Ne, sem jih še 6 zmontiral drugje po garaži [emoji16]Shusuglao napisal/-a:stajliš![]()
vtičnic imaš pa.....dovolj
V ženevi Renault pokazal tole:

Čakal sem nekoga, ki bo napisal očitno (ker sem te podatke vedl).Drejchi napisal/-a:Tale ZOE ima 456 konjev in 3.2s 0-100km/h
in ti bi raje 1.6 kosilnico?
Itak si zgrešil bistvo moje objave, v tem kontekstu sem mislil na to, da bi mu dali kak preverjen motor notri.Drejchi napisal/-a:Sej tega avta itak ne moreš kupiti in je cena tako irelevantna.
Zmogljivosti so pa jasne.
Symon napisal/-a:Pravzaprav ko ga gledam, tak bi mogu bit novi Twingo, ne pa uno "rwd, MR2 wannabe skropucalo". Sem prepričan, da bi se bolje prodajal.
ne samo cena tudi vse ostalo je irelevantno, lahko rečejo tudi da ima pogon na antimaterijo in gumb za teleportiranje, če bo kdo lažje spal, naredili ga ne bodo nikoliDrejchi napisal/-a:Sej tega avta itak ne moreš kupiti in je cena tako irelevantna.
Kako ga ne bodo naredili če je pa narejen?!Shusuglao napisal/-a:ne samo cena tudi vse ostalo je irelevantno, lahko rečejo tudi da ima pogon na antimaterijo in gumb za teleportiranje, če bo kdo lažje spal, naredili ga ne bodo nikoliDrejchi napisal/-a:Sej tega avta itak ne moreš kupiti in je cena tako irelevantna.
ok no, ne bodo ga naredili za prodajo navadnim človekomrevier napisal/-a:Kako ga ne bodo naredili če je pa narejen?!Shusuglao napisal/-a:ne samo cena tudi vse ostalo je irelevantno, lahko rečejo tudi da ima pogon na antimaterijo in gumb za teleportiranje, če bo kdo lažje spal, naredili ga ne bodo nikoliDrejchi napisal/-a:Sej tega avta itak ne moreš kupiti in je cena tako irelevantna.
Zmogljivosti so pa jasne.mislim da bo kot safety car pri E-formuli, tako sem jaz zasledil....