Naši poklici
@ adriano: js pa delam prek študenta na petrolu. mamo tud pralnico tko da če kdo hoče da se mu avto res sveti nej kr pride.
No povej kje si, pa pridem avto umit. Pa da vidmo kakšen bo. Reklamacije ne bo ker se mi da pisat, ker je to zabijanje časa in jebanje človeka v mozak.
Drgač pa ja uni. dipl.ing. lesarstva, trenutno pri petrolu, in iščem nekaj drugega. Zrihtamo vse kar ti srce poželi če je le možna izvedba in realizacija.
No povej kje si, pa pridem avto umit. Pa da vidmo kakšen bo. Reklamacije ne bo ker se mi da pisat, ker je to zabijanje časa in jebanje človeka v mozak.
Drgač pa ja uni. dipl.ing. lesarstva, trenutno pri petrolu, in iščem nekaj drugega. Zrihtamo vse kar ti srce poželi če je le možna izvedba in realizacija.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Diplomiru marca 2008 na FE v LJ, VSŠ program, smer energetska tehnika in avtomatizacija postrojev.
Kmalu za tem dobil službo v Gorenju. Kot višji inženir, in sicer na oddelku vzdrževanja, natančneje na pripravi dela. Večinoma se ukvarjamo z nadgradnjami in posodobitvami strojev ali celotnega proizvodnega sklopa, odpravljamo defekte. Včasih se pa lotimo kakega konkretnejšega projekta in sestavimo kako napravo/postroj iz nule.
Moje delo je risanje elektro načrtov, nabava materiala, organiziranje dela, če se pa še sam lotim vezave krmilnih omar, se pa tud ne bunim.
Kmalu za tem dobil službo v Gorenju. Kot višji inženir, in sicer na oddelku vzdrževanja, natančneje na pripravi dela. Večinoma se ukvarjamo z nadgradnjami in posodobitvami strojev ali celotnega proizvodnega sklopa, odpravljamo defekte. Včasih se pa lotimo kakega konkretnejšega projekta in sestavimo kako napravo/postroj iz nule.
Moje delo je risanje elektro načrtov, nabava materiala, organiziranje dela, če se pa še sam lotim vezave krmilnih omar, se pa tud ne bunim.
Pred petimi leti sem končal elektrotehnično šolo v Celju in postal Elektrotehnik energetik nato sem se zaposlil na Elektro Ljubljana. Pred dvema letoma pa sem se vpisal še na visokošolski študij, manjka mi samo še diploma (ki jo že pišem) pa bom postal ing. elektroenergetike. Če mam čas pa tudi kakšne hišne ištalacije nardim (treba mal fušat). Narejene mam tudi vse kategorij voznišgega izpita razen kategorije D ki jo nameravam opraviti v letošnjem letu. 
dobro vedetlaguna484 napisal/-a:Končal kemijsko inženirstvo v Ljubljani sedaj pa delam v Cinkarni Celje. Pa da nardim še mal reklame - mamo industrijsko prodajalno, kjer bote verjetno dobili različne stvari dosti ceneje kot drugod: npr lepila za keramiko (nivedur), cuprablau (škropivo), grobe in fine malte,...
lp
sem koncal sreednjo 3+2
imam 5 stopnjo
naziv EKT (ekonomsko komercialni tehnik)
vpisan na FERI smer ITK (zakon)
zaposlen pa kot kurba na poziv
aja pardon sofer kombija s cerado do 3500kg mase
npr.
tovorno ni vazno kaj je samo da je denar
severna obala nemcije 1250km eno stran v 48h
pa si ze pojem
JAZ SEM NOR
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD