Pokanje vrat
Re: Pokanje vrat
Se pridružim čakajočim v vrsti. Imam enak problem na Vel Satisu. Če ta mojster ne bo pripravljen izdelati več kosov, potem prosim za kontakt, pa bi jih sam šel iskat. Lp Stane
- Gregorijus
- Kraj: Celje
Če ima kdo možnost podati mere-dimenzije in kateri material približno je to (teflon???) lahko jaz vprašam znanca ki ima doma stružnico, za koliko je pripravljen narediti to zadevo.
Jst sm meu prej razdrto pa sm pozabu zmert valjcke. :/ drugac najvec problemu je blo z odstranitvijo obloge z vrat.
No resu sm pa tko da sm uzeu valjcek k tece po zadnji ravni strani pa ga dal odspredi, ta znucanga pa mal pobrusu pa prestavu nazaj in zdej ne poka vec. 
Tapeto si dol dajal ? Zakaj ? Imam letnik 2006 pa samo zvočnik ven, kjer je za zvočnikom luknja, odšraufaš in zamenjaš. Simpl ko pasulj
hehe
Malo se je zavleklo. Bom probal zrihtat za mali denar
ampak samo mojstra morem dobiti. Imam pa 2 na zalogi. Če kdo rabi lahko pošljem. Ko dobim nove pa sporočim. Lp, Marko
Pokanje vrat
Pr 2011 zal ne gre zvocnik dol je blo treba celo oblogo. Oziroma saj jst nism najdu nacina da bi sam zvocnik dol sneu, brez da bi oblogo dol dal.
Oooo madona
krneki. Vsak letnik ima drugače. Mah važno je da si uštimal ne ?
hehe.
Lp, Marko
Lp, Marko
Pokanje vrat
Mja.
no zdej saj znam dol snet tko, da bo drugic slo hitrej. 
Sprejemam naročila. Koleščki so naročeni ( pridejo konec meseca- upam ) za ceno še točno ne vem ( dragi ne bojo ) zato mi lahko pišete na ZS koliko jih rabite .
LP, Marko 
Se mogoče ve, če so za laguno 3 isti koleščki?
Sem se pozanimal in so ja 
Koleščki so na zalogi . Cena 5€/ kos . Nakup 4 ali vec poštnina v ceni . Več info na Zs
lp, Marko
Zadnjič spremenil Markl1989, dne 03 Avg 2014, 12:27, skupaj popravljeno 2 krat.
So kolescki isti na meganu letnik 2012 oz od 2010 naprej?
Pomoje da je vse isto in da ni kaksnih sprememb
vem da je za laguno od letnika 2003 do 2011 isto. Kar se tice pa megana se mi zdi da je isti štoper in da ni kake razlike.