MaTe0`s R5 (Update : Filter 50 :))

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Ewo nekaj slik iz srecanja :) Malo sem se igral nekaj lepih slik pa je od doctora pa od mloncara. ( Pohvale vredne )

SlikaSlika
SlikaSlika

Zdaj pa se ne oglasim prej ko pa bodo temne sipe na avtu :P Pa tud zadaj na strehi bo dobila petkica en del plastike zraven. Upam da mi bo vsec :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
James
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a James »

Nalepk se nisi dal dol :?:
Uporabniški avatar
MaTe0

Kot vidis ne :) aja to vam se nisem povedo :) Vceraj sem klical na koletnik in vprasal kolko pride tista ena nalepka na enih vratih tiste ko mi je ena K! ruknila na lentu :( Pa mi rece majstore 18k za eno stran :) Odlozim klicem na stajerskega mi rece 45k ena stran? Oky WTF? Recem a se zajebevate? Mi rece slisi se hecna cena sam vrjamite mi tak pise v rac. ;( Zaj pa sem dobil tisto nalepko za 4k! Seveda ni orginal renault je pa ista kot te . Dobil sem jo pa v hocah v mb:) tak da sem se odlocil da bodo ostale zaenkrat gor tiste nalepke. Sem gledal pr kolegu jih nima gor pa mi avto deluje tak monotono :(
Uporabniški avatar
MaTe0

Torej ja :) Nekaj smo delali na avtu :)
Distancniki spredaj: 1cm zadaj 2cm

Pol pa sem tud malo poslikal :) razlika je vidna sam je na slikah ni tak moc opazit :) Je pa zdaj lepo do roba tak kot sem hotel :)

Hvala xdss za distancnike , hvala Doctoru za dostavo iz Austrije in hvala Rambotu za dostavo po MB :) hehe

Slike:
Slika
SlikaSlika
SlikaSlika
SlikaSlika
SlikaSlika
SlikaSlika
Slika

Naslednji Update v naslednjem mescu - temne sipke :P ( Do konca )
Uporabniški avatar
xdss
Kraj: Semic-Bela krajina

Odgovor Napisal/-a xdss »

Full dobro je izpalo sam moral bi dat se orginal sliko za primerjavo.Transport pa je bil kr dobro zorganiziran :D

lp x
Ko j..e sistem
Uporabniški avatar
blackwolfcar
Kraj: Ig

Odgovor Napisal/-a blackwolfcar »

Lepo! A to so novi distancniki, ane :D Kolk so te prisli, ce ni skrivnost???
Uporabniški avatar
MaTe0

Slabo ni a ne :) sam mogoce bi lahk bo spredaj se malo bolj :P Am no ja novi :) zrihto mi jih je xdss - cena je bla 10k + 7.2k sem dal za sraufe
Spredaj 4cm zadaj 5cm . Tak da skupaj 17k Spet neki dnar:P Zgleda pa zdaj dosti bolj napumpan :P
Uporabniški avatar
blackwolfcar
Kraj: Ig

Odgovor Napisal/-a blackwolfcar »

Vidm da imas Matador gume. Kako se ti kaj zdijo? Ker jest jih imam tudi, sam sem jih sele pred kratkim zacel vozit, ko sem od Kikota felge kupil.
Drgac je pa res vredu zadeva z distancniki. Zadaj res hudo pride, spredaj pa nisi nobene slikce z zravnamimi gumami slikal, tko da se ne vidi.

Ja pride pa tole kar nekaj cekinckov vse skupaj, da zrihtas, pa ceprav se na uc ne zdi tolk dela in materiala....

Lepa in ohranjena petica je tole :D 8)
Uporabniški avatar
MaTe0

Bom dal se slike ko bodo sipke se :) Jah dost dnarja je blo ze letos vlozenga vanjo :D Glede gum. hja niso dobre pa niso slabe. samo sem pa slisal da te nove SAVA Perfekta so dosti bolse od teh metadork :) Se pa kr fajn obnesejo :) Drugace pa ne vozim nekaj hitro da bi jih lahk testiral :P
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

Jebacka je ta petka, ni kej! 8)

Direkt za na LFS! :wink:
Slika
Uporabniški avatar
clio_dizel
Kraj: Vrhnika

Odgovor Napisal/-a clio_dizel »

dobr stroj delas iz 5ke :D ful sedejo distancniki 8)
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Dobr je izpadl tole sirjenje, vidim da si bom mogu tut js zgleda neki podobnga umislat. Drugac pa lepo rihtas, sprednje bele zmiguce mas u planu ? bi lepo pasal.
Uporabniški avatar
MaTe0

Mam sam ko ne vem kje jih dobit :( samo na e-bayu jih majo. Rad bi pa mel cromirane da bodo isti stranskim :) tak bom reko ko bo vse storjeno tak kot mam v planu v 2letih naredit bom pa tud tiste bele zmigavce dal gor :) Pa ceprav pridejo 12k :)
Zadnjič spremenil MaTe0, dne 21 Jun 2006, 08:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
privatnik
Kraj: CE

Odgovor Napisal/-a privatnik »

Ja js sem one moje sprednje narocu iz anglije. Nazalost jih nikjer drugje ni za dobit, tut za petko ne, je kolega neki gledu ce bi lahko dobu iz nemcije pa tut baje ni nc najdu. Tak da bo GB se najboljsa resitev 8) . Sranje je edino ker rabis kreditno kartico, ker ce prek banke nakazes ti ze banka vzame kr neki.
Uporabniški avatar
MaTe0

Ja saj jaz mam racun vse lepo porihtan. To s kreditno bom ze nasral enga od starih :)
Odgovori