mam jaz tudi tak, pa vcasih jo pustim malo daljso da podvozje pocistim, ker p ri tako nizkem avtu se mravlje glavo sklonijo, kako bi naj sploh kaj spodal pogledal
Megane coupe 1.6 16v by Marac (lajšanje...)
dobor mero imas ti to
mam jaz tudi tak, pa vcasih jo pustim malo daljso da podvozje pocistim, ker p ri tako nizkem avtu se mravlje glavo sklonijo, kako bi naj sploh kaj spodal pogledal
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
@schik Pa je res tolk problemov glede elektronike, vem da so pri renoju šli z ph2 modelom v nov sistem elektronike in je kr zanimivo povezat, sam npr msilver ma v ph2 f7r
@[KEKEC] možno do zdaj sem delal v Tepanju pa sem se proti Zrečam peljal, morm pa povedat da sem cliota videl v oplastu parkrat (4 rori zadaj
) še je tvoj? Sam se mi zdi da ga je vozla ženska.
@ManIAK se morma prek pmjev zmenit, da se prvič v živlenju vsedem v rsa
Sam me je strah da ne bom mogu spat pol.
@rambo res je problem čistit tak nizek avto, al pa ga mehaniku na dvigalo dat, me ma ful rad ko ga dalj časa gor spravlama ko pa ga popravlama.
za vikend morem menjat ležaj, presek gume še pa pomaga da prej crkne, nosilec menjalnika, pa ena cev od hladilnika mi spušča. Jej
Spet bo lep vikend.
Mal sem se šel na Roglo potepat.

@[KEKEC] možno do zdaj sem delal v Tepanju pa sem se proti Zrečam peljal, morm pa povedat da sem cliota videl v oplastu parkrat (4 rori zadaj
@ManIAK se morma prek pmjev zmenit, da se prvič v živlenju vsedem v rsa
@rambo res je problem čistit tak nizek avto, al pa ga mehaniku na dvigalo dat, me ma ful rad ko ga dalj časa gor spravlama ko pa ga popravlama.
za vikend morem menjat ležaj, presek gume še pa pomaga da prej crkne, nosilec menjalnika, pa ena cev od hladilnika mi spušča. Jej
Mal sem se šel na Roglo potepat.

Da se ga vgradit, fizično tudi paše brez problema. Ripne od polosovin, nosilci, vse paše. Je pa nov sistem elektronike ja. Računalniki komunicirajo med sabo. Da se zrihtat da avto laufa, samo par funkcij v števcu zgubiš, vprašanje kako bi delali airbagi, abs se pa da uštimat čeprav je kr posla.
V glavnem na konc sm se premislu. Drugač sem pa mel motor in menjalnik že doma. Manj problemov maš če bi dal od Cliota RS-a motor not. Dobit ga, je pa nekaj drugega.
V glavnem na konc sm se premislu. Drugač sem pa mel motor in menjalnik že doma. Manj problemov maš če bi dal od Cliota RS-a motor not. Dobit ga, je pa nekaj drugega.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
škoda da je tak problem glede elektronike pri f7r v ph2, drugače bi hit znal prit v moj avto :S
še ena novost. Biu pr dr. Izpuhu! deda je mojster. Avto je velik bol glasen in to sem hotel!
Sem ga pa dal dol in nazaj supersprint, danes pa je šel nazaj gor magnaflow drugi teden pa grem delat homologacijo.
Star izpuh supersprint vs nov magnaflow

Odstranjen sredn lonc.

še ena novost. Biu pr dr. Izpuhu! deda je mojster. Avto je velik bol glasen in to sem hotel!
Sem ga pa dal dol in nazaj supersprint, danes pa je šel nazaj gor magnaflow drugi teden pa grem delat homologacijo.
Star izpuh supersprint vs nov magnaflow

Odstranjen sredn lonc.

Zadnjič spremenil MarcY, dne 06 Feb 2011, 17:58, skupaj popravljeno 2 krat.
tako jeactivity napisal/-a:denis je car ja![]()
ce se menjava izpuh je dr.ipuh pravi naslov
moj izpuh je tudi on delal in ko se je dodobra pregrel in vlegel
koliko si dal kaj fi teh cevi
men kaj je do zdaj delal še en auspuh ni bil tak da nebi ropotal nekje u pmrambo napisal/-a:tako jeactivity napisal/-a:denis je car ja![]()
ce se menjava izpuh je dr.ipuh pravi naslov
moj izpuh je tudi on delal in ko se je dodobra pregrel in vlegelje dobil pravi zvok
![]()
![]()
![]()
![]()
koliko si dal kaj fi teh cevi
to se nebi strinjalandrej86 napisal/-a:]
men kaj je do zdaj delal še en auspuh ni bil tak da nebi ropotal nekje u pmpa še ko ti cifre dela na lonec ti jih tak naredi da te vržejo na homologaciji
evo moje mnenje
vsem ki je do sedaj naredil se niso imeli problemov s tem
men je slo BP vse
Evo slike kako zgleda na avtu. ter par posnetkov 
http://www.youtube.com/user/markec1990?feature=mhum

http://www.youtube.com/user/markec1990?feature=mhum

Zadnjič spremenil MarcY, dne 06 Feb 2011, 17:59, skupaj popravljeno 1 krat.