kako homologirat felge + gume ?

Homologacije, zakoni, predpisi
Uporabniški avatar
king_m
Kraj: Kacenberg

Odgovor Napisal/-a king_m »

A pa policaj sploh lahko zahteva vpogled v homologacijski kartoncek?

Mojmu dedotu so pred letom dni, ko je kupo novga C3 rekli, da homologacijskega kartoncka sploh ne rab seboj vozt, ker ga rabi samo za tehnicnega.
Potemtakem policaj itaq ne ve, al mas tapravo dimenzijo al ne. :D
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

Ce ti nalepko dobis, torej opravis tehnicni pregled, imas izpraven avto! To naceloma pomeni, da naj ti ne bi smel zahtevati homolomo, izjema se pa vedno najde.
Slika
Uporabniški avatar
HaBBicH
Kraj: Kranjsterdam

Odgovor Napisal/-a HaBBicH »

Lahko ti pogleda v kartoncek kadorkoli zeli!!!
Slika
Big wheels keep on turnin' :D
PRODAJAM VELIK STVARI
Uporabniški avatar
MasTTer
Kraj: Lendava (MS)

Odgovor Napisal/-a MasTTer »

Meni se zdaj ni cisto vse jasno glede homologacije... recimo da grem k fazerju pa mi nardi vse kompletno za 208k ali pa samo en odbijac, vseeno, in nato nesem homologirat. Kaj vse rabim, pa to on gre ven pogledat? Kak pa bo on vedel ce recimo ta predelan odbijac se se malo bolj predela, ali ga pa zamenjam? Saj ni oznacen, nobene stevilke ni gor pa to, kak bo vedel da nisem tega nesel homologirat? Pa recimo za druge dele isto.
Kak pa tisto mrezico nesem homologirat odspredaj pri reno znaku, ko je samo mrezica pa delo? :wink:

Aja sem se pozabil... in to se nato vpise v tisti beli homo kartoncek? Kaj pa ko prodam zadevo ali zamenjam.... nemorejo ven zbrisat ali kako to poteka? Saj vem da lahko dobis nov kartoncek, samo tisto mores placati.

Lp
Odgovori