Twingo 1.2 l.97 by gasi
Če bi natančno prebral celo mojo temo bi sam prišel do končnega odgovora.. ..najprej sem bil pri Kuretu (ki naj bi bil mojster za takšne stvari), ampak je rekel, da se jih ne da popravit (verjetno zaradi samega materiala in mogoče je imel dovolj drugega dela).. ..nato sem feltne nesel mojstru Jocu v Šmartno ob Paki (o njem ti zna UrosR veliko dobrega povedat) in jih je v enem tednu zrihtal v nulo.. ..in takšne sem tudi naprej prodal.kmetek napisal/-a:A pa si jih popravu, ker Mloncar je reku da so preveč zvite da bi se jih splačalo popravit
Če imajo 15" Ultraleggera ali moje ATS DTC malo čez 5kg.. ..zakaj potem te 13" nebi imele 3kg? Jeklena feltna (13") je precej težja kot ta Alu/Mg.5 GTT napisal/-a:3kg![]()
![]()
![]()
to vago bi vse ženske mele
Ja. ja maš prav ti jamloncar napisal/-a:Če imajo 15" Ultraleggera ali moje ATS DTC malo čez 5kg.. ..zakaj potem te 13" nebi imele 3kg? Jeklena feltna (13") je precej težja kot ta Alu/Mg.5 GTT napisal/-a:3kg![]()
![]()
![]()
to vago bi vse ženske mele
Deli R5/GT turbo- 041687548
Deli R5/GT turbo- 041687548
X2Marko16V napisal/-a:Sj zlate sploh niso ble švoh
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
jero, hvala da si mi pobarval felne:D ..ja od teh treh barv kaj si jih dal, bele res najbolj pašejo..skoraj ste me že prepričali, samo nevem..nočem nekega racing izgleda..
..drugače bom barval tudi odbijače v črno, ker so že ful zbledeli pa osiveli ti, že mam dva mat spreja doma za odbijače samo čakam da bo malo toplejše vreme, da jih vzamem dol pa špricnem, zato sem tud mislo da bi šla zraven črna mat barva feln..
ja drugače pa tud zlate niso ble švoh, samo se je ponekod barva že luščla dol, pa ni blo več lepo, tak da sem moral to nardit..
@ToomY: 14col z gumami 175 65 14 grejo komot gor, jaz sem tud razmišljal o tej dimenziji za prejšnje felne, samo sem se pol odločo za 185 55 14..drugače pa twingoti ko imajo original 14col železne felne tam pa so gume gor 165 65 14..
..drugače bom barval tudi odbijače v črno, ker so že ful zbledeli pa osiveli ti, že mam dva mat spreja doma za odbijače samo čakam da bo malo toplejše vreme, da jih vzamem dol pa špricnem, zato sem tud mislo da bi šla zraven črna mat barva feln..
ja drugače pa tud zlate niso ble švoh, samo se je ponekod barva že luščla dol, pa ni blo več lepo, tak da sem moral to nardit..
@ToomY: 14col z gumami 175 65 14 grejo komot gor, jaz sem tud razmišljal o tej dimenziji za prejšnje felne, samo sem se pol odločo za 185 55 14..drugače pa twingoti ko imajo original 14col železne felne tam pa so gume gor 165 65 14..
Sej drugač pa lahko uporabiš plastic primer pa pobarvaš z navadnim mat črnim sprejom pa se ne bo nič luščloToomY napisal/-a:Tnx za odgovor![]()
Pa ko boš štrihal nujno posliki kako si naredu pa keri sprej si uporabil pa to... ker morm pr punci jst isto narest sam nočm da bi se pol vse luščl dol pa to

Drive it like you stole it.
Član Renault kluba Slovenije