Zdaj pa se ne oglasim prej ko pa bodo temne sipe na avtu
MaTe0`s R5 (Update : Filter 50 :))
Kot vidis ne
aja to vam se nisem povedo
Vceraj sem klical na koletnik in vprasal kolko pride tista ena nalepka na enih vratih tiste ko mi je ena K! ruknila na lentu
Pa mi rece majstore 18k za eno stran
Odlozim klicem na stajerskega mi rece 45k ena stran? Oky WTF? Recem a se zajebevate? Mi rece slisi se hecna cena sam vrjamite mi tak pise v rac. ;( Zaj pa sem dobil tisto nalepko za 4k! Seveda ni orginal renault je pa ista kot te . Dobil sem jo pa v hocah v mb:) tak da sem se odlocil da bodo ostale zaenkrat gor tiste nalepke. Sem gledal pr kolegu jih nima gor pa mi avto deluje tak monotono 
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Torej ja
Nekaj smo delali na avtu 
Distancniki spredaj: 1cm zadaj 2cm
Pol pa sem tud malo poslikal
razlika je vidna sam je na slikah ni tak moc opazit
Je pa zdaj lepo do roba tak kot sem hotel 
Hvala xdss za distancnike , hvala Doctoru za dostavo iz Austrije in hvala Rambotu za dostavo po MB
hehe
Slike:

Naslednji Update v naslednjem mescu - temne sipke
( Do konca )
Distancniki spredaj: 1cm zadaj 2cm
Pol pa sem tud malo poslikal
Hvala xdss za distancnike , hvala Doctoru za dostavo iz Austrije in hvala Rambotu za dostavo po MB
Slike:
Naslednji Update v naslednjem mescu - temne sipke
- blackwolfcar
- Kraj: Ig
- blackwolfcar
- Kraj: Ig
Vidm da imas Matador gume. Kako se ti kaj zdijo? Ker jest jih imam tudi, sam sem jih sele pred kratkim zacel vozit, ko sem od Kikota felge kupil.
Drgac je pa res vredu zadeva z distancniki. Zadaj res hudo pride, spredaj pa nisi nobene slikce z zravnamimi gumami slikal, tko da se ne vidi.
Ja pride pa tole kar nekaj cekinckov vse skupaj, da zrihtas, pa ceprav se na uc ne zdi tolk dela in materiala....
Lepa in ohranjena petica je tole

Drgac je pa res vredu zadeva z distancniki. Zadaj res hudo pride, spredaj pa nisi nobene slikce z zravnamimi gumami slikal, tko da se ne vidi.
Ja pride pa tole kar nekaj cekinckov vse skupaj, da zrihtas, pa ceprav se na uc ne zdi tolk dela in materiala....
Lepa in ohranjena petica je tole
Bom dal se slike ko bodo sipke se
Jah dost dnarja je blo ze letos vlozenga vanjo
Glede gum. hja niso dobre pa niso slabe. samo sem pa slisal da te nove SAVA Perfekta so dosti bolse od teh metadork
Se pa kr fajn obnesejo
Drugace pa ne vozim nekaj hitro da bi jih lahk testiral 
- clio_dizel
- Kraj: Vrhnika
Mam sam ko ne vem kje jih dobit
samo na e-bayu jih majo. Rad bi pa mel cromirane da bodo isti stranskim
tak bom reko ko bo vse storjeno tak kot mam v planu v 2letih naredit bom pa tud tiste bele zmigavce dal gor
Pa ceprav pridejo 12k 
Zadnjič spremenil MaTe0, dne 21 Jun 2006, 08:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Ja js sem one moje sprednje narocu iz anglije. Nazalost jih nikjer drugje ni za dobit, tut za petko ne, je kolega neki gledu ce bi lahko dobu iz nemcije pa tut baje ni nc najdu. Tak da bo GB se najboljsa resitev
. Sranje je edino ker rabis kreditno kartico, ker ce prek banke nakazes ti ze banka vzame kr neki.