malo obnove kleber zimske gume, naročene gumice (tesnilne) za vrata, novi vijaki za platišča...tastari so treba pa se bo tut lotit vijakov na izpišnem kolektorju, pa so že tut naročeni. zalimana zadnja tablica, predvsem zarad razloga ker nisem mogu ornk prijet za ročko. me je vedno motil okvir, s tem pa tut nova amortizerja za prtljažnik. prlimam še kako slikco čez vikend
Težko je pešca s ščetko sčistiti s cestišča
ni sramota biti zadnji v koloni, je pa, če si prvi
ja za v sneg je po moje še zmir sava najbolš. je pa res da sm kupu drugo gumo predvsem zarad dežja. ker mamo bol mokre ceste kot pa zasnežene skoz zimo. tok da probam kakšna bo razlika. za savo nekak že vem kako se obnaša...zdej pa da še to vidmo
no pa so 2 slikce. malo več pršl use skup kot sm mislu samo...sem zadovoljen. vrata se res čisto drugače zapirajo z novimi gumicami, prtljažnik se pa tudi zna sedaj sam odpret ne rabi moje pomoči hehe. felge sm šmirglu kak mesc nazaj, za drugo leto pa upam da bojo alu, ker mi gre to rjavenje že res naživce. edino pri vijakih za felge sm opazu da rabim met zdej 17 ključ sabo ne pa 19 kot original. zgleda da je druga glava.
božiček zgodi prnesu
l.p.