa dvignu bi ju pa da nej se ne zajebavata z mano ker nimam časa za take bedarije.

Samo glej jest sm tu srečo imel nism ga več nikol slišu pa vidu kerse je mal ustrašu, ampak sm reku ciganom nikol več ne prodam avta ga rajš zažgem al pa na odpad peljem, ker so sami mutibariči pa mutijo pa bluzijo neki ko jih jebe, pa nimam nič proti njim imaš tut kšne necigane k so taki sam u večini primerov se gre prav za njih ker jih boli ***** za vse skup ker se itak zmeri zmažej oven ker so bolj zaščiteni od vseh ostalih.
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Uporabniški avatar
jurko
Kraj: Gorenja vas

Odgovor Napisal/-a jurko »

vse lepo in prav, sam boncl tole bereš deli kot od schkorca najdalši post :lol:
1. Megane 1.6 16v classic l.1999 / 2. Clio RS l.2000 //3. Mégane Grandtour GTline 1.2TCe /// 4. Mégane Grandtour GTline 1.6dCi
Uporabniški avatar
boncl
Kraj: Kovor

Odgovor Napisal/-a boncl »

Kdo drug k pa vidva :roll: :roll:
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Uporabniški avatar
jure
Kraj: koper

Odgovor Napisal/-a jure »

bam88 napisal/-a:Sam res boncl no :) dj se potrud vsaj mal smiselno napisat post.
piši kao što govoriš :lol: :lol:
Uporabniški avatar
marex
Kraj: Ljutomer

Odgovor Napisal/-a marex »

tak ja piši kak gučiš pa de vse vrede :D
Uporabniški avatar
Hauba

Odgovor Napisal/-a Hauba »

Č b js zčju pisat tku ku guvurim pual me neb nben zastuopu :D