No zdj vem iz kje si ce se bom kej mimo vozu
R5 GTT by ALANSport
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Ja se enkrat hvala za pohvale
Ja Primoz, res je! To ima tudi svoj upliv
Robi bova
, to pa res ni tak problem- bplj problem je se dobit ponavadi
Za ksn fajn giro pa bi bila potrebna se nova polosovina
Sem se pa vceraj drugac probal mal bl furat po ovinkih in moram rect, da sem prav uzival.. Tudi te feltne z gumami pripomorejo kr dost pri sportni voznji.. V glavnem- 20let stara pravljica

Ja Primoz, res je! To ima tudi svoj upliv
Robi bova
Sem se pa vceraj drugac probal mal bl furat po ovinkih in moram rect, da sem prav uzival.. Tudi te feltne z gumami pripomorejo kr dost pri sportni voznji.. V glavnem- 20let stara pravljica
Deli R5/GT turbo- 041687548
Da malo osvezimo ce ne drugo
Danes me je na prehodu v Italijo pri Lipici ustavila italjanska policija(dve patrulji). No, pou ure se jih nisem mogu resit, pa ne zaradi tega, da bi bilo kaj narobe
, ampak sem jim mogu cel auto razkazat in niso ga mogli prehvalt
Ce bi me ustavli nasi bi se pa verjetno valjali pod avtom in iskali nehomologirane dele

Danes me je na prehodu v Italijo pri Lipici ustavila italjanska policija(dve patrulji). No, pou ure se jih nisem mogu resit, pa ne zaradi tega, da bi bilo kaj narobe
Ce bi me ustavli nasi bi se pa verjetno valjali pod avtom in iskali nehomologirane dele
No ker sem ze obupal nad cakanjem toplejsih dni za se lotit kerga dela, sem se pri vsem tem mrazu vseeno lotil dela ki se posebej rabi bolj gorko
No imam pa zdaj zraven se mal fitnesa ki nosim gor pa dol iz stanovanja susit pa nazaj v garazo na obdelavo
To je to s cim se zdej igram
Manjka se brusenje do finga, poliranje in po potrebi se lakiranje.. No lakirav ne vem ce bom, ker nebi rad prevec svetlece..

To je to s cim se zdej igram
Manjka se brusenje do finga, poliranje in po potrebi se lakiranje.. No lakirav ne vem ce bom, ker nebi rad prevec svetlece..