Sam teb so pa res cukr prepovedal. Glede na tvoje odgovore napisano zate držizakumi napisal/-a:Ne delaj se bedaka, preberi par prispevkov nazaj vse piše.dvihtelic napisal/-a:Keri šampon uporabljaš za snow foam?Drejchi napisal/-a:K 5.05M
ZOE
Re: ZOE
ZOE
Danes sem bil über priden [emoji56]
Najprej sem zmontiral samozatemnitveno ogledalo v ZOE...

Stvar je bila v planu že dolgo, tudi ogledalo sem dobil že pred časom, samo se je zapletlo, ker montaža ni bila ravno "plug & play" bolj "try & fail" [emoji38]
Sem odlomu ogedalo, ki je bilo gor, ko sem ga z nosilca vleku, pa sem moral novega kupiti. Pa tut un ni hotu dol in sem raje "mojstru" nesel, da je dol dal. Dol je pa moral, ker je pri ZOE nosilec čist drugačen, kot pri Meganu, ki je doniral samozatemnitveno ogledalo.
Sedaj je zmontirano, če deluje pa ne vem... Mislim, da [emoji848]
Potem sem pa še Avantimea opral. Prvič letos... [emoji41]

Najprej sem zmontiral samozatemnitveno ogledalo v ZOE...

Stvar je bila v planu že dolgo, tudi ogledalo sem dobil že pred časom, samo se je zapletlo, ker montaža ni bila ravno "plug & play" bolj "try & fail" [emoji38]
Sem odlomu ogedalo, ki je bilo gor, ko sem ga z nosilca vleku, pa sem moral novega kupiti. Pa tut un ni hotu dol in sem raje "mojstru" nesel, da je dol dal. Dol je pa moral, ker je pri ZOE nosilec čist drugačen, kot pri Meganu, ki je doniral samozatemnitveno ogledalo.
Sedaj je zmontirano, če deluje pa ne vem... Mislim, da [emoji848]
Potem sem pa še Avantimea opral. Prvič letos... [emoji41]

Kako je z baterijo?
Se dobro drži?
Soseda je imela prejšnji vikend Zoe na testu, z prevoženimi 15 tisoč in še nekaj kilometri, pa ji je po končanem polnjenju kazalo 118 km dosega.
Ali je kakšna razlika o napolnjenosti baterije, glede na hitrost polnjenja?
Se dobro drži?
Soseda je imela prejšnji vikend Zoe na testu, z prevoženimi 15 tisoč in še nekaj kilometri, pa ji je po končanem polnjenju kazalo 118 km dosega.
Baterija je super, mislim... Bi jo vprašal, pa se bojim, da ne bi razumela vprašanja.mauricex5 napisal/-a: Kako je z baterijo?
Se dobro drži?
Če se dobro drži? Ne vem... pod avtom je še, nič ne kaže, da se ga ne bi dobro držala
Ugibalnik dosega, napoveduje doseg glede na porabo štroma preteklih voženj, napolnjenosti baterije in nje temperature. S samo baterijo nima kaj veliko.
Ne. Če jo napolniš, je polna.

Dej nooooDrejchi napisal/-a:Baterija je super, mislim... Bi jo vprašal, pa se bojim, da ne bi razumela vprašanja.mauricex5 napisal/-a: Kako je z baterijo?
Se dobro drži?
Če se dobro drži? Ne vem... pod avtom je še, nič ne kaže, da se ga ne bi dobro držala
Ugibalnik dosega, napoveduje doseg glede na porabo štroma preteklih voženj, napolnjenosti baterije in nje temperature. S samo baterijo nima kaj veliko.
Ne. Če jo napolniš, je polna.
1: 2000 Renault Clio II 1.4i 8v 55kw Alize
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
2: 2001 Citroen Xsara Picasso 1.8i 16v 85kw SX
3: 2003 Renault/Matra Avantime 2.2dCi 110kw Privilege
4: Main car: 2010 Citroen C5 III 2.0HDi 120kw Exclusive, Hydractive III+
5: 2nd car: 2003 Citroen Xsara Picasso 2.0HDi 66kw Exclusive
Kaj? 
Resno, moja baterija je odličnega zdravja (100%). Pa itak je tako, da je baterija v resnici velikosti slabih 26kWh, uporabnik ima na voljo 23kWh, avto pa se oglašuje, da ima 22kWh.

Razlika med oglaševano in dejansko kapaciteto je tist buffer, da uporabnik ne občuti staranja baterije vsaj v času garancije.
Sicer je pa baterija itak najeta in je vseeno.
Resno, moja baterija je odličnega zdravja (100%). Pa itak je tako, da je baterija v resnici velikosti slabih 26kWh, uporabnik ima na voljo 23kWh, avto pa se oglašuje, da ima 22kWh.

Razlika med oglaševano in dejansko kapaciteto je tist buffer, da uporabnik ne občuti staranja baterije vsaj v času garancije.
Sicer je pa baterija itak najeta in je vseeno.

ZOE
Danes se končno lotil zaščite nezaščitenega pleha v kufru.

Še ko sem avto čakal, sem gledal video blog nekega škota in ta je v enem izmed svojih videov omenil, da je ta pleh samo pobarvan in da ga mora zaščititi, saj ga bo sicer sigurno popraskal. No, kasneje se je to res zgodilo... Takrat sem si mislil, meni se to ne bo zgodilo, jaz bom avto takoj peljal v NM, da se nalepi folija čez. Pa ga nisem in ker skoz vlačmo otroške zice in vozičke ven in not, se je seveda dogodilo, da je tudi pri meni ta pleh dobil prasko. Tako, ornk. [emoji31]
Zdej, po skoraj enem letu, je gor folija. Sem jo sam nalepil... [emoji848]

Še ko sem avto čakal, sem gledal video blog nekega škota in ta je v enem izmed svojih videov omenil, da je ta pleh samo pobarvan in da ga mora zaščititi, saj ga bo sicer sigurno popraskal. No, kasneje se je to res zgodilo... Takrat sem si mislil, meni se to ne bo zgodilo, jaz bom avto takoj peljal v NM, da se nalepi folija čez. Pa ga nisem in ker skoz vlačmo otroške zice in vozičke ven in not, se je seveda dogodilo, da je tudi pri meni ta pleh dobil prasko. Tako, ornk. [emoji31]
Zdej, po skoraj enem letu, je gor folija. Sem jo sam nalepil... [emoji848]