Koda za popust - mimovrste.com

Vse čudne teme in izlivi inteligence
Uporabniški avatar
c.o.b.
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a c.o.b. »

mislm da oni nč ne služjo s poštnino, ampak jim je zgleda dost takih kupcev (med njimi sm tut jst), k ponavad kupjo stvari do 20€ in grejo osebno iskat - očitno bi radi spodbudil nakupe za večje vsote, kar je tut razvidno iz lestvice cene poštnine - večja je vrednost, manj daš za poštnino.

Lp
Uporabniški avatar
Seko

Odgovor Napisal/-a Seko »

Jst sm ene parkrat opravil nakup pri njih v večjih vsotah denarja(sem tudi redna stranka), in sem po novem VIP stranka in imam veliko ugodnosti, kot recimo zaston poštnina in še nekaj malih bonusov :) :) :) :)
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

hja, za VIP vidim da moras 600€ na leto zapravit... mas zdj meter gor kok ti se manjka :lol:

Mal mi je skoda za ta osebni prevzem, sem ga tudi precej koristil, sploh odkar majo poslovalnico v LJ in mi je za manjse zneske skoda postnino placevat, ce grem lahko spotoma iskat.
dr__de

Odgovor Napisal/-a dr__de »

poštnina je pa kolk? 3,5€?
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

poštnina ni draga, problem je ker na pošti fuzbal špilajo z vsakim paketom :roll:
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

Promocijska koda, ki ti v naslednjem tednu (do vključno 12. julija) omogoča brezplačno dostavo ali osebni prevzem na vsa naročila, je sestavljena iz podatkov o tem, koliko nakupov (število) in v kakšni skupni vrednosti (EUR) je potrebnih, da postaneš mimovrste=) VIP. Promocijsko kodo vneseš v prvem koraku oddaje naročila v obliki npr. VIP_3_600
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Diskriminacija do tistih ko smo že VIP! :lol:
Slika
Uporabniški avatar
Primož Five
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Primož Five »

Kaj pa jokaš, sej imaš denar :lol:
Sensei Rei/Pes moj prijatelj