Barva, heh, bote vidl cez par mescov,privatnik napisal/-a:Dobr ti gre tole, kaka bo pa farba ? Uno 19 si dal v dele? bi nucu par drobnarij.
R5 GTT l.xx - Neki slikic moje r5-(Stran 74, Fotošuting)
Uros, mal nazaj si napisu, da je tista 19-ka pometla z vso konkurenco... Kaksno konkurenco si to imel v mislih?
Ker recimo moja 16v-jka gre vstric z vti-jem
Ima se zelo poskocen motorcek
Aja, pa glede delov, a mas mogoce se sprednjo havbo, pa ce mas, daj kaksno slikco da vidim v kaksnem stanju je, ker moja je ze rahlo gnila spredaj
Aja, pa glede delov, a mas mogoce se sprednjo havbo, pa ce mas, daj kaksno slikco da vidim v kaksnem stanju je, ker moja je ze rahlo gnila spredaj
uroš, za vožnjo te držim za besedo 
drugega pa ni kej komentirat... odlicno, vidi se da si sposoben
drugega pa ni kej komentirat... odlicno, vidi se da si sposoben
Adopt, adapt and improve...
R5 1.7T 5v
R5 1.7T 5v
Haubo še mam, in je v zelo dobrem stanju, nic zvita, nic rjasta, na sredini je bila edino malo popravljana, sam je bla sam površinska praska!DragR napisal/-a:Uros, mal nazaj si napisu, da je tista 19-ka pometla z vso konkurenco... Kakšno konkurenco si to imel v mislih?Ker recimo moja 16v-jka gre vštric z vti-jem
![]()
Ima še zelo poskocen motorcek
![]()
Aja, pa glede delov, a maš mogoce še sprednjo havbo, pa ce maš, daj kakšno slikco da vidim v kakšnem stanju je, ker moja je že rahlo gnila spredaj