Sam sem naredil v prvo, do 15. ure sem peljal kot stara mama, je rekel inštruktor, ki je bil tudi lastnik avtošole (Jorgič, ga sežanci poznate): "pi*du maternu, Žiberna, če boš ti kdaj nardil izpit lahko zaprem avtošolo in umrem srečen!"
Pol se mi je pa kr odprlo, vozil dobro... Šolsko bi padel, ker kao nisem dovolj stal pri stopu
Na glavni pa mi je inštruktor ful kazal, kadar predolgo nisem v ogledala pogledal, pa kdaj morm malo bolj v izi peljat ipd. Pol sta z unim od komisije vrgla debato o psih in agilitiju, jst mona pa: "Kakšnega psa pa mate?" in ga pogledal v ogledalu. Inštruktor se je sam za glavo prijel, uni od komisije pa je ful padel noter in začel po dolgem in počez razlagat o psih... Pa je pozabil na čas, na parkiranje... Sem naredil, potem pa še pol ure debatiral z njim
V glavnem, strah me je bilo ful, sem se komaj z Avtomatikom pripeljal tja. Spal itak nič pa še cel pouk skozi dat preden je bila tista 3 popoldne. Ne bi nikoli več ga delal, je bil pa strah vseeno pretiran.
Zaupat moraš vase. Inštruktor te ne bi dal na izpit, če ne bi smatral, da znaš peljat. Pazi samo na malenkosti, zaradi njih se pade: prehod za pešce, znak stop, izsiljevanje prednosti ali predolgo čakanje, ogledala in pravočasni smerokazi. Srečno!