DEMONSTRACIJE
Re: DEMONSTRACIJE
Jaz sem za proteste in sem mnjenja de se more neki zgant u tej držav. Kradejo vsi to je dejstvo, mislm pa da bi na enostavn način ljudstvo že ohladil s tem ko se gredo neke varčevalne reforme de nej spremenijo način reform namesto de stalno višajo davke pa de more folk dalj delat nej najprej začnejo gnoj kidat s kupa ne pa naokrog, najprej nej začnejo pr seb šparat.
Ker navadn delavc pa ima služben avto, pa služben telefon pa služben laptop pa vse potovanja na službene stroške???? pa če že morjo imet službene avte a jim je treba imet avdije p'a bmwje s 4.0 bensimskimi motorji ki imajo astronomsko porabo pa so predragi za vzdrževanje???najprej nej jim ukinejo privilegije v vladi pa zmanjšajo število praascev okrog praznega korita, pa se bo več pršparal kokr pa de tistim jemljem+jo stalno k že zdej komi skoz hodmo, sma zakaj lažje je tolščt po tistih ki nimajo ker jim je lažje vzet ker bomo molčal pa tih bomo bil ker je preveč strahu da boš ostal še brez tistega kar si težko prigaral u življenju, je pa rec tako kot je clio open reku, folk se more skup vzet organizirat orenk pa jasne cilje izrazt, začel se je s štajersko k ji je dopizdil, sam če se folk zorganizira do te meje de se bodo cilji pa želje naroda jasno izrazle zna bit kljub določenim nasilnim kretenov ki se morjo dokazat kok so budale,clo kej sprememb na bolše, drugače se bo pa beg možganov nadaljeval. Izobraena mladina gre itak v 60% procentih ven iz države delat za boljšim zaslužkom ampak ne iz pohlepa po večji količini denarja ampak iz želje po boljšem kvalitetnejšem življenju ki n e vsebuje razmišljanja vsakl mesec kako boš do naslednje plače preživu pa preborbov skoz, vse pa zato ker so 20 let kradl preveč in dvigal standarnde tolk da se ne da več normalno preživet z navadno delavsko plačo.
Ma sej sem se preveč razpisu sam tak mnenje mam
Ker navadn delavc pa ima služben avto, pa služben telefon pa služben laptop pa vse potovanja na službene stroške???? pa če že morjo imet službene avte a jim je treba imet avdije p'a bmwje s 4.0 bensimskimi motorji ki imajo astronomsko porabo pa so predragi za vzdrževanje???najprej nej jim ukinejo privilegije v vladi pa zmanjšajo število praascev okrog praznega korita, pa se bo več pršparal kokr pa de tistim jemljem+jo stalno k že zdej komi skoz hodmo, sma zakaj lažje je tolščt po tistih ki nimajo ker jim je lažje vzet ker bomo molčal pa tih bomo bil ker je preveč strahu da boš ostal še brez tistega kar si težko prigaral u življenju, je pa rec tako kot je clio open reku, folk se more skup vzet organizirat orenk pa jasne cilje izrazt, začel se je s štajersko k ji je dopizdil, sam če se folk zorganizira do te meje de se bodo cilji pa želje naroda jasno izrazle zna bit kljub določenim nasilnim kretenov ki se morjo dokazat kok so budale,clo kej sprememb na bolše, drugače se bo pa beg možganov nadaljeval. Izobraena mladina gre itak v 60% procentih ven iz države delat za boljšim zaslužkom ampak ne iz pohlepa po večji količini denarja ampak iz želje po boljšem kvalitetnejšem življenju ki n e vsebuje razmišljanja vsakl mesec kako boš do naslednje plače preživu pa preborbov skoz, vse pa zato ker so 20 let kradl preveč in dvigal standarnde tolk da se ne da več normalno preživet z navadno delavsko plačo.
Ma sej sem se preveč razpisu sam tak mnenje mam
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Jaz sem tudi za demonstracjie... ampak za take, ki imajo nek cilj, ne pa da vsak po svoje trobi... Zgolj izražanje splošnega nezadovoljstva je za moje pojme pointless in je približno enako kot teče kura ko ji glavo odbiješ... Da vržem kost, pa še ena hitra računica: 10.000 ljudi, po 5EUR/h oportunitenega stroška - v treh urah zabije folk 150.000 EUR zgolj s svojim cajtom k se tm dere... namesto, da bi v tem času kaj pametnega naredili in prispevali k svojemu standardu - beri BDPju! Zakaj pa bi, če so itak politiki krivi za vse, tudi za to da je tolk lenuhov v firmah/JS in da je standard tak kot je... 
