Clio RS 200 by MyWay!
Re: Clio RS 200 by MyWay!
še dobr da so dal belo podlago, ker ta rumena mi je bla nikakva 
.::TEAM SPIRIT::.
Lep RS, danes sem te srečal v Ločni. Spucan v piko, pa tut sopotnica ni bla od muh 
Si se mogoce vceraj zvecer kaj vozil po Ljubljanski? Tocno tak RS je vceraj za mano vozil slalom
...glede da imam tak dobr siht, da malo boje poznam mesto, lahko recem, da so poleg teh treh v mestu se vsaj 3-ije RS-i 200 oz. 197, se eden v blizini mesta, 3-je RS-i 182 oz 172, tu pa tam pa tudi kaksen ventilar...NM postaja pravi RS-manija

Vse skupaj:
2 rumena, zelen, siv, moder, črn, rdeč 197 in moder 197. Še kakšen 197/200? Pa moder 182 in črn 172
sorry za off
2 rumena, zelen, siv, moder, črn, rdeč 197 in moder 197. Še kakšen 197/200? Pa moder 182 in črn 172
sorry za off
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
197: ultra red, racing blue, r27 albi blueskopusnik napisal/-a:Vse skupaj:
2 rumena, zelen, siv, moder, črn, rdeč 197 in moder 197. Še kakšen 197/200? Pa moder 182 in črn 172![]()
sorry za off
200: racing blue (moj je biu pač prvi na dolenskem
se pravi, 3 197-ke, pa 6 200-tic.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Ko smo že glih pri tem. Koliko je pa meganov 2 RS ? Moj rdeč ...Duli napisal/-a:197: ultra red, racing blue, r27 albi blueskopusnik napisal/-a:Vse skupaj:
2 rumena, zelen, siv, moder, črn, rdeč 197 in moder 197. Še kakšen 197/200? Pa moder 182 in črn 172![]()
sorry za off
200: racing blue (moj je biu pač prvi na dolenskem), alien green, nimbus grey od damjana (sm ta ni čist iz mesta
), black, liquid yellov od gregija, pa še tvoj.
se pravi, 3 197-ke, pa 6 200-tic.
...in potem se konča
je pa en tanov, moder 
Kdor kasneje zavira je dalj časa hiter!
V Dolenjskih oz. v bližini je 5-vraten moder..
MyWay!-u bomo celo temo zasral
Večkrat v mestu vidim rumenega Trophya z LJ registracijo. Eden Megan 2 je zraven Dolenjskih, eden je bil z mesta, samo se mi zdi da se je prodal...Kaj pa Twingi? Bel, bil je tudi rdeč, samo se je isto prodal, samo ne vem če v mesto ali kam drugam.
Ko grem v službo vsak dan vidim enga črnega twinga RS. Drugače je pa še en bel in moder. za druge pa ne vem.
Drugič pomahaj!Vocko napisal/-a:Lep RS, danes sem te srečal v Ločni. Spucan v piko, pa tut sopotnica ni bla od muh
Verjetno sem gume ogreval za rondo.NOR'C napisal/-a:Si se mogoce vceraj zvecer kaj vozil po Ljubljanski? Tocno tak RS je vceraj za mano vozil slalom![]()
...glede da imam tak dobr siht, da malo boje poznam mesto, lahko recem, da so poleg teh treh v mestu se vsaj 3-ije RS-i 200 oz. 197, se eden v blizini mesta, 3-je RS-i 182 oz 172, tu pa tam pa tudi kaksen ventilar...NM postaja pravi RS-manija
![]()
Upam, da se bo malo umirilo sedaj z RS-i v NM, ker drgač bo že kičasto.
Serite kolikor vas je volja.skopusnik napisal/-a:
"If Porsche ever did a hot hatch, it would feel like this."
Renault Sport Clio
Renault Sport Clio
tist je matej grudnik, k dela v revozu, pa kle nekje tut živi.NOR'C napisal/-a:Večkrat v mestu vidim rumenega Trophya z LJ registracijo. Eden Megan 2 je zraven Dolenjskih, eden je bil z mesta, samo se mi zdi da se je prodal...Kaj pa Twingi? Bel, bil je tudi rdeč, samo se je isto prodal, samo ne vem če v mesto ali kam drugam.
Clio Renault Sport 200 Cup Racing Blue
Pa še njegov je megane 3. Zdaj se je preselu v LjubljanoDuli napisal/-a:tist je matej grudnik, k dela v revozu, pa kle nekje tut živi.NOR'C napisal/-a:Večkrat v mestu vidim rumenega Trophya z LJ registracijo. Eden Megan 2 je zraven Dolenjskih, eden je bil z mesta, samo se mi zdi da se je prodal...Kaj pa Twingi? Bel, bil je tudi rdeč, samo se je isto prodal, samo ne vem če v mesto ali kam drugam.
Ja sej, rumen Megane 3 RS (ne Trophy). Sicer pa, v petek je še bil v NM parkiran...
Danes naredil optiko pri Jenič Igorju (Rajnovšče, Novo mesto). So bili potrebni manjši popravki. 
"If Porsche ever did a hot hatch, it would feel like this."
Renault Sport Clio
Renault Sport Clio