Naredilo se je par malenkosti: menjalo olje, svečke in filtre, dotočilo olje v menjalnik - ga ni bilo praktično nič, ker je kot čep služil kar plutast zamašek

Na vrsto pridejo še jermeni, zavorne obloge, ploščice in tekočina. Gumbov od ventilacije od Clio-ta doma nisem našel, bo treba na odpad. Isto z nastavkom za pranje zadnje šipe... Zamenjat bo treba žarničke, ker sveti samo še pri olju in gorivu, pa je zmanjkalo časa

Pa kaj pošpricat z WD-jem, da ne bo škripalo
En priblemček se pojavlja z altenatorjem. Mrzel pri nizkih obratih ne polni (gori lučka), pri srednjih začne, potem pa spet ne. Zadeva se umiri, ko se mašina dobro segreje in takrat posveti samo občasno. Sumim na kakšen slab kontakt ali maso, sem nekaj gledal pa je spet časa zmanjkalo. Je možno, da so ščetke - nimam glih prakse z altenatorji?
Peljala sva jo v še pralnico, presesala, spucala, namazala odbijače....
Poskušal sem še spravit vlečno kljuko dol, pa ni šla
Ker sva se naveličala poslušati rjovenje mogočnega štirivaljnika, sva montirala radio

Še iz Cliota sva imela neke stare Sony-jeve ovalce, v BB-ju sem dobil za 25€ presenetljivo dobro zveneče JBL-ove 16ke za spredaj, radio pa je Aiwa še iz Clio-ta. Nič posebnega, ima pa daljinčka

za svoj denar igra vse skupaj BP in - v primerjavi z Laguno - brez čričkov ob kickih in basih

Slike še bodo...
Še nekaj slikic umite in zrihtane Zlatke

(slikano s telefonom, mal slabša kvaliteta)
Tukaj v ozadju še Maja in najnovejša pridobitev - znamka Holstein, model Florijan, letnik 2004, 1KM, stalni 4x4 pogon, rjave barve spreminjanoče glede na letni čas, kabriolet, usnjeni sedeži, nagibanje v ovinkih, dve kameri spredaj in dva slušna senzorja spredaj za spremljanje okolice, upravljanje tudi z govornimi ukazi... Ni da ni
In še ena družinska