Novi Clio IV RS
Re: Novi Clio IV RS
Kdor pravi da ne bo lep se hudo moti, verjetno novega Clia niti se ni videl od blizu. Doma imamo novega Clia in je trenutno na zimskih jeklenkah pa vseeno dobro zgleda, toliko boljse na aluminjastih. Je pa sama oblika tako posrecena, da se ga se nisem nagledal, pa sem cel vikend ko sem bil doma strmel vanj. Oblikovno daleč pred trojko.
kje je BREMBO???????
Am, mi govorimo o RS-u, če nis porajtu, pa novega Cliota smo tut že marsikateri vidl v živo, al pa sedel v njemu. RS je pa razočaranje, ker je isti kot običen Clio, le da ma druge odbijače pa feltne, kar se zunanjosti na prvi pogled tiče. Preveč si je podoben z navadnim Cliotom. Da o 5 vratih sploh ne govorimo..NOR'C napisal/-a:Kdor pravi da ne bo lep se hudo moti, verjetno novega Clia niti se ni videl od blizu. Doma imamo novega Clia in je trenutno na zimskih jeklenkah pa vseeno dobro zgleda, toliko boljse na aluminjastih. Je pa sama oblika tako posrecena, da se ga se nisem nagledal, pa sem cel vikend ko sem bil doma strmel vanj. Oblikovno daleč pred trojko.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Ja, do zdej je bil RS Clio zmeri neki več, zdj je pa bore malo več od običnega..
Jaz si Renault Sport razlagam precej dobesedno, oddelek za sportne Renaulte. Namembnost le teh? Hitrost. Pika. S tega vidika ima tudi stirka za ponudit precej vec od obicajnega Clia, tako kot predhodniki... Point teh jajck je vedno bil, da se da fejst hitr pelat. Torej, jaz cakam kaksne izkusnje s te strani, sminka pa je pac kakrsna je...
Kar se pa dizajna tice, novi je bol agresiven, dovrsen, premisljen, moderen... Predvsem pasejo bol organske linije, detajlov je precej, pac avto daje obcutek da so se res potrudili. Trojka je pa tako, par potez sem in tja, nek mlacen zadnji konec, naceloma pa napihnjena trojka.
To je to, pa nehite se ze lastniki Cliov RS 3 razburjat, koga briga saj imate dobre voze popolnoma po vasem okusu
. Za novega Clia bo pa pac nova generacija kupcev...
Lp
Kar se pa dizajna tice, novi je bol agresiven, dovrsen, premisljen, moderen... Predvsem pasejo bol organske linije, detajlov je precej, pac avto daje obcutek da so se res potrudili. Trojka je pa tako, par potez sem in tja, nek mlacen zadnji konec, naceloma pa napihnjena trojka.
To je to, pa nehite se ze lastniki Cliov RS 3 razburjat, koga briga saj imate dobre voze popolnoma po vasem okusu
Lp
- Little_tortilia_boy
res, da bi lahko biu mal bl "napihnen" ampak kaj pa so v končni fazi 169/172/182 RS-i ? navadn clio z širšimi sprednimi blatniki...ista školka nč druzga...pa se noben ne prtožuje čez to...očitno majo politiko, da je vsaka druga generacija deležna poširitve 
lp
lp

Men je pa hud, ker izgleda skor kot navaden...pol pa sam puuup mim:) Sicer pa clio 2. generacije tud ni bil napihnjen.

A kdo ve, kako je z dodatno opremo? Se bo dal kaj extra nadgradit (Cup podvozje, recaro,..), al je več al mejn to-to?

Tale generacija kupcev bo precej manjša od prejšnje...Fuego 85 napisal/-a:Jaz si Renault Sport razlagam precej dobesedno, oddelek za sportne Renaulte. Namembnost le teh? Hitrost. Pika. S tega vidika ima tudi stirka za ponudit precej vec od obicajnega Clia, tako kot predhodniki... Point teh jajck je vedno bil, da se da fejst hitr pelat. Torej, jaz cakam kaksne izkusnje s te strani, sminka pa je pac kakrsna je...
To je to, pa nehite se ze lastniki Cliov RS 3 razburjat, koga briga saj imate dobre voze popolnoma po vasem okusu. Za novega Clia bo pa pac nova generacija kupcev...
Lp
Kakorkoli, meni je Clio 4 še vedno zelo všečen, RS je pa za moje mišljenje zelo lep "GT"
(še lepe felge so končno našli za Clia 4).
Pač glede na neke varčevalne ukrepe, krize, ipd. niti ni pričakovati nekih presežkov, torej mogoče druge/širše školjke, če že 3 vratne izvedbe ne bo na voljo...
Sicer bi se vseeno to lahko rešilo, tako kot se je že pred časom, ali pa tudi sedaj pri obeh ostalih športnikih- z razširitvenimi obrobami. Dodaten par vrat pač ni nepremostljiva ovira pri tem.
Ampak verjetno nekateri mislijo, da je sedaj spet čas decentnih "športnikov"
. Še dobro (ali slabo), da to ne mislijo vsi
.
...
LP, Primož
Pač glede na neke varčevalne ukrepe, krize, ipd. niti ni pričakovati nekih presežkov, torej mogoče druge/širše školjke, če že 3 vratne izvedbe ne bo na voljo...
Sicer bi se vseeno to lahko rešilo, tako kot se je že pred časom, ali pa tudi sedaj pri obeh ostalih športnikih- z razširitvenimi obrobami. Dodaten par vrat pač ni nepremostljiva ovira pri tem.
Ampak verjetno nekateri mislijo, da je sedaj spet čas decentnih "športnikov"
Je pa obstajal V6slovenc napisal/-a:... Sicer pa clio 2. generacije tud ni bil napihnjen.
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
Mislim da bo večina, katerim zdaj ni všeč na videz, hitro spremenila svoje mnenje, ko bo na Nuru 10s hitrejši od prejšnjega
Jaz bi tu dodal še užitek v vožnji. Vsaj če pogledamo starejše generacije.Fuego 85 napisal/-a:Jaz si Renault Sport razlagam precej dobesedno, oddelek za sportne Renaulte. Namembnost le teh? Hitrost. Pika....
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Mogoče bo pa Williams bolj hudobija (kar se izgleda tiče)