Clio 16v vs. Clio RS vs. R5 GTT
- Primož Five
- Kraj: Logatec
jst ciljam na to takoj ko dobim enga RSaPrimoz Five napisal/-a:XiWang pol ciljas cez kak mesec,dva?si ti to mislu poleti sprobavat al kej prej?kaj mislite ostali?
ena izmed mojih zelja je bila pac primerjat stare z novejsimi (zame je clio najbl zanimiva primerjava ker gre za isti model)..poleg tega pa seveda tudi z vsemi ostalimi
Za poleti sem pa napisal da bi blo fajn narest en bolj formalni meeting v okviru kluba, da dobimo en primerni prostor, kjer bi bili lahko po moznosti vec kot pol ure in ne bi bili preganjani s strani modrih...skratka dogodek kot se spodobi.
ne hiti počasi....
- Primož Five
Re: :D
sam tam ponavad kdo kr iz nenada vn butne 
ja tam k sm jest napisou je tema, pa prostora tud ni ne vem kaj, v primeru, da se nas zbere manjse stevilo, pa sploh ni slabo
malo sm tudi razmisljou tudi u tej smeri, da se nas zbere nekaj, (pac kdor ima kdaj cas), pa se tukej notr napise datum, cas, kdo pride, stvar izpeljemo, posnamemo, pa potem delimo posnetke v tej temi z drugimi
tudi meni letni cas ni ovira, samo da je suho
grem pa danes pogledat se eno lokacijo, pa sporocim
malo sm tudi razmisljou tudi u tej smeri, da se nas zbere nekaj, (pac kdor ima kdaj cas), pa se tukej notr napise datum, cas, kdo pride, stvar izpeljemo, posnamemo, pa potem delimo posnetke v tej temi z drugimi
tudi meni letni cas ni ovira, samo da je suho
grem pa danes pogledat se eno lokacijo, pa sporocim
urosr napisal/-a:poklic 031 811 435 pa prlet kej naokol.dete napisal/-a:samo da prides, bomo ze najdli eno primerno lokacijourosr napisal/-a:Brnciceva odpade, tam ne mislim provocirat policajev.
![]()
drugac me pa ze kr nekej cajta matra, da bi te poklicou (zal nimam cifre), pa se oglasu gor pr vas
- Turbobitch
- Primož Five