Izgleda lep!
Kako si sicer na GS rešil težavo s parkirnimi senzorji? Meni od danes javlja Check parking sensor in stalno neprekinjeno piska, ko dam v rikverc. Sprednji delujejo...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
GScenic 1,4 TCE
Re: GScenic 1,4 TCE
B1 16v napisal/-a:Izgleda lep!
Kako si sicer na GS rešil težavo s parkirnimi senzorji? Meni od danes javlja Check parking sensor in stalno neprekinjeno piska, ko dam v rikverc. Sprednji delujejo...
En senzor je bil fuč...so mi na servisu menjali. Žal pa se ne spomnem cene.
BMW 323i (1983)
Grand Scenic 1,4TCE LPG (2010)
Tnx
Espace je dobil Parrota 9200 s katerim (avto je slovenski in tako brez navigacije in bluetootha) rešujem tako šrostoročno telefonijo , kot poslušanje glasbe in zadeva laufa "u nulo".
Preobul sem ga v zomske škornje, ki pa imajo DOT 05....uau, tako da grem takoj v ponedeljek naročiti nove zimske gume, verjeno Nokian, nati še gre v torek na menjavo jermena in ostalih pritiklin i konec meseca še LPG napeljava...
LpJ
Preobul sem ga v zomske škornje, ki pa imajo DOT 05....uau, tako da grem takoj v ponedeljek naročiti nove zimske gume, verjeno Nokian, nati še gre v torek na menjavo jermena in ostalih pritiklin i konec meseca še LPG napeljava...
LpJ
BMW 323i (1983)
Danes pri 105660 je avto dobil zimske gume Nokian WR D4 ter malo večji servis...
Jermen
Svečke
Mikro jermen
Olje v menjalniku
Vodna črpalka
Sedaj pa še vlečna kljuka in LPG sistem.
Jermen
Svečke
Mikro jermen
Olje v menjalniku
Vodna črpalka
Sedaj pa še vlečna kljuka in LPG sistem.
BMW 323i (1983)