Itak nismo v Sloveniji nikol z ničemer zadovoljni, skos šimfamo, smo nevoščljivi, se držimo minmax načela (delo/lenarjenje), neneehno nergamo in kritiziramo - lep primer je naš klub z manj kot 200 člani; ko pade neka ideja je takoj miljon kritik da je vse BV - zdaj pa to aplicirajte da 2mio ljudi... ne vem zakaj so za dokaz takega stanje duha potrebne demonstracije - to je itak že jasno
Prove me wrong
Ideje glede odgovarjanja s osebnim premoženjem managerjev pa niti ne bom začel... ker nimam nič lepega za povedat pobudnikom, kokr le to, da naj še kakšno knjigo iz stroke preberejo - lahko kar z ZGDjem in pravno ureditvijo začenjo.
ps: boncl, vse ok... samo preberi drugič za sabo
aja, pa mej argumente za svojimi trditvami... 60% izobražene mladine 100% ne gre iz države delat 
Itak nismo v Sloveniji nikol z ničemer zadovoljni, skos šimfamo, smo nevoščljivi, se držimo minmax načela (delo/lenarjenje), neneehno nergamo in kritiziramo - lep primer je naš klub z manj kot 200 člani; ko pade neka ideja je takoj miljon kritik da je vse BV - zdaj pa to aplicirajte da 2mio ljudi... ne vem zakaj so za dokaz takega stanje duha potrebne demonstracije - to je itak že jasno
Prove me wrong
Ideje glede odgovarjanja s osebnim premoženjem managerjev pa niti ne bom začel... ker nimam nič lepega za povedat pobudnikom, kokr le to, da naj še kakšno knjigo iz stroke preberejo - lahko kar z ZGDjem in pravno ureditvijo začenjo.
ps: boncl, vse ok... samo preberi drugič za sabo

In ti očitaš Bonclnu, da meče bedarije z unim o 60% mladine, ki gre ven? In kaj naj ljudje delajo? Ljudje nimajo za kruh, ti pa omenjaš potico.Cr00k napisal/-a:Da vržem kost, pa še ena hitra računica: 10.000 ljudi, po 5EUR/h oportunitenega stroška - v treh urah zabije folk 150.000 EUR zgolj s svojim cajtom k se tm dere... namesto, da bi v tem času kaj pametnega naredili in prispevali k svojemu standardu - beri BDPju!
O samih imenih politikov pa sploh ne bom ker zaradi takih zadev se lahko za brezveze folk na smrt spre (kot leta '45 ali pa na balkanu v nedavni zgodovini) namesto, da bi stopili skupaj proti vsem, ker so vsi isti. Škoda, da se politiki bojijo vsaj omeniti kako se je Isladnija rešila ane?
O nobeni potici in delu na črnem ne govorim. Tri nadure naj magari zastonj naredijo v službi... na BDPju se bo itak poznal
Jaz vsak mesec oddelam +220ur, nadur ni izplačanih - in na koncu imam urno postavko približno enako študnetom, ki kuvertirajo pošto oz. tistim ki lenarijo in hodijo ob 15.uri domov... so what! Jaz zase vem, da sem plačo zaslužu... dokler bodo romune uvažali za pobiranje hmelja in grozdja, ker je nam to izpod časti, nam ni hudega.
Pa še neki - včer sem bil na demonstracijah v Prešercu, za številko v in podporo, čeprav pointa kokr sem rekel ne vidim... in nisem nekih revežev videl - oni so na klopci mirno eno flašo eksal.
Prosim poduči me kako se je Isladnija rešila?
Pa še neki - včer sem bil na demonstracijah v Prešercu, za številko v in podporo, čeprav pointa kokr sem rekel ne vidim... in nisem nekih revežev videl - oni so na klopci mirno eno flašo eksal.
Prosim poduči me kako se je Isladnija rešila?

Vidim, da se nisva razumela pa bom raje nehal pisat preden se začne neverending story zaradi politike. 
Dokler je BTC ob 9.00 poln da se ne dobi parkinga in so dolge vrste v trgovinah, še nismo v krizi. Ja, obstaja folk, ki nima za kruh in žal mi je za take ljudi, saj si vsekakor zaslužijo boljše pogoje za življenje.
Kar se pa tiče protestov; naj bodo, saj ima narod pravico izraziti nasprotje oz. svoje mnenje, ampak na miroljuben način, čeprav imam občutek, da se ne bo s protesti doseglo ravno veliko, ker so naši politiki zabetonirani na svoje položaje kot kandelabri od javne razsvetljave v tla. V samo politiko se pa ne bom spuščal, ker bom potem moral leteti dva štuka nižje na sekret kozlat. Drisko pa itak že fašem od službene menze.
