CUP from Montenegro

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
furi

Re: CUP from Montenegro

Odgovor Napisal/-a furi »

Ma, sej jst se tudi strinjam s Plutyem. Sam ne zdi se mi fer, da se kritizira, a sam pri sebi isto delaš.
Uporabniški avatar
eto tako

Odgovor Napisal/-a eto tako »

Ne bih da me shvatite pogresno , ja imam 33 godine i na ovom forumu sam mozda 4-5 godina ... kao i na Engleskim i Crnogorskim, stari momci se zasite a novi imaju novu modu ...
Uporabniški avatar
Shusuglao
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Shusuglao »

bam88 napisal/-a:Jaz ne objavim nobenega svojega avta na tem forumu več. Jasno je da si car ce imaš najnovejši RS po možnosti na lizing. To se vidi in na srečanjih in na forumu. Domače predelave in starejši avtomobili niso več zanimivi.
jaz imam drugačne izkušnje, novejših RSov je kot solate in vsi so več ali manj enaki in nezanimivi, ne moreš pa pričakovati da si ga bo skupina 15 letnikov štrudlala na R5 turbo če sploh ne vejo da avto obstaja, na forumu ga ni, na cesti ga ni, kaj naj hodijo domov trkat na vrata ali kaj? :lol:
zadnjič sem peljal mimo nekih mlajših avtomobilskih navdušencev, pa so skoraj ven iz avta padli, tako da zanimanje je, tudi policaji me imajo radi... edino pri ženskah ne palijo te stare gajbe

glede forumov je pa res vse malo v zatonu, berejo se še samo napiše se bolj malo, sodeč po facebooku zato ker so ljudje leni in dejansko ne znajo skupaj spraviti več kot tri besede, kaj šele stavka :)
Renault 18 TLJ Renault 21 GTS Renault 21 TURBO Renault 21 NEVADA Megane CC
Uporabniški avatar
Drejchi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Drejchi »

k smo že glih čist off topic...

ja, daleč najbolj brana tema na tem forumu je Šuseva. Pa ne zato ker bi bil not tanartabulši RS, ampak ker Šus redno objavlja in to ne samo slikce, temveč tudi kaj napiše. In to zanimivega! Slikce se preleti in gre dalje, instant konzumacija informacij, za froce. Če pa je zadaj zgodba, če ta zgodba traja že 13 let, potem je pa to nekaj kar publiko drži in se le ta k zgodbi vrača (jaz sem šusevo temo prebral že vsaj desetkrat in vsakič, ko mi je dolčas, jo grem brat, ker je zanimiva! :) ).

Koliko imamo tem, ko nekdo kupi nov avto, objavi pet slikc in je to to. Dolgčas. Kaj boš tu komentiral? Ni problem forum, problem je ker so s foruma izginile teme z dobrimi zgodbami. Sedaj je vse samo še instant. Evo mene, kupil sem avto, tuki sta dve slikci, čez en let pa je avto že prodan.

In zakaj se zdi, da se je forum spremenil? Ker se je svet spremenil. Nismo več leta 2000, ko so se forumi začeli pojavljati in smo ravno dobro prišli iz socializma in je bilo kar naenkrat na voljo še kaj drugega kot stoenka, jugo in Golf 2. Tudi ljudi avtomobili ne zanimajo več tako kot nekoč. Danes lahko vidiš na jutubu vse v 4K in še eno opico zraven, ki se izživlja nad avtom. Ne rabiš hoditi na nek forum, se registrirati, iskati kera tema je dobra, ima slikce in kvalitetno vsebino.

Pa še staraš se prjatu. Današnja mladina lovi Pokemone, ne avtomobile. Število opravljenih vozniških izpitov vsako leto pada.
Slika
Uporabniški avatar
eto tako

Odgovor Napisal/-a eto tako »

A kad pocnem da radim gtt ... trebace mi pomoc :)

Slika
Uporabniški avatar
furi

Odgovor Napisal/-a furi »

No ma GTT boš moral predstaviti, ko boš obnavljal, ker če bo tako dobra kot cup, bo zanimivo :)
Odgovori