evo. če ima kdo podoben problem,mam tu idejo kako lahko popravite odlomljen prag darovalec-stari rdeči kovinski blatnik
clio še z druge strani
avto se dela na dolgi rok zarad tega ,ker smo vmes ves kit in šprickit sušili pod uv lampami,plast za plastjo,da se nebo potem slučajno kaj posedal.
Je pa mojster ki ga dela obljubil da bo gotov do 15. januarja
zdaj ko ga še jaz takole gledam, sem se že kar navadil da ni letvic in mi je zelo všeč ker zgleda ko da jih sploh nikoli ni blo gor
komaj čakam da bo fertik
jutri vam poslikam še nekaj dobrot za rdečkota
hint: komplet štrom od 16vja,drugi števci,osvetlitev podvozja,zadnji spojler s 3 zavorno lučjo, pa še kaj bi se našlo
Nicc0 napisal/-a:letvice mi prodaj, ker se mi dopade da pise 1.2 gor =) se bom komot polek postavo aja, pa nasledni tedn lahko nosilce dobis, jas jih nebom rabo vec.
letvice rabim za RSi ja. pokliči sašota on še ma rezervo vseh teh letvic za 3 vratnega cliota pa še črne barve so
malo sem sprobal kako kaj paše sprednji blatnik,ko je poflikan, in bo super pasalo. mojster je usposobil komoro, jutri bo dokončno pobrusil linije na bokih ,potem pa bo cel avto pošprical s šprickitom. Ko bo to naredil gre avto za nekaj ur v komoro da se zadeva posuši tak kot more. Do konca naslednjega tedna bi pa naj bil pobarvan
sam zdej pa zgledajo felge prav hude n avtu, nevem nekam se mi fulll dopadejo, mogoče zarad belega spredi ampak so full dobre.
andrej, zdej pa bi lahka še mal spustu clia ene 6cm v poden pa zmagu, mislim da pol ni nižjega razen, če bom jst tist izpolnil kar sem si v glavo vrgu, nardit najnižjega clia z 14coll felgam. maximalno ga spustit
bi še šlo kak cm dol sam sem že tko z original pragi nasedu pred bajto vsakič. Podalšek je pa od lagune bil, ne od vr6 al pa ibize
Fiat Coupe 2.0 16V Turbo SOLD
Volvo 850 2.3 T5 20V Turbo SOLD
Renault Laguna 2.0 RXE '94 SOLD
VW Passat 1.8 20V Turbo Variant
Renault Express 1.4 RT '99
kljuke na vratih DOL, žmigavce na strani DOL (preseli na vzvratna ogledala).
no vsaj jaz bi vse odstranil.
Pa še spredaj mogoče pri meglenkaha in spredaj bi mogoče lahko naredil "phantom" sistem kot so meli stari amerikaneri, da se dejansko luči ni videlo - IDEJA samo
odbijače sem pustil serijske,razen tega da so clean.
Kljuke kot sem povedal ostanejo zarad policije,pa še vrata se bojo dala normalno odpirat. Tak da večina avta je ostala serijska,le da se je malo polepšal in tako naj tudi ostane. Zato se je tud odstranil brisalec,zadnja ključavnica, napisi. Kar pa je na vratih ostalo-kluka in ključavnica,da če pride do prometne nesreče ne rabijo gruntat kje so kljuke da te bojo ven dobili .
andrej86 napisal/-a: Kar pa je na vratih ostalo-kluka in ključavnica,da če pride do prometne nesreče ne rabijo gruntat kje so kljuke da te bojo ven dobili .
andrej86 napisal/-a: Kar pa je na vratih ostalo-kluka in ključavnica,da če pride do prometne nesreče ne rabijo gruntat kje so kljuke da te bojo ven dobili .
ne razmišljajo, ampak kr vrežejo
policaj bo še vedno gnjavil ko te ustavi kje so kljuke
takšno je pa današnje stanje
majstra sta pobrusila boke,nastavila lufte med vrati in boki,medtem ko sem slikal sta intenzivno brusila en vrata drugi odbijače in havbo. Če je avto v šprickitu že danes ali bo komaj jutri še ne vem ker sem prej odšel domov.bo pa sigurno v kratkem. Majstra ki delata avto še vzporedno delat enga hrošča cabrio in ko še cliota spravita v šprickit in gre malo v peč , bota oba avta pobrusila potema pa enega za drugim pobarvala,zato gre vse skup malo na bolj dolgi rok.
pokitan blatnik-spodaj je epoxi-pobrušen in nato prek tale kit ki je na sliki