Clio II RS ph 1
Re: Clio II RS ph 1
Sem imel tudi to v planu, da bi z ene salce na drugo, ampak sem vidu, da vecina proizvajalcev ima tako, sem naredu copy-paste..za spremembo je 10 min dela, ce pa se za spremembo odlocim bo X narejen..Ze z obstojecim se opazi, da zadnji del enakomerno dela cez luknje..Vsaj moj obcutek je tak..
Ja lahko da so gumice ze iztrosene in plesejo, pa si jim s tem malo omejil gibanje, tako da je malo bolj kompakten obcutek 
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Po moji logiki bi to moralo biti fiksirano na karoserijo ne na amortizer.Ali ne?
Sem razmisljal, da bi napisal na omp in k-tec eno prosnjo za delo, glede na to, da pol ocitno njihovo proizvodi niso nic prida koristni..žižekrs napisal/-a:Po moji logiki bi to moralo biti fiksirano na karoserijo ne na amortizer.Ali ne?
No pa mi je danes ratalo se sprednjega nardit...

Pa se eno stvarco sem dobil, da malo stestiram..Je pa zanimiva kamera, se ob zagonu avta sama prizge in zacne s takojsnim snemanjem..

Seveda da je "bolje kot nič". Tako kot podložka na zgornji šalci, kjer je ležaj amortizerja. Samo ena majhna simpl podložka in je precej manj nabijanja čez luknje, tako je imel Clio V6 ph.1 že serijsko.
Je pa treba vedet, da se veliko stvari prodaja zato ker folk pač kupi, če ima efekt ali ne
Je pa treba vedet, da se veliko stvari prodaja zato ker folk pač kupi, če ima efekt ali ne
Mene tudi zanima kako zgleda za simpl podlozka..ce je kaksna slika..
Outside overall diameter = 40mm
Internal diameter of hole = 18.5mm
Thickness = 3mm

To je vse umetnost
Internal diameter of hole = 18.5mm
Thickness = 3mm

To je vse umetnost
Pa da ti ne začne takoj pokat ja.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Ja malo bolj našpona vse skupaj. Jaz sem opazil edino to, da je malo bolj tog občutek oz. po pravici povedano, je bilo "butanje" čez luknje veliko manj slišno.
Bliza se konec bobnenja....
Sredinski lonec bo malo utisal vse skupaj, emso me j......

Nekdo mi hodi ponoci v avto im mi grize membrane od zvocnikov...
Cas je zgleda naredu svoje, zvocnik se ze od rahlem dotiku kr razpada, tako, da sem si omislu nekaj novega...
Razmisljal sem o 16kah ampak, ker so ocitno prevelike pa ne samo za plasticen panel, ampak tudi za zelezo pojacitev vrat, mi se ni dalo lotit vsega kr povprek rezat, sem se odlocu kr za serisko velicino 13cm..
Zamenjal sem tudi visokotonce tako da zdej je vse skupaj malo bolj kakovostno..

Ocitno je nekdo bil dobro lacen...

Z oem visokotoncev sem pobral dol konektor tako, da ni blo potrebe po rezanju kablov in raznega stukanja..

Cas je zgleda naredu svoje, zvocnik se ze od rahlem dotiku kr razpada, tako, da sem si omislu nekaj novega...
Razmisljal sem o 16kah ampak, ker so ocitno prevelike pa ne samo za plasticen panel, ampak tudi za zelezo pojacitev vrat, mi se ni dalo lotit vsega kr povprek rezat, sem se odlocu kr za serisko velicino 13cm..
Zamenjal sem tudi visokotonce tako da zdej je vse skupaj malo bolj kakovostno..

Ocitno je nekdo bil dobro lacen...

Z oem visokotoncev sem pobral dol konektor tako, da ni blo potrebe po rezanju kablov in raznega stukanja..

Kolk so pa ti zvočniki špilal, če jih pol manjka ? 
Bolj je vprasljiva tukaj kvaliteta kot kej drugo..
Sej ze sama razlika v zvoku zdej in prej je ocitna, pa se to, da tej novi niso neki oh in sploh, temvec povprecni alpine zvocniki..