95 ali 98 oktanski bencin

Modifikacije vozil
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

Voda ravno ne more bit, ker se voda in bencin ne moreta zmesati med sabo..... to je zaradi rafinerije, ko dajo priuriteto drugim produktom iz nafte, ostanki teh derivatov pa je nase gorivo.
Slika
Uporabniški avatar
HaBBicH
Kraj: Kranjsterdam

Odgovor Napisal/-a HaBBicH »

megaubo napisal/-a:ce ne bi nas bencin tolk z vodo mesal bi blo tud mal drgac

skorej 40 % je vode

dokazano

zelo slaba kakovost nasega bencina

za nafto ne vem

vem pa da ima pri nas AGIP boljse oboje (bencin in nafto)
Pa OMV ma mal boljs bencin ko pa Petrol

Pa ce tankam tankam zmeri na tanovejsih pumpah
Slika
Big wheels keep on turnin' :D
PRODAJAM VELIK STVARI
Uporabniški avatar
VIA
Kraj: Mariborsko podzemlje

Odgovor Napisal/-a VIA »

Jaz nebom nikol pozabil ko sem pred priblizno pol leta tankal na OMV pumpi puni tank bencina in dobo k*** bencin!Celi tank mi je z avtom tako delalo da sn mislo da je v k***! Je cukal,trokiral... vse no!Pol pa skuro toti tank,pa tankal na Petrolovi pa dela ko »suza«! :P

Ampak na oni OMV pumpi mene vec videti NEEE!
:mad:
Slika
Urby
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a Urby »

omv in petrol imata istega dobavitelja nafte in bencina tko da pri njih ni razlike

mogoce se motim ampak sem prebral in slisal tako
by vesnica ===> Slika

http://drive.to/urby
Uporabniški avatar
MasTTer
Kraj: Lendava (MS)

Odgovor Napisal/-a MasTTer »

En kolega pravi da na benz pumpah Ina majo dosti boljsi benzin kot pa na Petrolu.. jaz osebno nisem o tem nikoli razmisljal.

Kaj pa kaj pravite na Mol? Zaj pri nas se to dela.... pa mislim da majo vec razlicnih benzinov, barem na madzarskem to reklamirajo, da nekaj direktni uvoz iz nemcije ce sem dobro slisal, ene vrste benzina, ko je bolj kvalitetno in avto hitreje pospesuje.. ko bo zgrajen bom pogledal :)
Uporabniški avatar
Vrho
Kraj: Trzin

Odgovor Napisal/-a Vrho »

Jst sm pa slisu da ni dobr za motor ce tankass 98oktanca motor je pa delan na 95 baje da neki pr motorju skurs al teflon al kva sj ne vem ampak tko sm slisu :roll: :roll:
Uporabniški avatar
ZOIS
Kraj: MARIBOR

Odgovor Napisal/-a ZOIS »

kaj pa kaj crpalka TUS ? haha .. no sem opazo da je v tem letu tolko novih pump zraslo kot gob po dezu da sploh nevem kolko jih je razlicnih firm ...
tankat se pa splaca v tujini! razlika je zelo ocitna
SlikaSlikaSlika
Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
Uporabniški avatar
MasTTer

V tujini? no mogoce mas prv.. edino na madzarskem se nesplaca ker je tam dooooosti drazje, pa kolko vem na hrvaskem tudi.. nevem ce ni v slo najceneje vse okol in okol kokoske :)
Uporabniški avatar
ZOIS
Kraj: MARIBOR

Odgovor Napisal/-a ZOIS »

ne zarad cene .. ampak zarad kvalitete bencina se splaca! ker foter ko se je v nemcijo kdaj sel, je reko ,da se je poznalo kak je avto bolj tekoce laufal ... in tut avstrija ma kvalitetnega .. italija pa madzarska pa kolikor vem je isto sranje v italiji in madzarski ...
SlikaSlikaSlika
Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
Uporabniški avatar
pro2c
Kraj: Maribor

Odgovor Napisal/-a pro2c »

TUS kupuje gorivo od Petrola... Zanima me, kako bo sedaj z novo verigo crpalk: Madzarskim MOL-om...
Uporabniški avatar
MasTTer

pro2c, kolko jaz vem od Slovenskega predstavnistva Mola, se bo pocasi po celi Sloveniji zacelo odpirati.. 1. pa je pac pri nas v MS :P

Jah bo trebalo eno srecanje v MS nardit.. tu se sploh ni blo ali ?
Uporabniški avatar
Bojci

megaubo napisal/-a:omv in petrol imata istega dobavitelja nafte in bencina tko da pri njih ni razlike

mogoce se motim ampak sem prebral in slisal tako
Ja, dobavitelj vseh gorivnih derivatov (tudi plina) je po novem ze kako leto dni Istrabenz, ki robo baje uvaza iz Polinezijskih otokov.

Megaubo, finta je v tem, ker pripeljejo k nam surovo nafto, rafinerija pa se dela pri nas za Petrol, za OMV pa ne vem, ce delajo pri nas.
Slika
Uporabniški avatar
Bojci

MasTTer napisal/-a:pro2c, kolko jaz vem od Slovenskega predstavnistva Mola, se bo pocasi po celi Sloveniji zacelo odpirati.. 1. pa je pac pri nas v MS :P

Jah bo trebalo eno srecanje v MS nardit.. tu se sploh ni blo ali ?
Ja, v murski je ze ta pumpa, pa ne vem, kaka sploh je, ker nisem se bil tam, pa niti tam mimo se ne vozim, ker mi je s poti..
Slika
Uporabniški avatar
Nemo
Kraj: Rogatec

Odgovor Napisal/-a Nemo »

Pri nas je v Rogaski Slatini Mol-ova pumpa ze priblizno 3. leta in vsi pravijo da jim avto lepse laufa po tistem bencinu. Jez nisem opazo nobene razlike. Sicer mam 1.2 tak da ... :oops:
Odgovori