Nizanje Clio B2-Eibach

Modifikacije vozil
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

Hm..ce bi bili isti ko za mojega, bi jaz..

Samo s homologacijo bi bil problem..
Slika
Uporabniški avatar
Chip
Moderator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Chip »

KROKI napisal/-a:Hvala vam za odgovore pa dobrodoslice.

Mah nevem kaj naj nardim. Feltne, pa gume zaenkrat se ne bom prodajal. Najrajs bi fedre vn vrgu pa jih prodal. Jih kdo kupi??? :?:
Kolk ces?
Vsi papirji?

Chip
Uporabniški avatar
Bojci
Kraj: Maribor & skrajni severovzhod Prekmurja

Odgovor Napisal/-a Bojci »

Glej... takoj ti ne bi mogel odkupiti, pa lahko vse stima, ker nimam zaenkrat denarja za to.

Ti je turnsek delu? Homologacija je verjetno za cliota in ne 19ko.. kako poteka homologacija pri turnsku, ce on vse zrihta?
Ne vem no...

Jaz v bistvu rabim samo dve fedri, ker mam torzijo odzadi. Za kolko cm se zniza?
Slika
KROKI
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a KROKI »

Chip ma cena je bla 52kSIT ce mi das 35kSIT ti jih dam takoj. TUV papirje pa racun imam. drugace pa ce jih montiras pri Turnsku, mu tam pustis samo homologacijski kartoncek vse ostalo uredi on. Avta sploh ni treba peljat na LPP.
Uporabniški avatar
Chip
Moderator
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Chip »

KROKI napisal/-a:Chip ma cena je bla 52kSIT ce mi das 35kSIT ti jih dam takoj. TUV papirje pa racun imam. drugace pa ce jih montiras pri Turnsku, mu tam pustis samo homologacijski kartoncek vse ostalo uredi on. Avta sploh ni treba peljat na LPP.
Ti si iz Kranja? Najbolje je, da se dobiva oz. ce prides v Bohinj pa tam.
Dej mi povej koliko nizja je zadeva: je enakomerno spuscen spredaj in zadaj? Sicer pa najbolje da se vidva

Chip
KROKI
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a KROKI »

Chip. Ja pridem pogledat za kako urico, dve v Bohinj, pa bos tam videl kako zadeva zgleda.
Odgovori