Pa veseli (predvsem pa miren) december želim vsem.
lp
Kar se pa tiče protestov; naj bodo, saj ima narod pravico izraziti nasprotje oz. svoje mnenje, ampak na miroljuben način, čeprav imam občutek, da se ne bo s protesti doseglo ravno veliko, ker so naši politiki zabetonirani na svoje položaje kot kandelabri od javne razsvetljave v tla. V samo politiko se pa ne bom spuščal, ker bom potem moral leteti dva štuka nižje na sekret kozlat. Drisko pa itak že fašem od službene menze.
lp
HTWC Dual VVT-i inside
武士道
武士道
sej folk ne prihaja samo nabavljat v btc hodjo oči pasti, fora je v tem da pahor pa še kšn prašič ki je za koritom v parlamentu ne more preživeti meseca sz 3k evri nekateri pa z minimalci komaj pridejo čez mesec ampak pridejo. kar se tiče protestov jaz ne podpiram nasilja nad policaji saj oni opravljajo svojo dolžnost in je marsikateremu izmed njih težko biti na demonstracijah in paziti na parlament. moje mnenje dokler ne bo fejst počilo se ne bo nič premaknilo, se že čudim da se ni nikomur tako scufalo in likvidiralo naše brihtne buče v parlamentuoorosh napisal/-a:Dokler je BTC ob 9.00 poln da se ne dobi parkinga in so dolge vrste v trgovinah, še nismo v krizi. Ja, obstaja folk, ki nima za kruh in žal mi je za take ljudi, saj si vsekakor zaslužijo boljše pogoje za življenje.
lp
Klele glede fovšarije u slovenij ti dam totalno prov folk se mal preveč za druge in tuje stvari zanima namest da bi se za svojo rit brigal pa najprej svoj drek pospravl to je dejstvo, to tut mene komad mot.Cr00k napisal/-a:
Prove me wrong
ps: boncl, vse ok... samo preberi drugič za saboaja, pa mej argumente za svojimi trditvami... 60% izobražene mladine 100% ne gre iz države delat
Kar se pa tiče neutemeljenih izjav mi pa ni treba nič utemeljevat ker preveč folka poznam k so u zadnjih 6 letih šli u tujino delat ker na podlagi visokošolske izobrazbe jih noben ***** tut povohal ni pri nas po par let, in so šli rajš drugam delat čez mejo tut za manjše plače
kokr jih zaslužjo po izobrazbi sam zato da imajo redno zaposlitev ker pri nam niso dobil sploh službe, preveč ljudi tud starejših od 30 in 40 let poznam ki pr nam opravljajo službe za manj kot 500 evrov na mesec čeprov so visoko izobraženi in bi u tujini z lahkotod obil boljše službe pa niso šli drugam zaradi otrok in družin ,tako da ne govor če ne veš.Dejstvo je da s polho ritjo ni problem srat pa s tujim tičem po koprivah mlatit tut ne. Enkrat nej ker proba z prazno srat pa s svojmu tičam po koprivah udart pa bo vidu kje ima drek vitamine. Itak pa vidm de nima smisla kej govort ker bom itak prepametn pa pojma nimam. Sm mislu še marskej napisat kle zravn sam je brezveze
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
je kdo gledu 24ur in nove janševe ukrepe?
nekaj jih je dejansko pametnih in dobrodošlih. in verjamem da do teh ne bi prišlo če ne bi bilo protestov.
glede volitev bom tole povedal. volit ne grem dokler bo predsednik vlade nekdo ki ni bil izvoljen s strani ljudstva ampak je na to funkcijo prišel z manipulacijo (beri podkupovanjem) pohlepnih pizd (beri predsednik DZ) in dokler uradniki ne odstopijo ko ljudstvo to zahteva. ljudstvo ki jih je postavilo na to funkcijo in kateremu bi morali omogočati dostojno življenje in tega ne storijo ali nalašč zanemarijo.
politiki na našo žalost pozabljajo da so v službi državljanov.
skratka politika v republiki sloveniji je ubila demokracijo.
pa še mala opomba glede debate.
tisti trenutek ko se boste med sabo začeli kregati o raznih levih, desnih, tasrednih ali oranžnih bom temo zaklenil in kasneje zbrisal. diskusija je dobrodošla ampak naj bo na nivoju odraslih oseb.
