Naši poklici

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Uporabniški avatar
miko 55
Kraj: L . J .

Odgovor Napisal/-a miko 55 »

@ adriano: js pa delam prek študenta na petrolu. mamo tud pralnico tko da če kdo hoče da se mu avto res sveti nej kr pride.

No povej kje si, pa pridem avto umit. Pa da vidmo kakšen bo. Reklamacije ne bo ker se mi da pisat, ker je to zabijanje časa in jebanje človeka v mozak.

Drgač pa ja uni. dipl.ing. lesarstva, trenutno pri petrolu, in iščem nekaj drugega. Zrihtamo vse kar ti srce poželi če je le možna izvedba in realizacija.
GOOGLE zihr ve!!!!!!!!!! Zato se googlajmo.
http://rsslo.nagradne-igre.si/igra/2920 ... 3ce0d2daf8
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Po poklicu avtomehanik! Zaposlen v GKN driveline! Mislim da večina tukaj uporabla izdelke ki jih izdelujemo!
Uporabniški avatar
Nicc0

Odgovor Napisal/-a Nicc0 »

farmacevtski tehnik. za 1x mercator, cez 2 meseca pa lekarna brezje mb ;)
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Diplomiru marca 2008 na FE v LJ, VSŠ program, smer energetska tehnika in avtomatizacija postrojev.

Kmalu za tem dobil službo v Gorenju. Kot višji inženir, in sicer na oddelku vzdrževanja, natančneje na pripravi dela. Večinoma se ukvarjamo z nadgradnjami in posodobitvami strojev ali celotnega proizvodnega sklopa, odpravljamo defekte. Včasih se pa lotimo kakega konkretnejšega projekta in sestavimo kako napravo/postroj iz nule.

Moje delo je risanje elektro načrtov, nabava materiala, organiziranje dela, če se pa še sam lotim vezave krmilnih omar, se pa tud ne bunim. :wink:
Slika
Uporabniški avatar
moofdi
Kraj: Radovljica

Odgovor Napisal/-a moofdi »

Računalniški tehnik. Drugače pa že kakšno leto kot prodajalec v trgovini z Avtoakustiko in ozvočenji... Prej pa skoraj eno leto v navtiki - poliester, ličarija ni da ni... On the side, se pa mal avtoakustika montira, če je čas se tud s kakšno elektroniko rad poigram. :wink:
Če je ravno, ni zabavno.
Uporabniški avatar
MaT3y
Kraj: Radeče

Odgovor Napisal/-a MaT3y »

Pred petimi leti sem končal elektrotehnično šolo v Celju in postal Elektrotehnik energetik nato sem se zaposlil na Elektro Ljubljana. Pred dvema letoma pa sem se vpisal še na visokošolski študij, manjka mi samo še diploma (ki jo že pišem) pa bom postal ing. elektroenergetike. Če mam čas pa tudi kakšne hišne ištalacije nardim (treba mal fušat). Narejene mam tudi vse kategorij voznišgega izpita razen kategorije D ki jo nameravam opraviti v letošnjem letu. :)
Uporabniški avatar
burka
Kraj: Trbovlje

Odgovor Napisal/-a burka »

Inženir multimedijev, trenutno pa delam na DARS-u kot cestninski blagajnik. Mam pa popoldansko obrt (računalniške in spletne storitve), tako da če kdo kaj rabi, komot na ZS, pa bomo rešl :)
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

Poklic: lesarski tehnik
3 mesece delal v Gorenje N.O. Marles kuhinje da sem lahko prišel do tega :lol:
Slika
žal se ne vidijo pripomočki za lažje delo :D

zdaj pa 2 leti varovanje objektov,ljudi,premoženja,nogometne tekme,javne prireditve,rizične diskoteke,veselice in še in še :D
deklica za vse sem skoraj :D
Uporabniški avatar
Dzoni
Kraj: Dobrova

Odgovor Napisal/-a Dzoni »

jst sm še dijak gradbene šole,delam pa po šoli in ob vikendih v OBI-ju natančneje gradbeni oddelek
Lepši ti je svet,če prideš v renaulta sedet.
Uporabniški avatar
MeSkO__
Kraj: Mezgovci ob Pesnici (Ptuj)

Odgovor Napisal/-a MeSkO__ »

Po poklicu sem strojni tehnik. Študiram pa zdaj strojništvo UNI, 1 letnik.
Uporabniški avatar
laguna484
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a laguna484 »

Končal kemijsko inženirstvo v Ljubljani sedaj pa delam v Cinkarni Celje. Pa da nardim še mal reklame - mamo industrijsko prodajalno, kjer bote verjetno dobili različne stvari dosti ceneje kot drugod: npr lepila za keramiko (nivedur), cuprablau (škropivo), grobe in fine malte,...

lp
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a rambo »

laguna484 napisal/-a:Končal kemijsko inženirstvo v Ljubljani sedaj pa delam v Cinkarni Celje. Pa da nardim še mal reklame - mamo industrijsko prodajalno, kjer bote verjetno dobili različne stvari dosti ceneje kot drugod: npr lepila za keramiko (nivedur), cuprablau (škropivo), grobe in fine malte,...

lp
dobro vedet

sem koncal sreednjo 3+2
imam 5 stopnjo
naziv EKT (ekonomsko komercialni tehnik)
vpisan na FERI smer ITK (zakon)

zaposlen pa kot kurba na poziv
aja pardon sofer kombija s cerado do 3500kg mase
npr.
tovorno ni vazno kaj je samo da je denar
severna obala nemcije 1250km eno stran v 48h
pa si ze pojem
JAZ SEM NOR
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
BlueDragon
Kraj: Jesenice, Gorenjska

Odgovor Napisal/-a BlueDragon »

sinko napisal/-a:po osnovni profesiji elektrotehnik-elektronik + 2 leti neuspelega faxa na FERI-ju, trenutno pa slabih 9 let MNZ, to je podobno najboljšemu sosedu, mamo polovičke pa akcije :P
Kje to točno:P
Renault Clio III dCI Power
Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

BlueDragon napisal/-a:
sinko napisal/-a:po osnovni profesiji elektrotehnik-elektronik + 2 leti neuspelega faxa na FERI-ju, trenutno pa slabih 9 let MNZ, to je podobno najboljšemu sosedu, mamo polovičke pa akcije :P
Kje to točno:P
če že prebereš moj profil izveš, Portorož
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
darkdog24
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a darkdog24 »

Po izobrazbi dipl.inž.tehnol.prom. zaposlen pa v slovenski policiji.
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.

Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
Odgovori