Clio II okvara UCH enote
Re: Clio II okvara UCH enote
Je poslovna skrivnost ali nam lahko razkriješ kaj je možakar sploh delal.
ah, ta moj clio
Zdravo, obujam staro temo, ampak bi prosil za dobrega avtoelektrika, ki bi mi popravil UCH enoto. Luci utripajo, obcasno ne delujejo brisalci....
Vglavnem ko premikam kable okrog UCH enote, se utripanje umiri, vendar se kmalu ponovi....
Ima kdo idejo kaj ji lahko bilo, releji na plati mislim da niso, sam so za brisalce, zunanji pa tudi niso krivi, ker preklapljata sigurno 2, en za luci en pa izgleda za notranjo osvetlitev....
Vglavnem ko premikam kable okrog UCH enote, se utripanje umiri, vendar se kmalu ponovi....
Ima kdo idejo kaj ji lahko bilo, releji na plati mislim da niso, sam so za brisalce, zunanji pa tudi niso krivi, ker preklapljata sigurno 2, en za luci en pa izgleda za notranjo osvetlitev....
Za vaš konec nepoznam nobenega, Lj z okolico pa je kakšen dober. Kakšni so pa pini v konektorjih na UCH-ju?davidb napisal/-a:Zdravo, obujam staro temo, ampak bi prosil za dobrega avtoelektrika, ki bi mi popravil UCH enoto. Luci utripajo, obcasno ne delujejo brisalci....
RenaultSport
Konektorji mi izgledajo OK, lani januarja sem ze popravljal UCH (samo polotal releje, kontakte na plati....) pa je bil mir... sedaj pa se okvara ponovno kaze, pa ne vem kaj bi bilo.
Sem za foro narocil drugo UCH enoto, pa jo bom dal nekomu ustimat (prestavit cip iz ene na drugo).
Jaz sem sicer elektrotehnik, ampak zal s smd rework stationi nimam izkusenj, na tako delikatni zadevo se pa tudi ne bi rad ucil
Sem za foro narocil drugo UCH enoto, pa jo bom dal nekomu ustimat (prestavit cip iz ene na drugo).
Jaz sem sicer elektrotehnik, ampak zal s smd rework stationi nimam izkusenj, na tako delikatni zadevo se pa tudi ne bi rad ucil
Ali lahko dobim info gdo popravlja uhc enote??