nekaj jih je dejansko pametnih in dobrodošlih. in verjamem da do teh ne bi prišlo če ne bi bilo protestov.
glede volitev bom tole povedal. volit ne grem dokler bo predsednik vlade nekdo ki ni bil izvoljen s strani ljudstva ampak je na to funkcijo prišel z manipulacijo (beri podkupovanjem) pohlepnih pizd (beri predsednik DZ) in dokler uradniki ne odstopijo ko ljudstvo to zahteva. ljudstvo ki jih je postavilo na to funkcijo in kateremu bi morali omogočati dostojno življenje in tega ne storijo ali nalašč zanemarijo.
politiki na našo žalost pozabljajo da so v službi državljanov.
skratka politika v republiki sloveniji je ubila demokracijo.
pa še mala opomba glede debate.
tisti trenutek ko se boste med sabo začeli kregati o raznih levih, desnih, tasrednih ali oranžnih bom temo zaklenil in kasneje zbrisal. diskusija je dobrodošla ampak naj bo na nivoju odraslih oseb.

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
Hehe, saj ne pravim, da je to kar jaz pišem ultimativna resnica. To je moje mnenje, moj pogled, katerega sem ustvaril iz lastnih izkušenj in za katerega imam tudi neke tehtne arugmente... verjamem pa da ima vsak svoje mnenje na podlagi svojih izkušenj - in prav je tako!bam88 napisal/-a:cr00k moj komentar na tvoj post je samo...
Zaradi politike se je BV prepucavat in se navadno ne,... sploh ko je vse na principu rekla kazala in se z raznimi podatki (spet za moje pojme) neustrezno manipulira. Ampak nima veze... moj point je samo, da bi bile demonstracije bolj učinkovite, če bi se malo bolj ljudje zorganiziral (npr. pred Parlament ena grupa, čez JJ in SDS; druga na Rotovž čez Jankoviča in ostale strice™; v Citypark proti kapitalizmu; pred sodišče proti sodstvu, itd...)... samo potem bi lahko tudi uprave in vodstvo firm začeli protestirat, proti lenuhom, šolstvu, davkariji, ipd... Potem bi bila Slovenija ena cela demonstracija - pač stanje duha o katerem sem že pisalSymon napisal/-a:Vidim, da se nisva razumela pa bom raje nehal pisat preden se začne neverending story zaradi politike.
Glede reform je pa tko, da pozdravljam nove predloge, pa vendar... za toliko kolikor se bo sedaj pri nujnih reformah popuščalo, za toliko bodo tudi reforme manj učinkovite - to je isto kot bi se samo polovico olja v motorju ob servisu zamenjal, ker bi avto prostestiru

Respekt, vidm da nism edini k vid situacijo tko k se je dejansko zgodila. Še več ljudi bi se mogl tega zavedat. Pa se očitno ne.Speedie napisal/-a: volit ne grem dokler bo predsednik vlade nekdo ki ni bil izvoljen s strani ljudstva ampak je na to funkcijo prišel z manipulacijo (beri podkupovanjem) pohlepnih pizd (beri predsednik DZ)
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Točno tako, ko pride do politike se raje distanciram če se mnenja razlikujejo ker nima smisla. Pač osebni pogledi.
Se pa zelo strinjam glede demonstracij. Dokler bojo demonstracije nekje v centru mesta se bojo očitno politiki sprenevedali, šele če bi šli direkt pred hiše določenih bi mogoče utihnili in dojeli, da jih imajo ljudje poln kufer.
Se pa zelo strinjam glede demonstracij. Dokler bojo demonstracije nekje v centru mesta se bojo očitno politiki sprenevedali, šele če bi šli direkt pred hiše določenih bi mogoče utihnili in dojeli, da jih imajo ljudje poln kufer.
jaz samo pristavim svoje mnenje. se pa strinjam z prej omenjenim komentarjem. če bi namesto v centrih mest protestirali pred njihovimi domovi bi se hitro nekaj zganilo v državi. samo na žalost bi verjetno hitro namesto vodnih topov uporabili gumijaste krogle in namesto policijskega čaja okoli strašili v military grade solzivcem (policijskega sem sprobal in je prasica tako da tadrugega niti v sanjah nočem met blizu).

"There is no plan B, only another plan A."
Ritchey Watanabe
Group B rally driver...the ballsiest creature alive!
Group B rally spectator.....the craziest creature alive!
To sm tut že jz reku. Vsem tem dotičnim osebkom, ki v naši državi delajo sranje, bi mogl demonstrirat pridt pred domove.
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold