Revoz
Re: Revoz
bi ti jst prpelau z hitro poštojurko napisal/-a:zdj je žepa pol bi še na poštrja čaku itd
to je blo pa sprot ko sm s šihta šel
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Pr AH Snoj v Črnučah (LJ) tut dobiš max popust kar je možno 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Ko že lih obstaja tema o revozu
me zanima,sebi dalo dobit samo spodnji del prevleke sprednjega sedeža za Clio2 oprema extreme,bilabong? Se pravi takšna barva 
Se mi je pa na šoferjevi strani strgalo,saj vsi ki imamo cliote vemo kje je šibka točka

Se mi je pa na šoferjevi strani strgalo,saj vsi ki imamo cliote vemo kje je šibka točka
Live long and prosper \\//
Poizkusi v tpv johnson controls vprašat, če imajo še kaj na zalogi, ker tam oblačijo te sedeže in potem odpeljejo v Revoz. Smo ti bi potreboval še tisto spožvo spodaj, ker se ti je pretrgala, pošledično pa se ti je še platno ker potem drgne po železu.
LP
LP
ja je že luknja skozipluty napisal/-a:Poizkusi v tpv johnson controls vprašat, če imajo še kaj na zalogi, ker tam oblačijo te sedeže in potem odpeljejo v Revoz. Smo ti bi potreboval še tisto spožvo spodaj, ker se ti je pretrgala, pošledično pa se ti je še platno ker potem drgne po železu.
LP
no dej če si tako dober se pozanimaj,pa mi sporočiFRS1800 napisal/-a:Spodnji del (gobo) imamo pri nas na zalogi ze skoraj 10 let:) lahko povprasam kaksen popust bi se dalo zrihtat? (pa preverit če je sigurno za ta model clia ampak sem skorej stoposto da je!)
Lp, Dani