95 ali 98 oktanski bencin
Pa OMV ma mal boljs bencin ko pa Petrolmegaubo napisal/-a:ce ne bi nas bencin tolk z vodo mesal bi blo tud mal drgac
skorej 40 % je vode
dokazano
zelo slaba kakovost nasega bencina
za nafto ne vem
vem pa da ima pri nas AGIP boljse oboje (bencin in nafto)
Pa ce tankam tankam zmeri na tanovejsih pumpah
Jaz nebom nikol pozabil ko sem pred priblizno pol leta tankal na OMV pumpi puni tank bencina in dobo k*** bencin!Celi tank mi je z avtom tako delalo da sn mislo da je v k***! Je cukal,trokiral... vse no!Pol pa skuro toti tank,pa tankal na Petrolovi pa dela ko »suza«!
Ampak na oni OMV pumpi mene vec videti NEEE!

Ampak na oni OMV pumpi mene vec videti NEEE!

En kolega pravi da na benz pumpah Ina majo dosti boljsi benzin kot pa na Petrolu.. jaz osebno nisem o tem nikoli razmisljal.
Kaj pa kaj pravite na Mol? Zaj pri nas se to dela.... pa mislim da majo vec razlicnih benzinov, barem na madzarskem to reklamirajo, da nekaj direktni uvoz iz nemcije ce sem dobro slisal, ene vrste benzina, ko je bolj kvalitetno in avto hitreje pospesuje.. ko bo zgrajen bom pogledal
Kaj pa kaj pravite na Mol? Zaj pri nas se to dela.... pa mislim da majo vec razlicnih benzinov, barem na madzarskem to reklamirajo, da nekaj direktni uvoz iz nemcije ce sem dobro slisal, ene vrste benzina, ko je bolj kvalitetno in avto hitreje pospesuje.. ko bo zgrajen bom pogledal
ne zarad cene .. ampak zarad kvalitete bencina se splaca! ker foter ko se je v nemcijo kdaj sel, je reko ,da se je poznalo kak je avto bolj tekoce laufal ... in tut avstrija ma kvalitetnega .. italija pa madzarska pa kolikor vem je isto sranje v italiji in madzarski ...

Glavno da mi druga kopa v tretji! 101%antikvakar
Ja, dobavitelj vseh gorivnih derivatov (tudi plina) je po novem ze kako leto dni Istrabenz, ki robo baje uvaza iz Polinezijskih otokov.megaubo napisal/-a:omv in petrol imata istega dobavitelja nafte in bencina tko da pri njih ni razlike
mogoce se motim ampak sem prebral in slisal tako
Megaubo, finta je v tem, ker pripeljejo k nam surovo nafto, rafinerija pa se dela pri nas za Petrol, za OMV pa ne vem, ce delajo pri nas.

Ja, v murski je ze ta pumpa, pa ne vem, kaka sploh je, ker nisem se bil tam, pa niti tam mimo se ne vozim, ker mi je s poti..MasTTer napisal/-a:pro2c, kolko jaz vem od Slovenskega predstavnistva Mola, se bo pocasi po celi Sloveniji zacelo odpirati.. 1. pa je pac pri nas v MS![]()
Jah bo trebalo eno srecanje v MS nardit.. tu se sploh ni blo ali ?