mislm da oni nč ne služjo s poštnino, ampak jim je zgleda dost takih kupcev (med njimi sm tut jst), k ponavad kupjo stvari do 20€ in grejo osebno iskat - očitno bi radi spodbudil nakupe za večje vsote, kar je tut razvidno iz lestvice cene poštnine - večja je vrednost, manj daš za poštnino.
Jst sm ene parkrat opravil nakup pri njih v večjih vsotah denarja(sem tudi redna stranka), in sem po novem VIP stranka in imam veliko ugodnosti, kot recimo zaston poštnina in še nekaj malih bonusov
hja, za VIP vidim da moras 600€ na leto zapravit... mas zdj meter gor kok ti se manjka
Mal mi je skoda za ta osebni prevzem, sem ga tudi precej koristil, sploh odkar majo poslovalnico v LJ in mi je za manjse zneske skoda postnino placevat, ce grem lahko spotoma iskat.
Promocijska koda, ki ti v naslednjem tednu (do vključno 12. julija) omogoča brezplačno dostavo ali osebni prevzem na vsa naročila, je sestavljena iz podatkov o tem, koliko nakupov (število) in v kakšni skupni vrednosti (EUR) je potrebnih, da postaneš mimovrste=) VIP. Promocijsko kodo vneseš v prvem koraku oddaje naročila v obliki npr. VIP_3_600