Prišel je tudi ta dan:(

Vse čudne teme in izlivi inteligence
darkdog24
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a darkdog24 »

Nimam pojma pri čem ostajam.Ne bom reskiral sicer namen sem imel drugo leto kupiti moj sanjski avto BMW E61 letnika 2006 limuzina.
Pa ne zaradi tega, da se kažem ljudem ki jih ne poznam in da dvignem svoj ego ampak za to, ker mi je avtomobil vizuelno zelo lep in je tisto, kar od avta pričakujem.

Sedaj me je ta nesreča malo prehitela nepričakovano zato sedaj v času bolniške moram temeljito premisliti.Za ceno Lagune bi si vzel avto v tem rangu, kar se opreme in varnosti tiče, zato sem tudi vrgel oko na Velsatisa,ampak rizik je prevelik. Avto bi imel recimo eno leto in v enem letu se lahko zgodi marsikaj.

Ukrepal bom razumno, avto je avto, tudi sanje še lahko počakajo kakšno leto ali dve pa naredim kakšno boljšo investicijo :D recimo sedaj je pri nas nekako aktualna investicija samostojen nepriemičnine (papirji za gradb.dovoljenje...itd...)
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.

Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Hudo mi je za avto, ker si zadnje čase res veliko vložil vanj in upam, da si zdravstveno ok!

Lepo se spočij in srečno pri urejanju vsega!
darkdog24

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5443784&show=1

Če kdo potrebuje sprednje diske in zavorne ploščice so stare 2 meseca, zimske gume so nove oziroma stare 1 mesec, usnjen volan je nov, prestavna ročica, usnjena manšeta okrog ročice in usnje okrog ročne zavore je novo, usnjen naslon za roko spredaj je nov, turbina je zamenjana meseca novembra in je pod garancijo do novembra 2012!
Xenon žarnice so stare 14 dni, 4x gumijasti predpražniki so kupljeni pred 3 meseci, pa še kaj uporabnega bi se našlo.

darkdog24

No da zaključim temo glede tega avtomobila.Sicer neverjetno ampak je to očitno možno v Sloveniji mogoče tudi kje drugje po Evropi.

Danes sem dobil poravnavo od zavarovalnice za Laguno, kjer mi dajo 2660 eur. Laguno sem prodal za 1500 eur in sem za totalno uničen avto dobil na koncu 4160 eur :!: :?: Enostavno neverjetno, sicer nimam nipč proti ampak da cel,ohranjen avto ne moreš prodati po normalni ceni in da za njega dobiš več ko je razbit je pa neverjetno.

lp

Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Zato vsako leto plačaš zavarovanje. :wink:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

Glede na to koliko plačaš za zavarovanja v 10-20 letih ....
Sensei Rei/Pes moj prijatelj

http://www.osterrob.si/ Zelo ostri noži
darkdog24

gagi'd hype napisal/-a:Zato vsako leto plačaš zavarovanje. :wink:
Sej to je res se strinjam ampak kaj ti to pove, da so naša vozila na prostem trgu podcenjena, ker nekje nekaj v zraku drži ceno skupaj in ne obravnava vsako vozilo posebej.
Vsak avto bi moral imeti svojo ceno. Nekako logično ne morem povezati vsega skupaj, ampak vredu pač če je tako.

Se pa sedaj zavedam kaj so mi hoteli povedati ko sem bil star med 20 in 25 letom na ulicah Velenja. Namreč v teh letih so me dostikrat nekateri vabili v organizairanje fake prom. nesreč.Nudili so mi 500000 do 700000 sit samo da sedim zadaj in nosim ovratnico 1 mesec okrog vratu.
Ti fantje so vozili dobre avtomobile in imeli veliko denarja, js sm bil pa ubogi študent na robu preživetja. Sej ni čudno, če pa so jim zavarovalnice izplačevale na tak način :roll:

nejc 21
Kraj: medvode

Odgovor Napisal/-a nejc 21 »

:( boga lagunca :cry:
Uporabniški avatar
FSP

Odgovor Napisal/-a FSP »

V tvojmu primeru se je dobro končal, moraš pa vedit, da je ogromno obratnih situacij, ko za avto ne dobiš praktično nič!
Odgovori