Test megane 3, 1.5, 105 km

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Uporabniški avatar
smile4me
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a smile4me »

Tisti ki imajo vec km imajo zato, ker se pooblasceni delavci vozijo z njimi po testnih relacijah izven fabrke, da spremljajo kvaliteto izdelka in se ne testira vsak avto posebej!
Vec kot en kilometer avto ne nabere zaradi razkladanja in nakladanja.
Slika

Bit podgur`c je luksuz!
jurcek3
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a jurcek3 »

itak da morjo pol na testih prevert ce je blokada na pravem mestu haha :wink:
Uporabniški avatar
PiNkZ

Odgovor Napisal/-a PiNkZ »

sej pa tak je pr nas na sihtu mamo dostavnega clia 1.4 rt 98 letnik gasa pa kje bos sparal... tak je ce ni posledic pa glavobolov po tem te boli k.... tak da zau tko je tud jaz sem videl da prejsn lastnik ni sparal mojga avta pa kaj koga briga... vsak zase ve za kaj se gre in v kaksne meje bos sel... bil sem tud zrav ko avte vozijo iz luke do prakrisc itd.. ma usak ki ma nek iq pa bo prvis sedu za porsa a nebos kicknil po gasu:D wtf... jebat ga ce mas hrepenenje po hitri voznji in konjih so TESTNI AVTOMOBILI PRAVI NASLOV. kdo pa bo ga kuipil pa se smejes:D
Uporabniški avatar
djordjevic
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a djordjevic »

Bravo, res. Ni cudno, da gre povsod vse v *#$%&. In ne mi govorit, da tisti, ki goni sluzbeni/testni/kolegov/xyz avto, svojega kaj bolj pazi.
Uporabniški avatar
Tadej
Kraj: Kočevje

Odgovor Napisal/-a Tadej »

No pri nas mamo pa Kangoo dizla in moram rect da ga komplet kolektiv kr lepo vozi, ce ne druzga vsi pocakamo da se segreje preden ga prtisnes...
Odgovori